Filter
Brändien
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Brändien
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Kehysmateriaali
Linssin leveys
-
48 mm - 57 mm
Nenäsilta
-
12 mm - 22 mm
Aisan pituus
-
135 mm - 145 mm
Kehysmalli
Collection

Sinisen valon monitorilasit - Sinisen valon suodatinlasit monitorin edessä työskentelyyn.

Mitä ovat monitorilasit ja kenelle niitä suositellaan?

Monitorilasit - jotka tunnetaan myös nimellä tietokonelasit, näytönsuodatinlasit tai sinisen valon suodatinlasit - eivät ole perinteiset silmälasit. Erityisen siitä tekee se, että se on silmälasit dioptrioilla tai ilman dioptriaa, nolla dioptriaa ja sinisen valon suodattimella, ihmisille, jotka eivät tarvitse näönkorjausta mutta joiden työ edellyttää, että he viettävät pitkiä tunteja tietokoneen ääressä. Se aiheuttaa näön hämärtymistä, kipua, kirvelyä ja kirvelyä. Lisäksi silmäoireisiin liittyy usein päänsärkyä, niska- tai selkäkipuja. Tämä oireyhtymä tunnetaan nimellä Computer Vision Syndrome (CVS). Sen välttämiseksi on korvaamatonta käyttää päivittäin silmälaseja monitorin edessä ja käyttää sinisen valon suodatuslaseja.

 

 

Sinisen valon suodatinlasien käyttö

Niiden käyttö vähentää siniselle valolle altistumisen aiheuttamia oireita silmissä työskentelyn aikana, vähentää silmien kuivumista, on mukava käyttää näytön edessä ja auttaa hoitamaan silmiä niiden tarvitsemalla asianmukaisella suojauksella. Muita etuja ovat parempi uni ja vähemmän silmäkipuja päivän päätteeksi.

 

 

Sinisen valon suodatuslasien hinta

Hinnaltaan monitorilasit maksavat yhtä paljon kuin halvemmat silmälasikehykset. Näyttöä suodattavien lasien hinta on siis rahanarvoinen, varsinkin jos ostat ne eOptiikka-sivustolta murto-osalla myymälähinnasta.

 

Sinisen valon suodatinlasit

Monitorilasit myynnissä Sinisen valon valvontalasit naisille ja miehille, sinisen valon suodatinlasit eOptiikka, nopea, edullinen, helppo - kokeile nyt!

 

 

Seurantalasit dioptrioilla tai ilman dioptriaa

Monitorilasit - jotka tunnetaan myös nimellä tietokonelasit, monitorisuodatinlasit tai sinisen valon suodatinlasit - ovat ei-perinteinen näönkorjauslaite, jossa on erityisominaisuus: linssi on varustettu sinisen valon suodattimella. Nolladiaopteriversiota voivat käyttää henkilöt, jotka eivät tarvitse näönkorjausta, mutta saatavilla on myös diopterilinssejä, joissa on sinisen valon suodatinpinnoite.

Silmälasit suodattavat ja estävät haitallisen, korkeaenergisen sini-violettivalon, joka ympäröi meitä päivittäin. Tätä valoa lähtee tietokoneiden näytöistä, matkapuhelinten näytöistä, televisioista ja LED-valoista. Seurantalasit auttavat suojelemaan silmien terveyttä ja näkökykyä.

 

 

Suodatinlasit

Monitorisuodatinlasit - tunnetaan myös nimellä tietokonelasit, monitorilasit tai sinisen valon suodatinlasit.

 

 

Lasit pelaajille - Sinisen valon suodatinlasit

Pelaa fiksusti! Ajattele silmiesi terveyttä myös silloin, kun vietät pitkiä tunteja ruudun ääressä! Tilaa silmälasit, joissa on sinistä valoa suodattavat linssit, dioptrioilla tai ilman.

Sen sijaan, että etsit kuponkia sinistä valoa suodattaville laseille, seurantalaseille, osta meiltä aina edulliseen hintaan!

 

 

Miksi valita eOptiikka?

  • Alkuperäinen tuote - Tarjoamme vain alkuperäisiä laatutuotteita parhailta valmistajilta.
  • Hintatakuu - Jos olisit ostohetkellä voinut ostaa tuotteen jälleenmyyjältä halvemmalla kuin meiltä ostamasi tuote, hyvitämme 100 % näiden kahden hinnan välisestä erotuksesta.
  • Yksinkertaista ja nopeaa - Kun olet tehnyt tilauksen, pidämme sinut ajan tasalla tilauksesi tilasta ja toimitamme tavarasi mahdollisimman nopeasti. Vastaamme kyselyihisi 24 tunnin kuluessa.
  • Turvallisuus - Tarjoamme 14 päivän rahanpalautustakuun kaikille verkkokaupastamme ostetuille silmälaseille, kehyksille tai aurinkolaseille ja 30 päivän rahanpalautustakuun piilolinsseille.