Toimitus & Maksu

Szállítási módok

Toimitusmenetelmät

  • Posti
  • Paikallinen posti kaikille kansainvälisille kohteille
  • Kuriiri tiettyihin maihin (UPS tai paikalliset kuriiripalvelut).

Maksutavat

  • Online-maksu kortilla (Visa, Maestro, MasterCard)
  • Online-maksu PayPalin kautta
Fizetési módok

Toimitusmenetelmät

Lähetä kirjattuna kirjeenä
Toimitusmaksu lasketaan tilauksesi painon perusteella.
Toimitamme kaikki tilaukset kirjattuna kirjeenä. Tämä on turvallinen tapa piilolinssien lähettämiseen täysin jäljitettävän ja verkossa seurattavan postijärjestelmäpaketin kautta. Keskimääräinen toimitusaika on 5-15 työpäivää.
Logistiikkamme toimii varastona Budapestissa, Unkarissa, ja siirrämme rekisteröidyt sähköpostimme Unkariin. Liikennerajoituksista voi olla viivästyksiä.

Paikallinen virka
Lähetämme kaikki tilaukset suositeltuina paketteina, ja saat sähköpostitse seurantanumeron, jota voit sitten seurata millä tahansa track&trace-sivustolla tai paikallisella postin verkkosivustolla.

Paikallinen kuriiri tai UPS
Riippuen kohdemaastasi, näet kassalla, tarjoammeko mahdollisuutta toimitukseen kuriirin välityksellä.

Maksutavat

Korttimaksu
Käytä luotto-, pankki- tai maksukorttia tuotteiden maksamiseen. Hyväksymme seuraavat kortit: Visa, Visa Electron, Maestro ja Mastercard. Kun olet valinnut tämän vaihtoehdon, siirryt maksusivulle.

PayPal
Käytä Paypal-tiliäsi (tai rekisteröi sellainen, jos sinulla ei vielä ole) tuotteiden maksamiseen. Paypal on turvallinen verkkomaksutapa, joka vahvistaa maksusi sähköpostitse ja antaa sinulle myös oikeuden pyytää Paypalilta hyvitystä, jos sinulla on epäilyksiä maksamiesi palveluiden toimituksesta. He hyväksyvät kortit (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express) tai voit maksaa Paypal-saldostasi..