Suodatus
Hinta (€)
€12,70 - €150,70
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
37 - 131
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Linssin väri
Mitä etsit?
Polarisoitu

Lasten aurinkolasit

 

411Tuote
 

Lasten aurinkolasit jokaiselle ikäryhmälle

Lasten aurinkolasit ovat tulleet yhä suositummiksi sekä trendikkäiden että käytännöllisten asusteiden vuoksi. Nykyään on helppo löytää muodikkaita malleja laajasta valikoimasta aurinkolasien tyylejä ja värejä, unohtamatta kuitenkaan suojaa auringonvalolta.

Koska lasten näköjärjestelmä kehittyy edelleen ensimmäisten 5-6 vuoden aikana, hyvälaatuiset silmälasit ja aurinkolasit ovat tärkeässä roolissa oikean näönkehityksen varmistamisessa. Laadukkaat aurinkolasit ovat tärkeitä, koska lapset yleensä viettävät enemmän aikaa ulkona, altistaen silmänsä UV-säteilylle ja muulle auringonvalolle. Lisäksi heidän silmänsä ovat herkempiä, pupillit ovat laajempia, linssit ovat kirkkaampia eivätkä ne pysty suodattamaan haitallisia UV-säteitä yhtä tehokkaasti kuin aikuisten silmät, joten haitallista valoa tunkeutuu enemmän heidän silmiinsä lapsuudessa. Ole varovainen ja hanki aurinkolasit asianmukaisella UV-suojalla mahdollisten tulevien ongelmien välttämiseksi. Etsi aina aurinkolaseja, jotka on merkitty UV400: lla, koska ne suodattavat kokonaan haitalliset UV-säteet (jopa 400 nanometriin asti).

Valinnan helpottamiseksi verkkokauppamme tarjoaa satoja erilaisia tyylejä, muotoja, värejä ja brändejä tyttöjen ja poikien aurinkolaseille. Suosituimpiin tyyppeihimme (esim. lasten lentäjäaurinkolasit) ja brändeihin kuuluvat Polaroidin lasten aurinkolasit, Oakleyn lasten aurinkolasit, Ray-Banin lasten aurinkolasit, mutta monet muut globaalit brändit tarjoavat erinomaisen laadukkaita lasten aurinkolaseja.

Lasten aurinkolasit

Lasten aurinkolasien hinta

Lasten aurinkolasit ovat yleensä saatavilla alhaisemmilla hinnoilla kuin aikuisten saman mallin versiot, mutta koska tuotteita ja laatuja on saatavilla niin laajasti, hinnat voivat vaihdella brändin ja mallin mukaan. Selaa eOpticiansin valikoimaa, josta voit valita satoja lasten aurinkolasimalleja.

Parhaat hinnat lasten aurinkolaseille

On lukuisia verkkokauppoja, jotka myyvät ja jakavat optisia tuotteita, mutta on tärkeää ostaa luotettavilta, maineikkailta lähteiltä. Verkkokauppamme tarjoaa maan laajimman valikoiman piilolinssejä, laseja, aurinkolaseja ja tietokoneen laseja, joissa sinua odottavat edullisimmat hinnat.