Suodatus

Carrera aurinkolasit

 

Carrera Aurinkolasit: Tyyliä ja laatua parhaaseen hintaan

Carrera on epäilemättä yksi maailman menestyksekkäimmistä ja suosituimmista silmälasien ja aurinkolasien brändeistä, perustettu Wilhelm Angerin toimesta vuonna 1956 Itävallassa. Carrera sai alun perin nimensä legendaarisesta Carrera Panamericana -ralliista, joka tunnetaan yhtenä vaarallisimmista autokilpailuista, joka kiersi koko Meksikon pituuden. Alun perin yrityksen tuotevalikoima koostui moottoripyörä- ja laskettelukypäristä, mutta myöhemmin se laajeni sisältämään urheilulliset aurinkolasit, optiset silmälasikehykset ja aurinkolasit.

Yksi brändin suurimmista läpimurroista tapahtui, kun Anger patentoi Optyl-materiaalin vuonna 1964, erittäin kestävän, kevyen ja hypoallergeenisen materiaalin, joka kykenee tarjoamaan paremman elastisuuden ja koon stabiliteetin kuin mikään muu muovi. Optylin vaikutus alalle tuntuu yhä tänä päivänä, sillä useimmat korkealaatuiset aurinkolasit valmistetaan edelleen tästä materiaalista.

Toinen merkittävä askel brändille oli vuonna 1974, kun yrityksen nimi muutettiin CARRERA Internationaliksi ja se siirrettiin Trauniin. Siihen aikaan Carrera-aurinkolasit olivat jo näkyvissä lähes kaikissa suurissa urheilutapahtumissa, kuten Formula 1:ssä tai talviolympialaisissa. Ei ole ihme, että heidän urheilulliset, elegantit ja kuitenkin hillityt aurinkolasinsa herättivät nopeasti ansaittua huomiota.

Carrera aurinkolasit

Carrera miesten aurinkolasit - Eleganssia, tyyliä

Carrera miesten aurinkolasien kokoelma esittelee vahvan suunnittelukielen joka kausi. Miesten aurinkolasimallit symboloivat aina voimaa ja eleganssia. Ne ovat täydellinen valinta jokaiselle ikäryhmälle ja tilaisuudelle.

Carrera silmälasikehykset ja aurinkolasit mallit on valmistettu innovatiivisista, ensiluokkaisista materiaaleista ja poikkeuksellisesta käsityöstä, mikä tekee niistä täydellisiä minkä tahansa tyylin, tilaisuuden tai kasvonmuodon kanssa. Tutustu valikoimaamme Carreran miesten aurinkolaseihin ja naisten aurinkolaseihin ja löydä mallit, jotka sopivat parhaiten sinulle, nyt todella edulliseen hintaan.

Carrera aurinkolasit parhaaseen hintaan

Hanki Carreran aurinkolasit erikoistarjouksilla ja löydä persoonallisuuttasi parhaiten sopiva korkealaatuinen tuote.

Monet verkkokaupat myyvät optisia tuotteita, mutta on tärkeää ostaa vain luotettavista ja jäljitettävistä lähteistä. Myymälämme myy vain aitoja tuotteita, ja takuumme tuotteiden aitoudesta.

Carrera silmälasit

Carrera-silmälasikehys on hyvä valinta joka tilanteeseen, olipa kyseessä sitten liiketoiminta, elegantit tapahtumat tai jokapäiväisen elämän käytännölliset näkökohdat. Carreran miesten silmälasien laaja valikoima odottaa herrasmiehiä, ja tietysti he eivät ole unohtaneet naisia, sillä Carreran naisten silmälasimallit ovat myös osa valikoimaa.

Carrera silmälasikehysmyynti verkkokaupassamme!

Valikoimastamme jokainen löytää täydellisen, laadukkaan Carreran silmälasimallin, joka sopii täydellisesti heidän persoonallisuuteensa. Tutustu koko valikoimaan luottavaisin mielin ja tilaa suosikkisi vain muutamalla klikkauksella. Taattujen alhaisimpien Carreran silmälasikehysten hintojen lisäksi voit myös säästää aikaa.

Carreran kampanjavideot