Suodatus
Hinta (€)
€15,60 - €36,00
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
48 - 57
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Kehystyyppi

Computer lasit

 

106Tuote
 

Sinivalon Suodatus Tietokoneen Silmälasit - Silmälasit sinisen valon suodattimella

Mitä ovat tietokoneen silmälasit ja kenelle niitä suositellaan?

Tietokoneen silmälasit, tunnetaan myös nimellä PC-lasit, näytönsuodattimet tai sinivalosuodatuslasit, eivät ole perinteisiä silmälaseja. Niiden erikoisuus on, että ne on varustettu sinivalon suodattimella, saatavana myös ilman vahvuuksia niille, jotka eivät tarvitse näönkorjausta mutta joutuvat viettämään pitkiä tunteja tietokoneen ääressä työnsä vuoksi. Tämä voi johtaa näön hämärtymiseen, silmien kipuun, kirvelyyn ja palamiseen. Lisäksi silmäoireita liitetään usein päänsärkyyn, niskakipuihin tai selkäkipuihin. Tätä oirekokonaisuutta kutsutaan yleisesti tietokonetyön aiheuttamaksi oireyhtymäksi eli Computer Vision Syndromeksi (lyhennettynä CVS). Tämän välttämiseksi päivittäinen käyttö näytön edessä olevia laseja, joissa on sinivalon suodatin, on korvaamaton.

Sinivalon Suodatuslasien Käyttö

Niiden käyttö vähentää sinivalon aiheuttamia oireita työn aikana, vähentää kuivia silmiä, tarjoaa mukavan käytön näytön edessä ja auttaa tarvittavan oikean hoidon vuoksi silmien suojauksessa. Lisähyötyinä ovat parempi uni ja vähemmän silmien kipua päivän päätteeksi.

Sinivalon Suodatuslasien Hinta

Hinnaltaan tietokoneen lasit ovat suunnilleen yhtä edullisia kuin halvemmat silmälasit. Siksi sinivalosuodatuslasien hinta on budjettiystävällinen, erityisesti jos ostat ne eOptiikasta vain murto-osalla liikkeen hinnasta.

Näyttölasit

Tietokoneen Lasien Tarjous

Naisten ja miesten tietokoneen sinivalon suodatuslasit, sinivalon suodatuslasit eOptiikasta, nopeasti, edullisesti, helposti - kokeile niitä nyt!

Tietokoneen Lasit Vahvuuksilla tai Ilman

Tietokoneen lasit, tunnetaan myös nimillä PC-lasit, näytönsuodattimet tai sinivalon suodatuslasit, eivät ole perinteisiä näönkorjauslaitteita. Niiden erikoisuus on, että niiden linssit on varustettu sinivalon suodattimella. Nollavahvuuksinen versio voidaan ottaa käyttöön niiden, jotka eivät tarvitse näönkorjausta, mutta reseptilinssit ovat saatavilla myös sinivalonsuodatuskerroksella.

Tietokoneen lasit suodattavat ja estävät haitallisen, korkean energian violetinsinisen valon, joka ympäröi meitä päivittäin. Tätä valoa säteilevät tietokonenäytöt, matkapuhelinnäytöt, televisiot ja jopa LED-valaistus. Tietokoneen lasit auttavat suojaamaan silmien ja näön terveyttä tästä valosta.

Sinivalosuodatuslasit

Sinivalosuodatuslasit, tunnetaan myös nimillä tietokonelasit, näytönlasit tai PC-lasit.

Pelaajien Lasit - Sinivalon Suodatuslasit

Pelaa fiksusti! Ajattele silmiesi terveyttä pitkien tuntien ajan näytön ääressä! Tilaa tietokonelasit sinivaloa suodattavilla linsseillä, joko vahvuuksilla tai ilman.

Sen sijaan että etsit tietokonelaseja tai sinivalosuodatuslasien alennuskuponkeja, osta ne verkosta aina edulliseen hintaan meiltä!

Näyttölasit

Miksi Valita eOptiikka.fi?

  • Alkuperäistuote - Tarjoamme vain laadukkaita alkuperäistuotteita parhailta valmistajilta.
  • Hintatakuu - Jos olisit voinut ostaa tuotteen paikallisesta verkkokaupasta alhaisemmalla hinnalla ostohetkellä kuin meiltä, hyvitämme sinulle 100% hintaeron.
  • Yksinkertainen, nopea - Tuotteen tilauksen jälkeen tiedotamme jatkuvasti tilauksesi tilasta ja toimitamme tuotteet sinulle mahdollisimman nopeasti. Vastaamme kysymyksiisi 24 tunnin kuluessa.
  • Turvallinen - Tarjoamme 14 päivän palautusoikeuden kaikille laseille, kehyksille tai aurinkolaseille, jotka on ostettu verkkokaupastamme, sekä 365 päivän palautusoikeuden piilolinsseille.