Suodatus

Versace-aurinkolasit

 

Versace - Muotimerkki

Versace-merkki perustettiin Gianni Versacen toimesta, joka oli aiemmin italialainen muoti- ja pukusuunnittelija. Versace suunnitteli vaatteita lukuisille musiikkiesiintyjille, mukaan lukien Elton Johnin lavan ja albumien kansien asut vuonna 1992 sekä Michael Jacksonin asut. Versace suunnitteli myös vaatteita Walesin prinsessalle ja Monacon prinsessa Carolinelle.

Versace-aurinkolasit

Versace-ikoneja

Meduusa

Kreikkalaisen mytologian elementit vaikuttivat suuresti Versace-tuotteiden suunnitteluelementteihin. Yksi brändin erottuvimmista tyylipiirteistä on kreikkalainen Meduusa, jota pidettiin Ateenan kauneimpana naisena. Legendan mukaan kuka tahansa, joka katsoi Meduusan silmiin, muuttui kiveksi. Tämä anekdootti inspiroi Versace-brändin kuuluisaa logon suunnittelua, jota voidaan edelleen nähdä useimmissa naisten ja miesten aurinkolasimallistoissa tähän päivään asti. Lisäksi jokainen Versace-tuote kantaa ylpeästi tätä logoa.

Versace Medusa Biggie

Gianni valitsi Meduusan hahmon, koska hän uskoi, että hänen muotiyhtiöllään olisi sama vaikutus ihmisiin kuin Meduusalla miehiin. Kun joku rakastuu, hän ei voi paeta.

Tämä on syy siihen, miksi kuuluisimpiin Versace-aurinkolaseihin kuuluvat mallit kuten Versace Medusa Biggie, Versace Medusa Halo tai Versace Glam Medusa, Versace Medusa Crystal.

Barocco

Barokki-lehti symboloi pitkää elämää ja kuolemattomuutta. Symboli sai inspiraationsa kreikkalaisesta arkkitehtuurista ja koristelusta. Rikkaat kultaiset sävyt ja yksityiskohtaiset koristeet luonnehtivat sitä.

Versace-aurinkolasit VE2150Q

Virtus

Virtuksen ikoni sai inspiraationsa roomalaisesta sotapäälliköstä. Virtus symboloi voimaa, rohkeutta ja erinomaisuutta. V, joka viittaa Virtukseen, on ikonisten Barocco-lehtien uudelleen tulkinta kuvioiden suhteen.

Versace-aurinkolasit VE4383

Greca

Greca-kuviointi, joka sai myös inspiraationsa kreikkalaisesta mytologiasta, on yksi tunnistettavimmista kuvioista. Tämä geometrinen muoto, katkeamaton viiva, symboloi äärettömyyttä ja yhtenäisyyttä. Se koristi monia kreikkalaisia temppeleitä, labyrinttejä, rakennuksia ja keramiikkakoristeita.

Versace Greca

Turvapainonappi

Turvapainonappielementti oli hyvin odottamaton ilmestys Versace-tuotteissa, mutta tämä lisävaruste on myös tullut yhdeksi brändin kuuluisista ikoneista. Ajan myötä Versace-turvapainonapista on tullut ikoninen statussymboli. Tämä brändi-ikoni esiintyy myös jokaisessa kokoelmassa.

Versace-turvapainonappi

Kansainvälinen muotitalo Versace työskenteli alkuaikoina kuuluisien mallien kanssa, kuten Linda Evangelista, Christi Turlington, Naomi Cambell, Cindy Crawford. Versace-brändin nykyinen johtaja on Donatella Versace. Versace-aurinkolasien ja silmälasien kokoelmien lisäksi älkäämme unohtako yhtä brändin kuuluisimmista vaatteista, Versace Jungle -mekkomallia, jonka Jennifer Lopez pukeutui.

Versace Naisten Aurinkolasikokoelma

Joka vuosi Versacen naisten aurinkolasikokoelman palaset seuraavat muotitrendejä ja suunnitellaan vastaavasti luomaan ainutlaatuinen tyyli. Versace-aurinkolasit heijastavat tyyliä ja eleganssia, joten brändin muodot ja koristeelliset elementit ovat tunnistettavissa jokaisessa tuotteessa. Tutustu kokoiseen Versacen naisten aurinkolasivalikoimaamme.

Ikoniset tyylipiirteet löytyvät Versacen naisten aurinkolasimallistoista joka kausi. Versace-aurinkolasit voivat olla muovia tai metallia. Ne ovat täydellinen valinta, jos pidät näyttävistä ja erottuvista tyyleistä.

Miesten Versace-aurinkolasit

Versacen miesten aurinkolasituotteet heijastavat aina eleganssia ja ylellisyyttä. Versacen miesten tuotteiden joukosta löydät myös Versace Medusa, Versace Greca -mallit.

Versacen miesten aurinkolaseista voit löytää kulta-, harmaa- ja mustia aurinkolaseja.

Versace-aurinkolasit polarisoiduilla linsseillä

Polarisoiduissa aurinkolaseissa olevat linssit suodattavat vaakasuoraan tulevan häikäisevän valon, kuten veden, maan ja erilaisten pintojen heijastaman valon, vähentäen häikäisyä. Tämän ansiosta linssi tarjoaa paljon paremman katselukokemuksen.

Versace-silmälasit

Kauniin ja ylellisen Versace-aurinkolasikokoelman lisäksi tutustu myös Versace-silmälasivalikoimaamme. Laajan valikoiman naisten silmälaseja ja miesten silmälaseja tuotteiden joukosta jokainen voi löytää täydelliset silmälasit.

Versace-muotilasit

Tuotteet voi ostaa online-lasien sovituksen avulla.

Minkä Muotoisten Aurinkolasien Valita?

Mitä tulee aurinkolasien kehämuotoon, on hyvä harkita, mihin tarkoitukseen haluamme niitä käyttää. Jokapäiväiseen käyttöön voimme valita pienemmät muodot, klassiset tai jopa erittäin suuret aurinkolasit.

On tärkeää valita kehys, joka on meille mukavin ja sopii kasvoihimme hyvin. On suotavaa valita aurinkolasien koot, jotka peittävät mahdollisimman paljon silmiemme ympärillä olevia alueita.

Versace-aurinkolasien alennus eOptiikoilla

Valitse poikkeuksellisesta valikoimastamme naisten, miesten ja lasten aurinkolaseja.

Myymälämme myy vain aitoja tuotteita, ja takuumme tuotteiden aitoudesta. On tärkeää ostaa vain luotettavista ja jäljitettävistä lähteistä.

Versace-aurinkolasien kampanjavideot