Suodatus

Aurinkolasit

 

Edulliset Aurinkolasit - Alkuperäiset Brändi-Aurinkolasit

Aurinkolasit ovat tulleet olennaiseksi osaksi jokapäiväistä pukeutumistamme, sillä ne ovat muodikkaita, yksinkertaisia ja edullisia asusteita, joita voi käyttää säästä riippumatta. Ne eivät ainoastaan ole upea muotiasuste, vaan ne myös suojaavat silmiä ja erityisesti niiden ympäristöä UV-säteilyltä. Jokainen aurinkolasipari verkkokauppamme valikoimassa takaa UV-suojan, tarjoten siten riittävän suojan silmillesi.

Tutustu laajaan valikoimaamme tarjousaurinkolaseja verkossa ja tilaa suosikkimallisi muutamalla klikkauksella, mahdollisesti myös verkkokokeen avulla. Useat tunnetut brändit tarjoavat erinomaisia aurinkolaseja eOptiikka.fi:n valikoimassa. Meiltä löytyy Oakley-aurinkolaseja, Ray Ban -aurinkolaseja (mukaan lukien Aviator-aurinkolasit), Polaroid-aurinkolaseja, Versace-aurinkolaseja, Guess-aurinkolaseja ja Tommy Hilfiger -aurinkolaseja.

Aurinkolasit - Tyylikkäät ja suojaavat silmiemme terveyttä

On hyödyllistä, että eri maailmankuulut suunnittelijat ja muotitalot käyttävät aikaa ja energiaa uusien mallistojen kehittämiseen nykyisen muodin mukaisesti, sillä näin aurinkolasipari voi tulla itseilmaisun välineeksi. Emme kuitenkaan saa unohtaa sen tärkeintä tehtävää, joka on silmiemme suojeleminen.

Aurinkolasien päätehtävä on suojata silmiä auringon haitalliselta ultraviolettisäteilyltä (UV-säteily). UV-säteilyn haitalliset vaikutukset voidaan luetteloida pitkään, ja ihoamme lukuun ottamatta näkömme altistuu eniten vaaralle sen vuoksi. Lisäksi se tunkeutuu pilvien läpi, joten se voi aiheuttaa ongelmia jopa silloin, kun aurinko ei paista kirkkaasti. Silmiemme sarveiskalvo suodattaa suurimman osan näistä haitallisista säteistä, mutta on tärkeää tietää, että korkea tai pitkäaikainen UV-säteily voi todellakin vahingoittaa silmiä. Jos emme tarjoa asianmukaista suojaa, lisäämme tulehdusten, kaihien ja lopulta erilaisten rappeumien riskiä.

Ratkaisu on kuitenkin selvä: hanki laadukkaat aurinkolasit, joissa on UV-suodatus. Riskien minimoimiseksi voimme yrittää välttää auringonvaloa klo 10 ja 15 välillä, käyttää lippalakkia tai hattua, mutta epäilemättä turvallisin vaihtoehto on käyttää UV-suodatettuja aurinkolaseja. Siksi aurinkolaseja ostaessasi etsi aina UV 400 -merkintää, sillä se varmistaa oikean suojan silmillesi.

Hyvät Aurinkolasit

Jotta aurinkolasit täyttäisivät silmiemme optimaalisen suojan haitalliselta UV-säteilyltä, niiden on täytettävä kolme tärkeää vaatimusta. Aurinkolasien sielu on ensisijaisesti linssissä, joka täyttää seuraavat ominaisuudet. Tärkeintä on suodattaa 100% haitallisista UV-säteistä jopa 400 nanometriin asti (aurinkolasit, joissa on UV 400 -merkintä). Tällä tavoin silmämme ovat turvassa ultraviolettisäteiltä.

Toinen tärkeä elementti hyvissä aurinkolaseissa on varmistaa meille asianmukainen visuaalinen mukavuus, jopa erittäin voimakkaassa auringonvalossa, suojautua heijastuksilta ja häikäiseviltä valonsäteiltä. Lopuksi on tärkeää, että katsellessamme aurinkolasiemme läpi näemme laadukkaan, kontrastisen kuvan. Jos nämä kolme ehtoa täyttyvät, voimme olla varmoja siitä, että olemme valinneet hyvät aurinkolasit.

Minkä Muotoiset Aurinkolasikehykset Tulisi Valita?

Kun valitset aurinkolasien kehyksen muotoa, kannattaa harkita, mihin tarkoitukseen niitä haluat käyttää. Jokapäiväiseen käyttöön voimme valita pienempiä malleja, klassisia tai jopa erittäin suuria aurinkolaseja. On tärkeää valita meille mukava kehys, joka sopii hyvin kasvoihimme. Suositeltavaa on valita aurinkolasien koko, joka peittää myös silmiemme ympärillä olevan alueen.

Polarisoidut Aurinkolasit

Polarisoidut aurinkolasit suodattavat vaakasuorasti saapuvia häikäiseviä valonsäteitä, kuten vettä, maata, erilaisia pintoja heijastavaa valoa, vähentäen häikäisyn ja tarjoten siten paljon paremman näkökokemuksen. Se on erinomainen valinta urheiluun, ajamiseen, kävelyyn tai jopa kalastukseen.

Aurinkolasien Tarjous eOptiikka.fi:ssä

Monia verkkokauppoja myy optisia tuotteita, mutta on tärkeää ostaa vain luotettavista ja varmennettavista paikoista. Kauppaamme vain alkuperäisiä tuotteita, joiden aitoutta takaa. Valitse poikkeuksellisesta valikoimastamme naisten, miesten ja lasten aurinkolasit.

Miksi Valita eOptiikka.fi?

  • Alkuperäistuote - Tarjoamme vain laadukkaita alkuperäistuotteita parhailta valmistajilta.
  • Hintatakuu - Jos olisit voinut ostaa tuotteen paikallisesta verkkokaupasta alhaisemmalla hinnalla ostohetkellä kuin meiltä, hyvitämme sinulle 100% hintaeron.
  • Yksinkertainen, nopea - Tuotteen tilauksen jälkeen tiedotamme jatkuvasti tilauksesi tilasta ja toimitamme tuotteet sinulle mahdollisimman nopeasti. Vastaamme kysymyksiisi 24 tunnin kuluessa.
  • Turvallinen - Tarjoamme 14 päivän palautusoikeuden kaikille laseille, kehyksille tai aurinkolaseille, jotka on ostettu verkkokaupastamme, sekä 365 päivän palautusoikeuden piilolinsseille.