Takaukset

Asiakkaamme hyötyvät seuraavista eOptiikka.fi-takuista.

  • Alkuperäiset tuotteet - Tarjoamme 100% alkuperäisiä tuotteita. Olemme useimpien myytävien tuotemerkkien virallisia jälleenmyyjiä. (Alkuperäisen tuotteen takuu)
  • Hintatakuu - Pyrimme tarjoamaan tuotteillemme Suomen edullisimmat hinnat. (100% hintatakuu)
  • Palautustakuu - piilolinsseille, liuoksille ja silmätipoille tarjoamme täyden 30 päivän takuun ilman kysymyksiä. Aurinkolasit ja silmälasit, voit palauttaa ne 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona olet vastaanottanut ostamasi tavarat. (Palautustakuu)

1. Alkuperäinen tuotetakuu

Tarjoamamme merkkituotteet ovat 100-prosenttisesti alkuperäisiä maailman suurimmilta piilolinssien, optisten kehysten ja aurinkolasien valmistajilta. Valmistajat ovat tunnettuja yrityksiä Länsi-Euroopasta ja USA, joilla on vuosikymmenten kokemus ja laaja tutkimus tällä alalla.

Tuotteet lähetetään tehdassuljetussa pakkauksessa, jonka mukana on esite. Toimitamme vain tuotteita, joita valmistajat markkinoivat useissa maissa ympäri maailmaa, eli testattuja, testattuja ja hyväksi havaittuja tuotteita.

Valmistaja takaa tuotteiden laadun. Olemme useimpien myytävien tuotemerkkien virallisia jälleenmyyjiä ja tarjoamme 100 % rahanpalautustakuun tuotteiden aitoudelle.

2. 100% hintatakuu

Pyrimme tarjoamaan tuotteillemme Suomen edullisimmat hinnat, ja päivitämme jatkuvasti hintoja vastaamaan markkinoiden tai odotustemme mahdollisia edullisimpia hintoja. Jos löydät meiltä haluamasi tuotteet halvemmalla joltakin suomalaiselta verkkosivustolta, ota yhteyttä meihin ja hyvitämme 100 % hintaeron. (Näin varmistamme, että pysymme automaattisesti halvimpana vaihtoehtona. Kiitos, että pidät markkinoita silmällä puolestamme)!

Tämä takuu koskee vain linssejä, liuoksia, silmätippoja, kehyksiä ja aurinkolaseja, jotka ovat saatavilla verkkosivuillamme ja jotka voi ostaa suomalaisesta optikkoliikkeestä tai verkkosivuiltamme edullisempaan hintaan kuin meiltä ennen ostoksen tekemistä. Kirjoita meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@eoptiikka.fi mainiten tuotteet, joiden ostamisesta olet kiinnostunut, kilpailijoiden linkki ja lähetämme sinulle kuponkikoodin, jonka voit käyttää tilausta tehdessäsi.

Miten tuotteemme voivat olla niin halpoja? Itse asiassa piilolinssit, tarvikkeet, kehykset ja aurinkolasit ovat halpoja. Yksinkertaisesti sanottuna olet maksanut aivan liikaa jo vuosia, vain kattaaksesi vanhan jälleenmyyjäsi korkeat kustannukset. Olemme järjestelmällisesti karsineet suurimman osan toimintakustannuksistamme automatisoinnin, prosessien uudelleensuunnittelun ja massiivisten ostovolyymien avulla, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman alhaiset hinnat. Uskomme, että tällainen tehokkuus on silmälääkkeiden vähittäiskaupan tulevaisuus.

Miten voit hyötyä 100 %:n hintatakuusta: Jos viikon kuluessa siitä, kun olet tehnyt tilauksen meiltä, löydät saman tuotteen (tai samat tuotteet) joltakin muulta verkkosivustolta Suomessa, jolla on varastossa ja jonka hinta on alhaisempi kuin meidän, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@eoptiikka.fi, jossa ilmoitat tilausnumerosi ja sen verkkosivuston URL-osoitteen, jolta löysit alhaisemman hinnan.

Verkkosivustojen on toimittava Suomessa, niiden on toimittava asianmukaisesti ja hinnan on oltava se, jonka näet suoraan verkkosivustolla, etkä Google Shoppingin tai muun hintavertailusivuston kautta.

Edellä mainitussa tapauksessa tarjoamme meille antamiesi tietojen arvioinnin jälkeen hintaeroa vastaavan kuponkikoodin, jonka voit käyttää seuraavassa tilauksessasi. Kuponkikoodin määrä on löytämäsi ja meille edellä mainitulla tavalla lähettämäsi hinnan erotus, josta on vähennetty tuotteesta myymälässämme maksamasi summa.

eOptiikka pidättää oikeuden päättää erotuksesta ja hyvityksen oikeellisuudesta.

Muut sovellettavat ehdot

  • Asiakas voi käyttää hintatakuuta enintään 3 kertaa vuodessa piilolinssi-, liuos- ja silmätippahankinnoissa henkilökohtaisen kulutuksen rajoissa.
  • Aurinkolasien ja silmälasien osalta hintatakuuta voi käyttää enintään 1 kerran vuodessa.

Voit pyytää kuponkikoodia lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@eoptiikka.fi ja liittämällä mukaan seuraavat tiedot:

  • Tarkasteltavana olevan tuotteen (tuotteiden) tiedot: merkki, tyyppi, pakkaus, parametrit;
  • sen tuotteen linkki, josta löysit edullisemman hinnan;
  • Tilauksesi tunnus.

3. Palautustakuu

Kontaktilinsseille, liuoksille ja silmätipoille tarjoamme kaikille asiakkaillemme täyden 30 päivän takuun ilman kysymyksiä. Palautuksen edellytyksenä on, että palautettujen tuotteiden on oltava avaamattomia ja käyttämättömiä, pakkauksen on oltava vahingoittumaton ja niiden säilyvyysaikaa on oltava jäljellä.

Peruuttamis-, palautus- ja vaihto-oikeus ei koske sellaisten tuotteiden toimittamista, jotka eivät sovellu palautettaviksi terveydensuojelullisista tai hygieenisistä syistä, jos ne ovat sinetöimättömiä toimituksen jälkeen tai jotka ovat toimituksen jälkeen erottamattomasti sekoittuneet muihin tuotteisiin, eikä sellaisten tuotteiden toimittamista, jotka voivat pilaantua tai vanhentua nopeasti. Määrittelemme jäljellä olevan hyväksyttävän säilyvyysajan vähintään 6 kuukaudeksi (kunhan olemme toimittaneet sinulle tuotteita, joiden säilyvyysaika on vähintään 12 kuukautta).

Tuotteiden palauttaminen on sinun kustannuksellasi. Palautamme sitten alkuperäiset kustannukset, jotka maksoit tuotteista, sekä toimituskulut, jos palautat koko tilauksen. Jos palautat vain joitakin mutta et kaikkia tilauksen tuotteita, hyvitämme sinulle kyseisistä tuotteista maksetut kulut.

Aloitamme palautukset 2-3 arkipäivän kuluessa tai lyhyemmässä ajassa samalla maksuvälineellä, jota käytit alkuperäisessä maksutapahtumassa, ellet ole nimenomaisesti sopinut toisin. Sinulle ei missään tapauksessa aiheudu mitään kuluja tällaisesta palautuksesta. Voimme pidättäytyä palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavarat takaisin tai olet toimittanut todisteet tavaroiden palauttamisesta, riippuen siitä, kumpi on aikaisempi ajankohta.

Aurinkolasit ja silmälasit voit palauttaa 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona olet vastaanottanut ostamasi tavarat (tai viimeisen lähetyksen, jos kyseessä ovat erikseen toimitetut tavarat tai useat tuotteet).

Sinun on ilmoitettava meille päätöksestäsi peruuttaa tilaus. Voit esittää pyyntösi verkkosivustollamme olevien ohjeiden ja lomakkeiden mukaisesti tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse. Peruutusajan noudattamiseksi riittää, että lähetät viestisi ennen 14 päivän peruutusajan umpeutumista ja lähetät tuotteet meille 5 arkipäivän kuluessa sen jälkeen.