Suodatus
Hinta (€)
€12,70 - €69,58
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
42 - 55
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Linssin väri
Mitä etsit?
Polarisoitu

Polaroid lasten aurinkolasit

 

129Tuote
 

Polaroidin lasten aurinkolasit edullisin hinnoin

Polaroid on yksi suosituimmista ja vanhimmista tunnetuista ja arvostetuimmista silmä- ja aurinkolasien valmistajista. Heidän tuotteensa yhdistävät viihdyttäviä, moderneja muotoja laatuun ja muotiin. Heidän aurinkolasimallinsa ovat myös tulleet tunnetuiksi johtavana polarisoitujen linssien brändinä.

Valikoimassamme on retrohenkisiä Polaroid-aviatori-aurinkolaseja, jännittäviä kissansilmä-aurinkolaseja, perinteisiä pyöreitä aurinkolaseja sekä virtaviivaisempia, moderneja neliö- ja suorakulmaisia aurinkolasimalleja. Ovaali- ja pyöristettyjen reunojen mallit täydentävät valikoimaa, jotta jokainen voi löytää itselleen parhaiten sopivat Polaroid-aurinkolasit kasvonmuotonsa ja tyylinsä mukaan.

Polaroidin aurinkolasit

Polarisoitunut linssi

Polaroid-tuotemerkki tuli tunnetuksi keksimällä polarisoitunut materiaali, jota käytetään silmä- ja linssituotannossa. Mutta mitä polarisaatio tarkoittaa, ja miksi Polaroid-aurinkolasit ovat hyviä?

Polarisoidut aurinkolasit keksi ensimmäisenä Edwin H. Land, joka keksi polarisoivan materiaalin, joka voitiin levittää aurinkolasien linsseihin, polarisoimalla linssi ja samalla tekemällä siitä parin aurinkolaseja.

Polaroid-materiaalilla varustetut aurinkolasit suodattavat vaakatasossa saapuvia häikäisyvalonsäteitä, kuten vettä, maata ja erilaisia pintoja heijastavaa valoa, päästäen läpi vain pystysuorat valonsäteet. Ne myös vähentävät häikäisyä, tarjoten paljon paremman näkökokemuksen. Ne soveltuvat erityisen hyvin urheiluun, ajamiseen, kävelyyn tai yksinkertaisesti niille, joiden silmät ovat erityisen herkkiä valolle.

Polaroidin lasten aurinkolasien kampanja

Aurinkolaseja kaikenikäisille! Lisäksi naisten ja miesten aurinkolasien lisäksi valikoimaamme kuuluu myös Polaroidin lasten aurinkolasimallit. Huolehditaan lasten silmistä joka kaudella.

Polaroidin naisten aurinkolasikokoelma

Polaroidin naisten aurinkolasien kokoelmasta löydät sekä moderneja että klassisia kappaleita. Valitse musta, ruskea, harmaa ja muut väriyhdistelmät ja tilaa suosikki naisten Polaroid-aurinkolasit.

Polaroidin miesten aurinkolasikokoelma

Verkkokaupassamme et tule pettymään Polaroidin miesten aurinkolasien valikoimassa. Polaroidin miesten aurinkolasimallit seuraavat viimeisimpiä trendejä joka kausi, joten jokainen löytää suosikki aurinkolasinsa.

Polarisoidut aurinkolasit eOptiikka-valikoimassa

Optikkoliikkeemme verkkokaupassa tarjoamme merkittävän Polaroidin naisten aurinkolasien edistämisen. Myymme vain alkuperäisiä tuotteita, ja takaamme tuotteiden aitouden. Valitse polaroid lasten aurinkolasit ja polaroid miesten aurinkolasit hinnat ja tarjoukset.

Polaroidin aurinkolasikampanjan videot