Blog

Aivan kuten kenkien tai vaatteiden ostaminen, myös oikeiden silmälasien valitseminen on yhtä helppoa kuin muutaman perusarvon tunteminen, ja loppu on lastenleikkiä!

...

Menicare Plus ja Menicare Pure -kosketuslinssiliuokset puhdistavat ja desinfioivat piilolinssien pinnan jättäen ne puhtaiksi ja desinfioiduiksi.

...

Progent-liuos on desinfiointiliuos koville tai kaasua läpäiseville linsseille. Progent Menicon koostuu 2 steriilistä liuoksesta: Progent A&B.

...

Menicon-tuotevalikoimaan kuuluvat kovat piilolinssiliuokset, kuten MeniCare Pure, MeniCare Plus, Menicon Progent ja Menicon Spray & Clean.

...

Yölinssit on suunniteltu parantamaan näkökykyä ja korjaamaan likinäköisyyttä. Yöllä käytettynä ne korjaavat sarveiskalvon kaarevuutta.

...

Vinkkejä ihanteellisesta tavasta käyttää kovia piilolinssejä: miten ne asetetaan silmään ja poistetaan silmästä, niiden puhdistus ja hygienia, yleisiä vinkkejä.

...

Kovat piilolinssit on valmistettu kaasua läpäisevästä materiaalista, jotta happi pääsee läpi ja silmiin. Lue lisää niistä.

...

Kovat linssit eroavat pehmeistä linsseistä,mutta molemmilla on omat etunsa.Tutustu näiden kahden linssityypin eroihin ja siihen, kumpi sopii silmillesi parhaiten.

...