Suodatin
Brändien
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Kehysmateriaali
Kehyksen leveys
-
14 mm - 226 mm
Linssin leveys
-
37 mm - 177 mm
Nenäsilta
-
1 mm - 142 mm
Aisan pituus
-
1 mm - 155 mm
Linssin korkeus
-
4 mm - 62 mm
Kehysmalli
3618 kpl tuote

14 päivän rahat takaisin -takuu

Alkuperäisen tuotemerkin takuu

Halvat aurinkolasit - Alkuperäiset, merkkiaurinkolasit

Aurinkolaseista on tullut olennainen osa jokapäiväistä pukeutumistamme muodikkaana, yksinkertaisena ja edullisena lisävarusteena, jota voi käyttää vuodenajasta riippumatta. Ne eivät ainoastaan pue sinua hyvin, vaan niillä on myös tärkeä rooli silmiesi ja erityisesti niiden ympäristön suojelemisessa, esimerkiksi suojaamalla niitä haitallisilta UV-säteiltä. Kaikissa optikkovalikoimamme aurinkolaseissa on UV-suojaus, jotta silmäsi ovat asianmukaisesti suojattuja.

Tutustu koko alennusluokan aurinkolasivalikoimaamme verkossa ja tilaa mieleisesi mallit muutamalla klikkauksella, mukaan lukien silmälasien verkkokokeilu ilmaisella kotiinkuljetuksella. Erinomaisia aurinkolaseja tarjoavat useat huippumerkit, jotka ovat saatavilla eOptikan verkkokaupassa ja erikoisliikkeissämme Budapestissä. Löydät Oakley-aurinkolasit, Ray Ban-aurinkolasit (Aviator-aurinkolasit), Polaroid-aurinkolasit, Versace-aurinkolasit, Guess-aurinkolasit, Tommy Hilfiger-aurinkolasit, Tom Ford-aurinkolasit.

Aurinkolasit - Tyylikkäät ja jopa suojaavat silmiesi terveyttä.

On ilahduttavaa, että useat maailmankuulut suunnittelijat ja muotitalot säästävät aikaa ja vaivaa unelmoidakseen uusia mallistoja viimeisimmän muodin mukaisesti, sillä näin aurinkolaseista voi tulla itseilmaisun väline. Emme saa kuitenkaan unohtaa sen tärkeintä tehtävää, joka on silmiemme suojaaminen.

Aurinkolasien tärkein tehtävä on suojata silmiä auringon haitallisilta ultraviolettisäteiltä (UV-säteiltä). UV-säteiden haitalliset vaikutukset ovat moninaiset, ja suurimmassa vaarassa ei ole vain ihomme vaan myös näkömme. UV-säteily läpäisee myös pilvet, joten se voi aiheuttaa ongelmia silloinkin, kun aurinko ei paista. Silmiemme sarveiskalvo pystyy suurelta osin suodattamaan nämä haitalliset säteet, mutta on tärkeää tietää, että voimakas tai pitkäaikainen altistuminen UV-säteilylle voi aiheuttaa silmävaurioita. Jos emme suojaudu kunnolla, lisäämme mahdollisuuksia sairastua tulehduksiin, kaihiin ja lopulta erilaisiin rappeumiin.

Ratkaisu on kuitenkin ilmeinen: osta laadukkaat aurinkolasit, joissa on UV-suodattimet. Riskin minimoimiseksi voit yrittää välttää auringolle altistumista klo 10 ja 15 välillä, käyttää hattua tai lippistä, mutta turvallisinta on käyttää UV-suodattimella varustettuja aurinkolaseja. Kun ostat aurinkolaseja, etsi aina UV 400 -aurinkolasimerkintä, sillä se varmistaa, että silmäsi on suojattu asianmukaisesti.

Aurinkolasien on täytettävä kolme tärkeää tekijää, jotta ne suojaavat silmiäsi optimaalisesti haitallisilta UV-säteiltä. Aurinkolasien sydän on ensisijaisesti linssi, jonka on täytettävä seuraavat vaatimukset. Tärkeintä on, että sen on suodatettava 100 % haitallisista UV-säteistä 400 nanometriin asti (UV 400 -luokitellut aurinkolasit), jotta silmämme ovat turvassa ultraviolettisäteilyltä.

Toinen hyvän aurinkolasin tärkeä osa on se, että ne tarjoavat meille riittävän näkömukavuuden myös erittäin kirkkaassa auringonpaisteessa, joten ne suojaavat meitä häikäisyltä ja häikäisysäteiltä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on tärkeää, että näemme laadukkaan ja kontrastikkaan kuvan, kun katsomme ulos aurinkolasien takaa. Jos nämä kolme ehtoa täyttyvät, voimme olla varmoja, että olemme valinneet oikeat aurinkolasit.

Minkä aurinkolasikehyksen muoto pitäisi valita?

Kun valitset aurinkolasien kehysmuotoa, sinun kannattaa miettiä, mihin haluat käyttää niitä. Arkikäyttöön voit valita pienemmistä muodoista klassisiin ja erittäin suuriin aurinkolaseihin. On tärkeää valita kehys, joka on sinulle mukavin ja joka sopii hyvin kasvoillesi. Aurinkolasikoot kannattaa valita mieluiten niin, että ne peittävät mahdollisimman suuren osan silmien ympärillä olevasta alueesta. Dioptrisia aurinkolaseja valittaessa on otettava huomioon myös kehyksen kaarevuus. Budapestin optikkomme voivat antaa sinulle täyden avun oikeiden aurinkolasien valinnassa.

Polarisoidut aurinkolasit

Polarisoitujen aurinkolasien linssi suodattaa häikäisyä vaakasuorista valonsäteistä, kuten heijastuksista vedestä, maasta, pinnoista jne., vähentää häikäisyä ja antaa meille paljon paremman näkökokemuksen. Se on myös erinomainen valinta esimerkiksi urheiluun, ajamiseen, kävelyyn tai kalastukseen.

Miksi valita eOptiikka.fi ?

Alkuperäiset tuotteet - Tarjoamme vain alkuperäisiä laatutuotteita parhaimmilta valmistajilta.

Hintatakuu - Jos olisit ostohetkellä voinut ostaa tuotteen unkarilaiselta jälleenmyyjältä halvemmalla kuin meiltä, palautamme 100 % näiden kahden hinnan erotuksesta.

Yksinkertainen, nopea - Kun olet tehnyt tilauksen, pidämme sinut ajan tasalla tilauksesi tilasta ja lähetämme tuotteet sinulle mahdollisimman nopeasti.

Vastaamme kyselyihisi 24 tunnin kuluessa.

Turvallisuus - Tarjoamme 14 päivän rahanpalautustakuun verkkokaupastamme ostetuille silmälaseille, kehyksille tai aurinkolaseille ja 30 päivän rahanpalautustakuun piilolinsseille.