Suodatus
Hinta (€)
€9,58 - €31,06
Mitä etsit?
Varastossa?
Merkki
Valmistaja
Koko
Tasoille

Menicare piilolinssiliuos

Menicon tarjoaa MeniCare Plus- ja MeniCare Pure -ratkaisuja monitoimiliuoksina kovien piilolinssien hoitoon. Ne tarjoavat miellyttävimmän käyttötuntuman ja varmistavat samalla, että linssit puhdistetaan perusteellisesti liuosten luonnollisista ainesosista ja desinfiointiaineista.

8Tuote

MeniCare-liuossarjasta mainitsemme kaksi monitoimiliuosta MeniCare Pure ja MeniCare Plus, jotka ovat ihanteellisia kovien piilolinssien hoitoon.

 

1. MeniCare Pure on Meniconin uusin monikäyttöinen liuos, joka edistää kaasua läpäisevien piilolinssien (RGP-linssit) mahdollisimman terveellistä hoitoa.

    Piilolinssiliuos on ensimmäinen luonnollisista ainesosista valmistettu liuos, jossa on desinfiointiaineita, C-vitamiiniglukosidia ja hyaluronihappoa. Lisäksi valmistuksen aikana on suoritettu kaksinkertainen suodatus, jolla on poistettu kaikki ei-toivotut hiukkaset, mutta myös varmistettu liuoksen puhtaus.

    Liuos on yhden kosketuksen korkkipullossa, joka parantaa steriiliyttä ja eheyttä sekä helpottaa käsittelyä.

    Paremman käyttömukavuuden varmistamiseksi ja kovien piilolinssien käyttöiän pidentämiseksi suositellaan Menicon Progent -proteiinien poistoon tarkoitetun Menicon Progent -valmisteen käyttöä yhdessä MeniCare Pure -liuoksen kanssa.

 

2. MeniCare Plus on monikäyttöinen kovien linssien liuos, joka täyttää kaikkien kaasua läpäisevien linssien käyttäjien korkeat odotukset. MeniCare Plussalla saavutetaan maksimaalinen käyttömukavuus parantamalla märkyyttä ja vähentämällä linssin kerrostumia.

    MeniCare Plus -liuosta koville piilolinsseille voidaan käyttää myös huuhteluun ennen linssien asettamista. Linssi tuntuu puhtaalta ja sileältä jokaisella käyttökerralla. Linssin kosteuttavien aineiden ansiosta linssin kostutuskyky paranee, mikä helpottaa kyynelfilmin tasaista jakautumista linssin pinnalle.

    Erinomaisen käyttömukavuuden ja suojan varmistamiseksi kovien linssien koko käyttöiän ajan suositellaan proteiinien poistamista Menicon Progentilla säännöllisesti, esim. viikoittain, yhdessä MeniCare Plus -liuoksen kanssa.

 

Noudata suosituksia äläkä vaihda linssimerkkiä tai täydennysliuosta keskustelematta ensin silmälääkäriisi.