Ostoehdot

Ehdot ja edellytykset
Tietosuojakäytäntö
Ehdot ja edellytykset
Ehdot ja edellytykset

Ehdot ja edellytykset

1. KATSAUS

Tervetuloa eOptiikka.fi-sivustolle

Tätä verkkosivustoa ylläpitää eOptika Ltd. Yhteystietomme ovat kohdassa Yhteystiedot. Määrittelemme "verkkosivustoksi" kaikki digitaaliset tuotteet ja palvelut, joita tarjotaan sinulle verkkosivustojen, mobiilisovellusten ja muiden digitaalisten tai fyysisten kanavien kautta. Vierailemalla sivustollamme ja/tai ostamalla meiltä jotain, osallistut "Palveluumme" ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja ("Palveluehdot" ja "Ostoehdot", yhdessä "Ehdot"), mukaan lukien ne lisäehdot ja -käytännöt, joihin tässä viitataan ja/tai jotka ovat saatavilla hyperlinkin kautta.

Sinun tulisi lukea nämä palvelu- ja ostoehdot (yhdessä "ehdot") ennen tämän verkkosivuston käyttöä. Sivuston käyttö ja tilauksen tekeminen edellyttävät, että hyväksyt ja noudatat näitä ehtoja.  Älä jatka verkkosivuston käyttöä, jos et hyväksy kaikkia tällä sivulla mainittuja ehtoja.

  • Käyttöehdot

  • Myyntiehdot

2. MÄÄRITELMÄT JA SOVELTAMISALA

Koko sivustolla termit "me", "meitä" ja "meidän" viittaavat eOptika Oy:hyn, joka tarjoaa tämän sivuston, mukaan lukien kaikki tiedot, työkalut ja palvelut, jotka ovat saatavilla tällä sivustolla sinulle, käyttäjälle, sillä edellytyksellä, että hyväksyt kaikki tässä ilmoitetut ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

Näitä käyttöehtoja sovelletaan kaikkiin kävijöihin, käyttäjiin ja muihin henkilöihin, jotka käyvät verkkosivustolla tai käyttävät sitä.

Kaikkiin uusiin ominaisuuksiin tai työkaluihin, jotka lisätään nykyiseen kauppaan, sovelletaan myös näitä ehtoja.

Tiettyihin valinnaisiin lisäpalveluihin, joita yleensä tarjotaan tavanomaisten palveluiden lisäksi, joita tarjoamme tällä verkkosivustolla, voidaan soveltaa lisäehtoja. Ilmoitamme nämä ehdot sinulle ennen kuin valitset tai et käytä niitä.

Tämä asiakirja on käännös alkuperäisestä englanninkielisestä versiosta, joka on nähtävissä täällä. Tarjoamme tämän käännöksen vain mukavuussyistä, ja jos näiden kahden version välillä on ristiriitoja, alkuperäinen englanninkielinen versio on ensisijainen.

Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot on sisällytetty vain tarkoituksenmukaisuuden vuoksi, eivätkä ne rajoita tai muuten vaikuta näihin ehtoihin.

 

PALVELUN EHDOT

3. LISENSSI JA KÄYTTÖOIKEUS

Edellyttäen, että noudatat näitä ehtoja, eOptika Ltd. myöntää sinulle lisenssin käyttää ja käyttää henkilökohtaisesti ja ei-kaupallisesti tätä verkkosivustoa.

Verkkosivustomme ja palveluidemme ensisijainen tarkoitus on auttaa henkilöitä saamaan asianmukaista näönkorjausapua. Tämän ensisijainen muoto on tiettyjen näönkorjaustarvikkeiden vähittäismyynti, joiden ostamista säännellään ostoehdoilla.

Et saa käyttää mitään palveluistamme (i) vilpillisiin tarkoituksiin tai rikoksen tai muun laittoman toiminnan yhteydessä tai (ii) aiheuttaaksesi harmia, haittaa tai ahdistusta.

Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelusta, lopettaa tilit tai poistaa tai muokata sisältöä, jos rikot sovellettavia lakeja, näitä käyttöehtoja tai muita sovellettavia ehtoja, ohjeita tai käytäntöjä.

Olet vastuussa tilisi ja salasanasi luottamuksellisuuden säilyttämisestä ja tilisi, tietokoneesi ja laitteidesi käytön rajoittamisesta, ja sovellettavan lain sallimissa rajoissa sitoudut ottamaan vastuun kaikesta tililläsi tai salasanallasi tapahtuvasta toiminnasta. Olet vastuussa siitä, että meille antamasi tiedot ovat oikeita ja täydellisiä ja että ilmoitat meille kaikista antamiisi tietoihin tehdyistä muutoksista. Voit tarkastella ja päivittää monia meille antamiasi tietoja, kuten tiliasetuksiasi, verkkosivuston tilisi -alueella.

Saatamme myös tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita me emme valvo emmekä voi valvoa emmekä vaikuttaa niihin. Hyväksyt ja hyväksyt, että tarjoamme pääsyn tällaisiin työkaluihin "sellaisenaan" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" ilman minkäänlaisia takuita, vakuutuksia tai ehtoja ja ilman minkäänlaista hyväksyntää. Meillä ei ole minkäänlaista vastuuta, joka johtuu tai liittyy kolmansien osapuolten valinnaisten työkalujen käyttöön. Sivuston kautta tarjottujen valinnaisten työkalujen käyttö tapahtuu täysin omalla vastuullasi ja harkintasi mukaan, ja sinun on varmistettava, että tunnet ja hyväksyt ne ehdot, joiden mukaisesti asianomaiset kolmannen osapuolen tarjoajat tarjoavat työkaluja.

5. YKSITYISYYS

Tutustu tietosuojakäytäntöömme, joka sääntelee palveluidemme käyttöä, jotta ymmärrät käytäntömme.

6. MYYNTIEHDOT

Kun käytät verkkosivustoamme tehdessäsi kaupallisen tilauksen, suhteeseesi kanssamme sovelletaan myös täydentäviä myyntiehtojamme. Tutustu näihin sääntöihin, jotta ymmärrät ostosopimuksemme, oikeutesi ja käytäntömme.

7. SIVUSTOLLA OLEVAT TIEDOT

Tällä sivustolla oleva materiaali on tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi, eikä siihen pidä luottaa eikä sitä pidä käyttää ainoana perusteena päätöksenteolle ilman, että tutustutaan ensisijaisiin, tarkempiin, täydellisempiin tai ajantasaisempiin tietolähteisiin. Vaikka pyrimme varmistamaan, että tällä verkkosivustolla olevat tiedot ovat oikeita, emme takaa niiden täydellisyyttä tai tarkkuutta, emmekä sitoudu varmistamaan, että verkkosivusto pysyy saatavilla tai että verkkosivustolla oleva materiaali pidetään ajan tasalla. Sivustollamme saattaa toisinaan olla tietoja, jotka sisältävät kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita. Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet, epätarkkuudet tai puutteet ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos verkkosivustomme tiedot ovat epätarkkoja, milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (myös sen jälkeen, kun olet lähettänyt tilauksesi).

Tämän sivuston materiaaliin luottaminen tapahtuu omalla vastuullasi.

Emme ole vastuussa siitä, jos tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää mitään sivustomme tietoja.

8. HENKINEN OMAISUUS

Ellei toisin mainita, omistamme kaiken tällä sivustolla esitetyn materiaalin immateriaalioikeudet. Kaikki immateriaalioikeudet pidätetään.

Sinulle myönnetään rajoitettu lupa tarkastella ja käyttää verkkosivustomme materiaalia ja/tai tulostaa tai tallentaa sivuja tältä sivustolta omaan henkilökohtaiseen käyttöösi näissä käyttöehdoissa asetettujen rajoitusten mukaisesti.

Sinua on nimenomaisesti kielletty käyttämästä kaikkea seuraavaa ilman nimenomaista kirjallista suostumustamme: Tuotemerkkimme ja tavaramerkkimme käyttäminen; verkkosivuston materiaalin (uudelleen)julkaiseminen missä tahansa mediassa; materiaalin jäljentäminen, monistaminen tai kopioiminen muuhun tarkoitukseen kuin omaan henkilökohtaiseen käyttöön; Verkkosivuston materiaalin myyminen, alilisensointi, jakelu ja/tai kaupallistaminen millään tavalla, Verkkosivuston materiaalin julkinen esittäminen tai näyttäminen, Verkkosivuston käyttäminen tavalla, joka on vahingollista tai joka voi olla vahingollista tälle verkkosivustolle, Verkkosivuston käyttäminen sovellettavien lakien ja määräysten vastaisesti tai tavalla, joka johtaa, tai joka voisi aiheuttaa vahinkoa Verkkosivustolle tai jollekin henkilölle tai liiketoimintayksikölle, osallistuminen tietojen louhintaan, tietojen keräämiseen, tietojen poimimiseen tai muuhun vastaavaan toimintaan, joka liittyy tähän Verkkosivustoon, tai käyttäessään tätä Verkkosivustoa Verkkosivuston käyttäminen minkä tahansa tyyppiseen mainonta- tai markkinointitoimintaan; sellaisen oman tietokannan luominen ja/tai julkaiseminen, joka sisältää olennaisia osia verkkosivustomme materiaaleista (esim. esim. hinnat ja tuoteluettelot).

Ilman etukäteen annettua ja nimenomaista kirjallista lupaa et myöskään saa luoda kehyksiä verkkosivujemme ympärille tai käyttää muita tekniikoita, jotka muuttavat millään tavalla immateriaalioikeutemme, verkkosivujemme, tavaramerkkimme, logojemme tai muun omistusoikeuden alaisen informaation (mukaan lukien kuvat, teksti, sivun asettelu tai muoto) visuaalista esitystapaa tai ulkoasua, etkä metatunnisteita, ohjelmistokoodia tai muuta piilotettua tekstiä.

9. KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUT JA KOMMENTIT

Tietyt tämän verkkosivuston osat tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden julkaista ja vaihtaa mielipiteitä, tietoja, aineistoa ja tietoja ("kommentit") verkkosivuston alueilla. Emme seulo, muokkaa, julkaise tai tarkista kommentteja ennen niiden ilmestymistä verkkosivustolla, eivätkä kommentit heijasta eOptika Oy:n, sen edustajien tai tytäryhtiöiden näkemyksiä tai mielipiteitä. Kommentit heijastavat sen henkilön näkemystä ja mielipidettä, joka ne julkaisee. Sovellettavien lakien sallimissa rajoissa emme ole vastuussa kommenteista emmekä mistään menetyksistä, kustannuksista, vastuista, vahingoista tai kuluista, jotka ovat aiheutuneet tai kärsineet kommenttien käytöstä ja/tai julkaisemisesta ja/tai niiden esiintymisestä tällä verkkosivustolla.

Pidätämme oikeuden valvoa kaikkia Kommentteja ja poistaa kaikki Kommentit, jotka se katsoo harkintansa mukaan sopimattomiksi, loukkaaviksi tai muuten näiden ehtojen vastaisiksi.

Vakuutat ja vakuutat, että: Sinulla on oikeus julkaista Kommentteja verkkosivustollamme ja sinulla on kaikki tarvittavat luvat ja suostumukset; Kommentit eivät loukkaa mitään immateriaalioikeuksia, mukaan lukien rajoituksetta tekijänoikeudet, patentit tai tavaramerkit, tai muita kolmannen osapuolen omistusoikeuksia; Kommentit eivät sisällä herjaavaa, loukkaavaa, loukkaavaa, säädytöntä tai muutoin lainvastaista aineistoa tai aineistoa, joka loukkaa yksityisyyttä; Kommentteja ei käytetä liiketoiminnan tai tavan tai tavanomaisen tai kaupallisen toiminnan tai lainvastaisen toiminnan pyytämiseen tai mainostamiseen tai esittämiseen.

Myönnät täten meille ei-yksinomaisen ja tekijänpalkkioista vapaan lisenssin käyttää, jäljentää, muokata ja antaa muille luvan käyttää, jäljentää ja muokata kommenttejasi missä tahansa muodossa, muodossa tai mediassa.

10. MUUT ESITYKSET

Jos lähetät pyynnöstämme tiettyjä erityisiä aineistoja (esimerkiksi kilpailuehdotuksia) tai ilman pyyntöämme lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavoin (yhteisesti "kommentit"), hyväksyt, että voimme milloin tahansa rajoituksetta muokata, kopioida, julkaista, levittää, kääntää ja muutoin käyttää missä tahansa mediassa kaikkia meille lähettämiäsi kommentteja. Meillä ei ole eikä meillä ole mitään velvollisuutta (1) pitää kommentteja luottamuksellisina, (2) maksaa korvausta kommenteista tai (3) vastata kommentteihin.

Voimme, mutta emme ole velvollisia, valvomaan, muokkaamaan tai poistamaan sisältöä, jonka päätämme oman harkintamme mukaan olevan lainvastaista, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, kunnianloukkaavaa, pornografista, säädytöntä tai muutoin paheksuttavaa tai loukkaavan jonkun osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja.

Sitoudut siihen, että kommenttisi eivät loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, yksityisyyttä, henkilöllisyyttä tai muita henkilökohtaisia tai omistusoikeuksia. Lisäksi hyväksyt, että kommenttisi eivät sisällä herjaavaa tai muutoin lainvastaista, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia eivätkä tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voisivat millään tavalla vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, teeskennellä olevasi joku muu kuin sinä itse tai muutoin johtaa meitä tai kolmansia osapuolia harhaan kommenttien alkuperän suhteen. Olet yksin vastuussa kaikista antamistasi kommenteista ja niiden oikeellisuudesta. Emme ota mitään vastuuta emmekä ota mitään vastuuta mistään sinun tai kolmannen osapuolen lähettämistä kommenteista.

11. HYPERLINKITYS

Seuraavat organisaatiot voivat linkittää sivustollemme ilman kirjallista lupaa: Valtion virastot; Hakukoneet; Uutisorganisaatiot; Verkkohakemistojen jakelijat, kun ne listaavat meidät hakemistoonsa samalla tavalla kuin ne hyperlinkittävät verkkosivut; ja myymiemme tuotteiden valmistajat.

Voimme harkintamme mukaan harkita ja hyväksyä harkintamme mukaan muita linkkipyyntöjä seuraavantyyppisiltä organisaatioilta, kuten: voittoa tavoittelevat liikeyritykset, joita ei ole lueteltu edellisessä ryhmässä; kuluttaja- ja/tai liike-elämän järjestöt ja tietolähteet; yhteisön verkkosivustot ja muut digitaaliset ryhmät ja julkaisut; yhdistykset tai hyväntekeväisyysjärjestöt; verkkohakemistojen jakelijat; Internet-portaalit; oppilaitokset ja ammattijärjestöt. Jos olet kiinnostunut linkittämisestä verkkosivuillemme, ilmoita siitä lähettämällä meille sähköpostia.

Pidätämme oikeuden milloin tahansa ja oman harkintamme mukaan pyytää sinua poistamaan kaikki linkit tai minkä tahansa tietyn linkin verkkosivustollemme. Suostut poistamaan välittömästi kaikki linkit verkkosivustollemme tällaisen pyynnön jälkeen.

Voimme myös päättää sijoittaa verkkosivustollamme linkkejä sivustollesi, kunnes annat siihen luvan. Meillä ei ole mitään vastuuta tai velvollisuutta sivustollasi olevasta sisällöstä. Sitoudut korvaamaan ja puolustamaan meitä kaikilta vaatimuksilta, jotka johtuvat verkkosivustostasi tai perustuvat siihen. Jos pidät jotakin verkkosivustomme linkkiä tai jotakin linkitettyä verkkosivustoa jostain syystä paheksuttavana, ota meihin yhteyttä.

Emme ole vastuussa mistään vahingoista tai haitoista, jotka liittyvät tavaroiden, palvelujen, resurssien, sisällön tai muiden kolmansien osapuolten verkkosivustojen yhteydessä tehtyjen liiketoimien ostamiseen tai käyttöön. Tutustu huolellisesti kolmannen osapuolen käytäntöihin ja toimintatapoihin ja varmista, että ymmärrät ne, ennen kuin ryhdyt mihinkään liiketoimiin. Kolmannen osapuolen tuotteita koskevat valitukset, vaatimukset, huolenaiheet tai kysymykset tulee osoittaa kolmannelle osapuolelle.

12. TAKUUVAPAUSLAUSEKE; VASTUUN RAJOITTAMINEN

Emme takaa, edusta tai takaa, että palvelumme käyttö on keskeytyksetöntä, oikea-aikaista, turvallista tai virheetöntä. Emme takaa, että palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia. Hyväksyt, että voimme ajoittain poistaa palvelun määräämättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta sinulle.

Suostut nimenomaisesti siihen, että palvelun käyttäminen tai käyttämättömyys palvelun käyttämiseen tapahtuu omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki sinulle palvelun kautta toimitetut tuotteet ja palvelut tarjotaan (ellei me nimenomaisesti toisin mainita) "sellaisenaan" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" käyttöösi ilman minkäänlaisia nimenomaisia tai epäsuoria edustuksia, takuita tai ehtoja, mukaan lukien kaikki epäsuorat takuut tai ehdot, jotka koskevat myyntikelpoisuutta, myyntikelpoista laatua, soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyttä, omistusoikeutta ja loukkaamattomuutta.

Missään tapauksessa me, johtajamme, toimihenkilömme, työntekijämme, tytäryhtiömme, edustajamme, urakoitsijamme, harjoittelijamme, toimittajamme, palveluntarjoajamme tai lisenssinantajamme emme ole vastuussa mistään vammasta, menetyksestä, vaateesta tai mistään suorista, epäsuorista, satunnaisista, satunnaisista, rangaistusseuraamuksista, erityisistä tai seurannaisvahingoista, mukaan lukien mutta ei rajoittuen menetettyihin voittoihin, menetettyihin tuloihin, menetettyihin säästöihin, tietojen menettämiseen, uusintakustannuksiin tai vastaaviin vahingonkorvausvaatimuksiin, riippumatta siitä, perustuvatko ne sopimukseen vai vahingonkorvausvelvollisuuteen (mukaan lukien huolimattomuus), tiukka vastuu tai muu, jotka johtuvat palvelun tai palvelun avulla hankittujen tuotteiden käytöstä tai muista väitteistä, jotka liittyvät millään tavalla palvelun tai tuotteen käyttöön, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, virheet tai laiminlyönnit missä tahansa sisällössä tai minkä tahansa palvelun tai minkä tahansa sisällön (tai tuotteen) käytöstä, joka on lähetetty, välitetty tai muutoin asetettu saataville palvelun kautta, aiheutuneet menetykset tai kaikenlaiset vahingot, vaikka niiden mahdollisuudesta oltaisiinkin tietoisia. Koska joissakin valtioissa tai lainkäyttöalueilla ei sallita välillisten tai satunnaisten vahinkojen korvausvastuun poissulkemista tai rajoittamista, tällaisissa valtioissa tai lainkäyttöalueilla vastuumme rajoittuu lain sallimaan enimmäismäärään.

Eoptika ja sen tytäryhtiöt eivät ole vastuussa (i) menetyksistä, jotka eivät johdu mistään rikkomuksestamme, tai (ii) liiketoiminnan menetyksistä (mukaan lukien voittojen, tulojen, sopimusten, odotettujen säästöjen, tietojen, liikearvon tai hukkaan heitettyjen menojen menetykset), tai (iii) epäsuorista tai epäsuorista menetyksistä, jotka eivät olleet ennakoitavissa meidän ja sinun toimestamme, kun sopimus tuotteiden myynnistä sinulle tehtiin.

Joidenkin maiden lait eivät salli joitakin tai kaikkia edellä kuvattuja rajoituksia. Jos näitä lakeja sovelletaan sinuun, jotkin tai kaikki edellä mainitut rajoitukset eivät välttämättä koske sinua, ja sinulla saattaa olla muita oikeuksia.

13. KORVAUS

Sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään eOptika Oy:n ja emoyhtiömme, tytäryhtiömme, tytäryhtiöidemme, yhteistyökumppaneidemme, toimihenkilöidemme, johtajiemme, edustajiemme, urakoitsijoidemme, lisenssinantajien, palveluntarjoajien, alihankkijoidemme, tavarantoimittajiemme, harjoittelijoidemme ja työntekijöidemme vahingoittumattomina kaikista kolmannen osapuolen esittämistä vaatimuksista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajokulut, jotka johtuvat näiden käyttöehtojen tai niihin viittauksina sisältyvien asiakirjojen rikkomisesta tai siitä, että olet loukannut mitä tahansa lakia tai jonkin kolmannen osapuolen oikeuksia.

14. KOKO SOPIMUS

Nämä ehdot, mukaan lukien kaikki tällä verkkosivustolla olevat oikeudelliset ilmoitukset ja vastuuvapauslausekkeet, muodostavat eOptika Oy:n ja sinun välisen koko sopimuksen tämän verkkosivuston käytöstäsi, ja ne korvaavat kaikki aiemmat sopimukset ja yhteisymmärrykset tämän osalta.

Se, että me emme käytä tai pane täytäntöön mitään näiden käyttöehtojen oikeutta tai määräystä, ei merkitse luopumista tällaisesta oikeudesta tai määräyksestä.

Nämä Palveluehdot ja kaikki meidän tällä sivustolla tai Palvelun osalta julkaisemamme käytännöt tai toimintasäännöt muodostavat koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen sinun ja meidän välillämme, ja ne ohjaavat Palvelun käyttöäsi ja korvaavat kaikki aiemmat tai samanaikaiset sopimukset, tiedonannot ja ehdotukset, olivatpa ne sitten suullisia tai kirjallisia, sinun ja meidän välillämme (mukaan lukien, mutta ei rajoitetusti, aiemmat versiot Palveluehdoista).

15. SEVERABILITY

Jos jokin näiden Palveluehtojen määräys todetaan laittomaksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen määräys on kuitenkin täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimassa laajuudessa, ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan irrotetuksi näistä Palveluehdoista, eikä tällainen päätös vaikuta muiden jäljellä olevien määräysten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

Jos jokin näiden ehtojen määräys katsotaan pätemättömäksi, mitättömäksi tai jostain syystä täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen ehto katsotaan erotettavaksi ja näiden ehtojen muut määräykset pysyvät voimassa.

16. SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ

Näihin ehtoihin sovelletaan ja niitä tulkitaan Unkarin lakia, ottamatta huomioon sen lainvalintasäännöksiä.

Tunnustat, että kansalaisuus-, asuin- tai verotusmaastasi riippuen saatat myös kuulua tiettyjen tuonti-, osto-, pankki-, tietosuoja- tai muiden säännösten piiriin, jotka voivat vaikuttaa mahdollisuuksiisi käyttää palveluitamme. Hyväksyt, että olet täysin vastuussa tällaisten säännösten noudattamisesta, jotka voivat vaikuttaa verkkosivustomme käyttöön tai palveluidemme toimittamiseen.

17. IRTISANOMINEN

Ennen irtisanomispäivää syntyneet osapuolten velvoitteet ja vastuut säilyvät kaikilta osin tämän sopimuksen irtisanomisen jälkeenkin.

Nämä käyttöehdot ovat voimassa, kunnes joko sinä tai me irtisanomme ne. Voit irtisanoa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, ettet enää halua käyttää palveluitamme, tai kun lopetat sivustomme käytön.

18. YHTEYSTIEDOT

Voit ottaa yhteyttä yritykseemme missä tahansa asiassa, mukaan lukien näitä ehtoja koskevat kysymykset, seuraaviin osoitteisiin.

Sähköpostitse: asiakaspalvelu@eoptiikka.fi

Puhelimitse: +44 808 164 9400

Henkilökohtaisesti:
eOptika Ltd.
Terez krt 50.
Budapest, 1066
Hungary

19. MUUTOKSET

Palveluehtojen uusin versio on saatavilla milloin tahansa tällä sivulla.

Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä Ehdoista julkaisemalla päivityksiä ja muutoksia verkkosivustollamme. Julkaisemme muutosten päivämäärän tällä verkkosivustolla. Jos jatkat verkkosivustomme tai palvelumme käyttöä tai niihin pääsyä sen jälkeen, kun näihin ehtoihin on tehty muutoksia, hyväksyt kyseiset muutokset.

Muutoksilla ei ole taannehtivaa vaikutusta siten, että esimerkiksi tilaukset, jotka on tehty ehtojemme aiemman version mukaisesti, kuuluvat tilaushetkellä voimassa olleiden ehtojen piiriin.

Nämä käyttö- ja myyntiehdot tulivat voimaan 16. kesäkuuta 2017.

  

MYYNTIEHDOT

20. IKÄ

Emme myy tuotteita, joita lapset voivat ostaa. Saatamme myydä lasten tuotteita aikuisten ostettavaksi.

Hyväksymällä nämä käyttöehdot vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai -provinssissasi tai että olet täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai -provinssissasi ja olet antanut meille suostumuksesi siihen, että alaikäiset huollettavasi voivat käyttää tätä sivustoa.

21. VOIMASSA OLEVA RESEPTI VAADITAAN

Tekemällä tilauksen verkkosivustollamme varmistat, että sinulla on voimassa oleva resepti tilaamiasi linssejä varten. Vahvistat täten, että antamasi tiedot ovat voimassa ja täsmälleen silmälasien ammattilaisen määräämät. Vahvistat myös, että reseptisi on alle 12 kuukautta vanha. Asiakas antaa suostumuksensa siihen, että otamme tarvittaessa yhteyttä silmälääkäriin reseptitietojen tarkistamiseksi. Ymmärrätte, että on teidän vastuullanne käydä säännöllisesti silmätarkastuksissa ja pitää silmälääkemääräykset ajan tasalla. Emme ole vastuussa mistään seurauksista, jotka johtuvat reseptistäsi poikkeamisesta.

Yhdysvalloista ja Yhdistyneestä kuningaskunnasta tulevien ostajien on lähetettävä reseptinsä erillisessä sähköpostissa tilauksen tekemisen jälkeen, mutta myös lääkärin nimi ja puhelinnumero. Tämän jälkeen toimitamme tämän reseptin lääkärille vahvistusta varten.

22. HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Hinta ei muutu sen jälkeen, kun olet tehnyt voimassa olevan tilauksen.

Parhaista yrityksistämme huolimatta pieni osa luettelomme tuotteista saattaa olla väärin hinnoiteltuja. Tarkistamme hinnoittelun tilausta käsitellessämme ja ennen maksun vastaanottamista. Jos olemme tehneet virheen ja tuotteen oikea hinta on korkeampi kuin verkkosivustolla ilmoitettu hinta, voimme joko ottaa sinuun yhteyttä ennen lähettämistä ja kysyä, haluatko ostaa tuotteen oikeaan hintaan, tai peruuttaa tilauksesi. Jos tuotteen oikea hinta on alhaisempi kuin ilmoittamamme hinta, veloitamme alhaisemman hinnan ja lähetämme tuotteen sinulle.

23. LASKU

Koska myymme vain kuluttajille, annamme yleensä vain laskun emmekä täyttä verolaskua. Säilytä fyysinen tai sähköinen kopio laskusta, tilausvahvistuksesta tai lähetysvahvistuksesta asiakirjana mahdollisia takuu- tai takuuvaatimuksia varten.

24. TUOTTEEN SAATAVUUS

Luetteloimme myymiemme tuotteiden saatavuustiedot verkkosivustolla ja kullakin tuotetietosivulla. Kun käsittelemme tilaustasi, ilmoitamme sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian, jos jokin tilaamasi tuote osoittautuu saatavuudeltaan riittämättömäksi. Sinulla on mahdollisuus olla veloittamatta kyseisistä tuotteista, saada osittainen hyvitys tai odottaa, että tuotteita on jälleen varastossa, jotta voimme toimittaa ne sinulle myöhemmin.

Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla ainoastaan verkkosivuston kautta. Näitä tuotteita tai palveluita voi olla rajoitettu määrä, ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautusehtojemme mukaisesti.

Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä mille tahansa henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määriä.

25. TUOTETIEDOT

Ellei nimenomaisesti toisin mainita, emme ole tällä verkkosivustolla myytävien tuotteiden valmistaja. Vaikka pyrimme varmistamaan, että verkkosivustollamme olevat tuotetiedot ovat oikeita, tuotteen todellisissa pakkauksissa ja materiaaleissa saattaa olla enemmän ja erilaisia tietoja kuin verkkosivustollamme. Myös ainesosat voivat muuttua.

Kaikki verkkosivuillamme olevia tuotteita koskevat tiedot on annettu vain tiedoksi. Suosittelemme, ettet luota pelkästään verkkosivustollamme esitettyihin tietoihin. Lue aina tuotteen mukana toimitetut merkinnät, varoitukset ja ohjeet ennen käyttöä tai ota yhteyttä valmistajaan.

Tämän sivuston sisältöä ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin, optikon, optometristin, silmälääkärin, farmaseutin tai muun luvan saaneen terveydenhuollon ammattilaisen antamia neuvoja. Ota välittömästi yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaan, jos epäilet, että sinulla on jokin lääketieteellinen ongelma. Tuotteita koskevia tietoja ja lausuntoja ei ole tarkoitettu käytettäväksi minkään sairauden tai terveydentilan diagnosointiin, hoitoon, parantamiseen tai ennaltaehkäisyyn. Emme ota vastuuta valmistajien tai muiden kolmansien osapuolten tuotteisiin liittyvistä epätarkkuuksista tai virheellisistä väittämistä. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Olemme pyrkineet kaikin tavoin esittämään mahdollisimman tarkasti myymälässä näkyvien tuotteiden värit ja kuvat. Emme voi taata, että tietokoneen näytön väri on tarkka.

Kaikkia tuotekuvauksia voidaan muuttaa milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, meidän oman harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen myynnin milloin tahansa. Kaikki tällä sivustolla tehdyt tarjoukset tuotteista tai palveluista ovat mitättömiä siellä, missä ne ovat kiellettyjä.

Tuotepakkauksessa olevat käyttöohjeet eivät välttämättä ole omalla äidinkielelläsi. Tarjoamme tuoteoppaat asiakkaidemme kielellä joko painettuna tai sähköisessä muodossa. Jos tarvitset tuoteohjetta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

26. TILI

Kun luot meille tilin, sinun on annettava meille tiedot, jotka ovat aina tarkkoja, täydellisiä ja ajantasaisia. Tämän laiminlyönti on Ehtojen rikkominen, joka voi johtaa tilisi välittömään irtisanomiseen palvelussamme.

Sitoudut antamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista kaupassamme tehdyistä ostoksista. Sitoudut päivittämään tilitietosi ja muut tietosi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot ja voimassaolon päättymispäivämäärät, jotta voimme suorittaa maksutapahtumasi ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.

Pidätämme oikeuden kieltäytyä kaikista meille tekemistäsi tilauksista. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa henkilö-, kotitalous- tai tilauskohtaisia ostomääriä. Nämä rajoitukset voivat koskea tilauksia, jotka on tehty samalla asiakastilillä, samalla luottokortilla ja/tai tilauksia, joissa käytetään samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta. Jos teemme muutoksia tilaukseen tai peruutamme sen, voimme yrittää ilmoittaa siitä ottamalla yhteyttä tilauksen tekohetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai laskutusosoitteeseen/puhelinnumeroon.

Voimme keskeyttää tai lopettaa pääsysi verkkosivustollemme milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta tai vastuuta mistä tahansa syystä, mukaan lukien rajoituksetta, jos rikot käyttöehtoja. Jos käyttöoikeutesi verkkosivustollamme päättyy, kaikki Palveluehtojen määräykset, joiden pitäisi luonteensa vuoksi säilyä voimassa, mukaan lukien rajoituksetta omistusoikeutta koskevat määräykset, takuuvapautuslausekkeet, vahingonkorvaukset ja vastuunrajoitukset, säilyvät voimassa myös voimassaolon päättymisen jälkeen.

27. AMMATTIMAISET OSTAJAT

Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka oman arviomme mukaan vaikuttavat jälleenmyyjien, jälleenmyyjien tai jakelijoiden tekemiltä. Tällaisten ammattimaisten ostajien on tunnistauduttava ennen tilausta ja hyväksyttävä meiltä tilaamisen kaupalliset ehdot.

Huomaa, että myymme tuotteita vain sellaisina määrinä, jotka vastaavat keskivertokotitalouden tyypillisiä tarpeita. Tämä koskee sekä yksittäisen tilauksen yhteydessä tilattujen tuotteiden määrää että saman tuotteen useamman tilauksen tekemistä, jos yksittäiset tilaukset vastaavat tavanomaisen kotitalouden tyypillistä määrää.

28. KAUPALLISEN SOPIMUKSEN TEKEMINEN

Kun tilaat meiltä, annat tarjouksen tuotteiden ostamisesta meiltä. Tämän jälkeen järjestelmämme lähettää sinulle viestin, jossa vahvistetaan tilauksesi vastaanottaminen ja jossa on tilauksesi yksityiskohdat. Tämä on vahvistus siitä, että olemme vastaanottaneet tilauksesi, eikä se vahvista, että hyväksymme tarjouksesi tilattujen tuotteiden tai palveluiden ostamisesta.

Hyväksymme tarjouksesi ja solmimme myyntisopimuksen tilaamastasi tuotteesta vasta, kun lähetämme tuotteen sinulle ja lähetämme sinulle sähköisen viestin, jossa vahvistamme, että olemme lähettäneet tuotteen sinulle. Jos tilauksesi lähetetään useammassa kuin yhdessä paketissa, saatat saada erillisen lähetysviestin jokaisesta paketista, ja jokainen viesti ja sitä vastaava lähetys muodostavat erillisen myyntisopimuksen välillämme kyseisessä viestissä määritellyn tuotteen tai tuotteiden osalta.

Voit peruuttaa tuotetilauksesi maksutta milloin tahansa ennen kuin lähetämme kyseistä tuotetta koskevan vahvistusviestin. Tämä peruutusoikeus ei koske tiettyjä tuote- ja palveluluokkia. Sinulla on myös lakisääteiset oikeudet sekä takuut palauttaa tuotteet meille tilauksen jälkeen. Katso lisätietoja peruutuksia koskevasta osiosta.

Suostut vastaanottamaan myyntilaskut sähköisesti tai painetussa muodossa, kuten parhaaksi katsomme. Toimitamme kopion laskusta tai pakkausluettelon jokaisen sinulle toimitetun toimituksen mukana. Koska myymme yksityishenkilöille, laskumme eivät välttämättä täytä ammattimaisten ostajien verolaskujen kirjanpitoperusteita.

29. TOIMITUSARVIOT

Kun tuotteesi on varastossamme, pyrimme pakkaamaan tilauksesi samana arkipäivänä ja lähettämään sen sinulle välittömästi. Emme kuitenkaan voi taata, että tilauksen tekeminen tiettynä ajankohtana tarkoittaa, että toimitamme sen sinulle samana päivänä. Huomaa myös, että verkkosivuillamme käytetty ilmaisu "varastossa" viittaa yleensä siihen, että pidämme tuotevalikoimaasi varastossa, mutta ostamasi yksittäinen tuoteyhdistelmä voi olla tai olla olematta varastossa kyseisenä päivänä.

Kun tuotteitasi ei ole varastossa, pyrimme antamaan sinulle arvion siitä, kuinka kauan kestää saada tuotteesi. Joitakin tuotteita tilataan jatkuvasti uudelleen, joten ne saattavat saapua pian. Toiset taas saattavat vaatia meitä tilaamaan tuotteet erityisesti sinua varten. Arviomme osoittaa tilaamallesi tuotesarjalle tyypilliset uudelleentilausajat. Todellinen toimitusaika tietyille tuotteillesi voi kuitenkin vaihdella. Koska olemme riippuvaisia tavarantoimittajistamme, pyrimme antamaan sinulle tietoja, mutta todellisia toimitusaikoja ei voida taata.

Toimitamme tilauksesi yleensä yhdessä lähetyksessä, kun kaikki tuotteet ovat varastossa. Joskus saatamme logistisista syistä lähettää tuotteesi erillisinä paketteina. Halutessasi voit halutessasi valita, että käytettävissä olevat tuotteet lähetetään sinulle, vaikka sinulta saatetaankin veloittaa tällöin kahden tilauksen sovellettavat toimituskulut.

Huomaa, että ellei verkkosivustolla toisin mainita, toimitusarviot ovat vain sitä. Ne eivät ole taattuja toimitusaikoja, eikä niihin pidä luottaa sellaisenaan.

Nopean toimituksen varmistamiseksi suosittelemme, että annat meille täydellisen postiosoitteesi sekä päivällä toimivan puhelinnumerosi, jotta logistiikkakumppanimme voivat ottaa sinuun yhteyttä. Kun tilaus on lähetetty, saat pääsyn seuranta- ja jäljitysnumeroon, josta voit seurata lähetystä verkossa, jos valitsit seuratun toimitusvaihtoehdon. Emme valitettavasti voi olla vastuussa logistiikkakumppaniemme aiheuttamista toimituksen viivästyksistä.

30. TOIMITUSKYSYMYKSET

Pakkaamme tuotteesi suojapakkauksiin, jotta voimme varmistaa toimituksen täydellisessä kunnossa. Tietyt toimitusongelmat voivat kuitenkin johtaa siihen, että olet tyytymätön tai tuote katsotaan käyttökelvottomaksi. Tarkista pakettisi sen saatuasi. Suurissa ongelmissa joko kieltäydy toimituksesta (jolloin paketti palautetaan meille automaattisesti saman kuriiripalvelun toimesta) tai ilmoita siitä meille välittömästi paketin avaamisen jälkeen.

31. KANSAINVÄLISET OSTAJAT

Toimitamme toimituksia useimpiin maailman maihin. Tutustu voimassa oleviin toimitusvaihtoehtoihin ja -maksuihin verkkosivuillamme.

Kun tilaat tuotteita toimitettavaksi EU:n ulkopuolelle, saatat joutua maksamaan tuontitulleja ja -veroja, jotka peritään, kun paketti saapuu määriteltyyn määränpäähän. Sinun on itse maksettava mahdolliset lisämaksut tulliselvityksestä; me emme voi vaikuttaa näihin maksuihin. Tullikäytännöt vaihtelevat suuresti maittain, joten ota yhteyttä paikalliseen tullitoimistoon saadaksesi lisätietoja. Toinen hyvä tietolähde on dutycalculator.com.

Huomaa lisäksi, että meiltä tilatessasi sinua pidetään maahantuojana, ja sinun on noudatettava kaikkia sen maan lakeja ja määräyksiä, jossa vastaanotat tuotteet. Yksityisyytesi on meille tärkeää, ja haluamme kansainvälisten asiakkaidemme olevan tietoisia siitä, että tulliviranomaiset avaavat ja tarkastavat rajatylittävät toimitukset.

32. PERUUTUS ENNEN TOIMITUSTA

Seuraavassa viitataan tilauksiin, jotka on tehty tuotteista, joita ei ole valmistettu tilauksesta (eli mittatilaustyönä).

Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi ennen kuin toimitamme sen sinulle. Ilmoita siitä meille lähettämällä palautussähköposti tilausvahvistukseen. Tämä käytännössä peruuttaa tilauksesi meille, eikä kaupallista sopimusta näin ollen synny.

Useimmissa tapauksissa peruutuksesi tarkoittaa, että lähetystä ei koskaan suoriteta.

Mahdollisuutemme pysäyttää lähetys voi kuitenkin olla rajoitettu sen mukaan, millaista logistiikkatoteutusta käytämme tiettyyn tilaukseesi. Useimmissa tapauksissa voimme pysäyttää lähetyksen ennen klo 14.00 saapuneiden peruutusten osalta. Muutamissa muissa tapauksissa emme ehkä pysty pysäyttämään lähetyksiä samana arkipäivänä.

Niissä harvoissa tapauksissa, joissa emme ole voineet pysäyttää lähetystä peruutuksen jälkeen, olet silti turvassa. Ensiksi voimme yrittää ottaa yhteyttä logistiikkakumppaniin ja pyytää häntä olemaan toimittamatta sinulle. Toiseksi, jos emme voi estää lähetyksen toimittamista sinulle, kieltäydy vain vastaanottamasta lähetystä, kun postimies tai kuriiritoimitus ottaa sinuun yhteyttä.

33. PALAUTUKSET TOIMITUKSEN JÄLKEEN

Kun olemme lähettäneet tilauksesi, myynti on tapahtunut. Sinulla on edelleen oikeus pyytää hyvitystä tai vaihtaa tuotteet.

Ensinnäkin sinulla on lakisääteiset oikeudet pyytää täyttä hyvitystä tilauksestasi. Lakisääteiset oikeutesi määritellään maasi lainsäädännössä tai Euroopan unionin kuluttajansuojasäännöksissä. Yleisesti ottaen voit peruuttaa tilauksesi ilman perusteluja 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona olet vastaanottanut ostamasi tavarat (tai viimeisen lähetyksen, jos kyseessä ovat erikseen toimitetut tavarat tai useat tuotteet). Sinun on ilmoitettava meille päätöksestäsi peruuttaa tilauksesi. Voit esittää pyyntösi verkkosivustollamme olevien ohjeiden ja lomakkeiden mukaisesti tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse. Peruutusajan noudattamiseksi riittää, että lähetät viestisi ennen 14 päivän peruutusajan umpeutumista ja lähetät tuotteet meille 5 arkipäivän kuluessa sen jälkeen.

Palautuksen edellytyksenä on, että palautettujen tuotteiden on oltava avaamattomia ja käyttämättömiä, pakkauksen on oltava vahingoittumaton ja niiden säilyvyysajan on oltava riittävä. Peruuttamis-, palautus- ja vaihto-oikeus ei koske sellaisten tuotteiden toimittamista, jotka eivät sovellu palautettaviksi terveydensuojelullisista tai hygieenisistä syistä, jos ne on suljettu toimituksen jälkeen tai jotka ovat toimituksen jälkeen sekoittuneet erottamattomasti muihin tuotteisiin, eikä sellaisten tuotteiden toimittamista, jotka voivat huonontua tai vanhentua nopeasti. Määrittelemme jäljellä olevan hyväksyttävän säilyvyysajan vähintään 6 kuukaudeksi (kunhan olemme toimittaneet sinulle tuotteita, joiden säilyvyysaika on vähintään 12 kuukautta).

Tuotteiden palauttaminen on sinun kustannuksellasi. Palautamme sitten alkuperäiset kulut, jotka maksoit tuotteista, sekä toimituskulut, jos palautat koko tilauksen. Jos palautat vain joitakin mutta et kaikkia tilauksen tuotteita, hyvitämme sinulle kyseisistä tuotteista maksetut kulut. Aloitamme palautukset 2-3 arkipäivän kuluessa tai lyhyemmässä ajassa samalla maksuvälineellä, jota käytit alkuperäisessä maksutapahtumassa, ellet ole nimenomaisesti sopinut toisin. Sinulle ei missään tapauksessa aiheudu mitään kuluja tällaisesta palautuksesta. Voimme pidättäytyä palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavarat takaisin tai olet toimittanut todisteet tavaroiden palauttamisesta, riippuen siitä, kumpi on aikaisempi ajankohta.

34. VALITUKSET JA PALAUTUKSET

Jos haluat palauttaa vahingoittuneen tai viallisen tuotteen, suosittelemme, että laitat sen jäykkään laatikkoon ja lähetät sen kirjattuna kirjeenä. Näin estetään kuljetuksen aikana tapahtuvat vauriot. Jos haluat palauttaa piilolinssit, jotka on purettu pakkauksesta (tai käytetty), on estettävä niiden kuivuminen kuljetuksen aikana. Suosittelemme, että laitat linssit liuosta sisältävään koteloon ja suljet sen tiukasti. Koska jokainen palautus on omalla tavallaan ainutlaatuinen, suosittelemme, että otat etukäteen yhteyttä asiakaspalvelumme neuvontaan ja määrittelet palautuksen tarkat yksityiskohdat (kuinka monta linssiä palautetaan, onko pakkaus avattu vai avaamaton, sisällytetäänkö laatikko palautukseen, LOT-numeron ilmoittaminen jne.) osoitteessa asiakaspalvelu@eoptiikka.fi. Palautettavan tuotteen mukana tulee olla kirje, jossa kuvataan tuotteen vika ja odotettu tulos.

Vialliset piilolinssit (naarmut, jäljet, rikkinäiset piilolinssit ennen avaamista). Tarkasta huolellisesti läpipainopakkauksissa olevat linssit ennen avaamista, ja jos linssissä on selviä vaurioita, älä avaa niitä. Jotta takuu voidaan kattaa, linssit on lähetettävä meille sinetöimättöminä, jotta voimme tarkistaa vauriot. Jos linssejä ei ole sinetöity ja linssissä on tällaisia vaurioita, saatamme katsoa, että linssiä on käsitelty väärin, eikä hyvitystä myönnetä.

Valitukset piilolinssien laadusta - jos linssit avattuasi ja laitettuasi ne päähäsi sinulla on valituksia linssin laadusta (punoitus, näön hämärtyminen, silmien kuivuminen liian nopeasti, epämiellyttävä tunne), meidän on saatava linssit takaisin, jotta voimme lähettää ne valmistajalle tarkastettavaksi. Viallisen tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista vastaa asiakas. Muistathan, että tämä tarkastus voi kestää jopa useita viikkoja, sillä emme voi vaikuttaa tähän prosessiin. Jos tarkastuksen jälkeen päätämme, että kyseessä on valmistusvirhe, palautamme tai hyvitämme linssien kustannukset ja postikulut. Jos taas valmistusvirhettä ei ole havaittu, emme voi palauttaa piilolinssejä tai lähettää korvaavaa tuotetta.

Valitukset linssien korjaavasta voimakkuudesta. Jos huomaat, että linssit eivät tarjoa odottamaasi näönkorjausta, kirjoita meille heti ja lähetä piilolinssien resepti, jonka ei tarvitse olla yli 1 vuotta vanha. Jos resepti vastaa tilaamiasi linssejä, sinun on lähetettävä tuote takaisin tarkastusta varten. Muistathan, että tämä tarkastus voi kestää jopa useita viikkoja, sillä emme voi vaikuttaa tähän prosessiin. Jos tarkastuksen jälkeen päätämme, että kyseessä on valmistusvirhe, palautamme tai hyvitämme linssit ja postikulut. Jos taas valmistusvirhettä ei ole havaittu, emme voi palauttaa piilolinssejä tai lähettää korvaavaa tuotetta. Jos et pysty toimittamaan meille reseptiä tai resepti ei vastaa tilaamiasi piilolinssejä, emme voi palauttaa tai lähettää tuotetta uudelleen.

Valitukset virheellisistä parametreista. Tarkista laatikko ennen avaamista ja katso, että se vastaa lääkemääräystäsi. Jos huomaat, että tilaamasi ja saamasi tuotteet eroavat toisistaan, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun äläkä avaa laatikkoa. Jos huomaamme, että meidän puoleltamme on tapahtunut virhe, pyydämme sinua lähettämään väärän tuotteen takaisin, katamme toimituskulut ja lähetämme sinulle uudelleen tilaamasi tuotteen tai hyvitämme sinulle rahat. Jos virhe tehtiin tilausta tehdessä, pyydämme sinua lähettämään tuotteen takaisin, jolloin kuljetuskulut jäävät sinun maksettavaksesi. Kun olemme saaneet tuotteen, lähetämme sinulle korvaavan tuotteen tai hyvitämme sinulle rahasi. Ilmoitathan asiakaspalveluun ennen tuotteen palauttamista ja käytä aina palautusosoitetta, jota sinulle tarjotaan sähköpostitse ja joka näkyy palautussivulla. Mihin tahansa muuhun osoitteeseen tehtyjä palautuksia ei oteta huomioon, eikä niitä lähetetä uudelleen tai hyvitetä.

Värillisten linssien värivaikutelmaa koskevat valitukset. Värillisten linssien vaikutus on hyvin subjektiivinen ja riippuu myös silmiesi luonnollisesta väristä. Koska lopullista vaikutusta on mahdotonta ennustaa, emme voi tarjota hyvitystä värillisistä linsseistä, jos vaikutus ei ole sellainen kuin odotit.

Valitukset tilauksesta puuttuvista tuotteista. Jos huomaat vastaanottaessasi paketin, että se ei ole ehjä ja laatikko tai kirjekuori ei ole sinetöity, älä ota pakettia vastaan ja ota heti yhteyttä meihin. Jos otat vastaan paketin, joka ei ole ehjä, emme voi hyväksyä valituksia puuttuvista tai vahingoittuneista tuotteista. Jos paketti on ehjä, mutta laatikosta puuttuu tuotteita tai ne ovat vahingoittuneet, ota yhteyttä asiakaspalveluun lähettämällä kaikki hyödylliset tiedot ja tarvittaessa kuvia. Arvioimme tilanteen ja palaamme vastauksen sinulle 48-72 tunnin kuluessa valituksen vastaanottamisesta.

Valitukset tuotteista, joiden viimeinen käyttöpäivä on lyhyt (alle 6 kuukautta). Jos saat tuotteen, jonka viimeinen käyttöpäivä on lyhyempi kuin sen käyttöaika, älä avaa sitä ja ota heti yhteyttä asiakaspalveluun. Jos viimeinen käyttöpäivä on mainittu tuotteen sivulla, emme voi hyväksyä palautusta tai tarjota hyvitystä. Jos tietoa ei kuitenkaan ole mainittu tuotesivulla, lähetämme sinulle korvaavan tuotteen, jonka viimeinen käyttöpäivä on pidempi, kunhan saamme uutta varastoa.

Silmälasit ja aurinkolasit - Tuotteiden on oltava ehjiä ja valmiita myytäväksi uusina tuotteina. Reseptilinssejä, jotka perustuvat lääkemääräykseen, ei palauteta, ainoastaan kehykset voidaan palauttaa palautuksen jälkeen. Palautuksen toimituskulut ovat asiakkaan vastuulla. Jos et ole tyytyväinen kehykseen ja haluat vaihtaa sen, sinun on lähetettävä tuotteet meille, jolloin postikulut jäävät sinun maksettavaksesi. Odotamme sitten tuotteen palautusta, mikä voi kestää jopa 2 viikkoa, ja vasta sen jälkeen aloitamme asiakkaan valmistamien linssien kehyksen vaihtamisen. Jos haluat saada tuotteen nopeammin ja haluat, että teemme uuden tilauksen heti, sinun on maksettava tilaustyönä tehtyjen linssien hinta.

35. VAIHTOEHDOT

Palautuksen sijasta voit myös pyytää vaihtoa tuotteille, jotka haluat palauttaa meille. Alkuperäiset tuotteet on kuitenkin palautettava meille samoin ehdoin kuin palautusten yhteydessä.

Hyvitämme maksamistasi tuotteista aiheutuneet kulut vaihtoa varten. Koska emme voi tehdä osittaista palautusta, voimme vaihtaa vain tilauksen, jonka arvo on vähintään palautettavien tavaroiden arvoa suurempi.

Voimme varata oikeuden vaihtaa tuotteen automaattisesti eri pakkauskokoon, jos alkuperäistä tuotekokoa ei ole varastossa, jolloin voimme palvella tilausta nopeammin.

36. TILAUSTUOTTEET

Peruuttamis-, palautus- ja vaihto-oikeus ei koske tilaustavaroiden toimittamista, jotka on valmistettu sinun määrittelysi mukaan tai jotka on selvästi personoitu.

Esimerkiksi reseptilasit valmistetaan sinun määrittelysi mukaan. Aurinkolasit eivät yleensä ole. Mutta jälleen kerran reseptilinsseillä varustetut aurinkolasit (joissa linsseihin on levitetty heijastava pinnoite) ovat jälleen kerran sinulle yksilöllisesti suunniteltuja.

Ellei tarjouksessamme toisin mainita, emme voi palauttaa tai vaihtaa näitä tuotteita.

37. LUVAN SAANUT OPTIKKO

Noudatamme kaikkia lakeja ja määräyksiä, jotka liittyvät tarjoamiemme tuotteiden online- ja offline-myyntiin.

Olemme täysin lisensoitu optikko, joka tarjoaa optometristien tekemiä silmätarkastuksia, piilolinssien ja niihin liittyvien tuotteiden jakelua, silmälasien valmistusta ja niihin liittyvien palvelujen tarjoamista. Toimilupamme on peräisin Unkarista, ja se on passitettu muihin EU-maihin seuraavin edellytyksin.

Täytämme myös muiden säädösten edellyttämät kriteerit piilolinssien verkkomyynnille.

38. TOIMITUS

Meillä on oikeus siirtää kanssasi tehty kaupallinen sopimus (ts. tilauksesi mukainen erityinen myynti) toiselle oikeushenkilölle. Tyypillinen syy tällaisen sopimuksen siirtämiseen on se, että kyseinen toinen oikeussubjekti pystyy täyttämään tilauksesi laadukkaammin kuin me pystyisimme. Se voi esimerkiksi toimittaa tuotteet nopeammin, halvemmalla tai sillä voi olla tilaamasi tuotteet varastossa. Tällainen oikeussubjekti voi kuulua tai olla kuulumatta samaan konserniin kuin me.

Ilmoitamme sinulle kirjallisesti sopimuksen siirrosta ja siitä, kuka täyttää tilauksesi. Tilauksen täyttävä uusi oikeussubjekti lähettää sitten sähköpostia tuotteiden lähettämisestä, jolloin syntyy teidän välinen sopimus. Sopimukseen sovelletaan voimassa olevia myyntiehtoja.

Voimme siirtää kanssasi tehdyn sopimuksen vain niin kauan kuin uusi oikeushenkilö, joka nyt täyttää tilauksesi, ottaa vastaan kaikki jäljellä olevat ja täytäntöönpantavat sopimuksen mukaiset velvoitteet ja sitoutuu täyttämään ne. Oikeutesi eivät muutu, ainoastaan velvollisuuksiamme ei täytä joku muu. Jos uusi oikeussubjekti ei täytä velvollisuuttaan, me olemme edelleen vastuussa tilaamiesi tuotteiden tai palvelujen toimittamisesta.

Jos olemme luovuttaneet sopimuksen, me vain perimme rahat toisen oikeussubjektin puolesta tämän perintäasiamiehenä. Meille saatetaan maksaa markkinointiprovisio siitä, että uusi oikeushenkilö mahdollistaa myynnin.

Luovuttamalla myyntisopimuksen toiselle oikeushenkilölle olemme edelleen vastuussa kaikista palautus- tai vaihtopyynnöistäsi. Takaamme sitoumuksemme sinua kohtaan tilauksesi täyttäneen oikeushenkilön vastavuoroisella sopimuksella.

39. KULUTTAJIEN VALITUKSET

Voit ottaa yhteyttä useisiin viranomaisiin, jos sinulla on meihin liittyviä valituksia tai huolenaiheita.

  • Maksupalveluntarjoajat tarjoavat usein keinoja, joilla voit pysäyttää meille suoritettavat maksut tai siirtää maksut escrow-talletukseen, kunnes olemme saaneet riidanratkaisun päätökseen niiden tai sinun kanssasi. Tunnetuimpia esimerkkejä ovat Paypal ja luottokorttiyhtiöt.
  • Kansallinen kuluttajayhdistyksesi voi olla niiden verkkosivuston kautta: https://www.citizensadvice.org.uk/consumer/.
  • EU:n jäsenvaltioissa toimivat Euroopan kuluttajakeskukset tarjoavat toisen riidanratkaisukeinon. Niiden vakiomenettelyt auttavat sinua ymmärtämään oikeuksiasi ja käynnistämään sovittelumenettelyn meitä vastaan. Voit ottaa yhteyttä Yhdistyneen kuningaskunnan keskukseen verkkosivuston http://www.ukecc.net/contact-us/index.cfm kautta.
Tietosuojakäytäntö
Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

POLITIIKKA
Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan verkkosivustomme tai palveluidemme (jäljempänä "me", "me") käyttöön. Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan tietojasi. Olemme hyväksyneet tämän tietosuojakäytännön ("Tietosuojakäytäntö") selittääksemme, mitä tietoja verkkosivustollamme voidaan kerätä, miten käytämme näitä tietoja ja missä olosuhteissa voimme luovuttaa näitä tietoja kolmansille osapuolille. Kaikkia antamiasi tietoja käytetään ainoastaan tämän politiikan mukaisesti. Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan vain Verkkosivuston kautta keräämiimme tietoihin, eikä sitä sovelleta muista lähteistä keräämiimme tietoihin.

Tämä tietosuojakäytäntö yhdessä verkkosivustollamme julkaistujen käyttö- ja myyntiehtojen kanssa määrittää yleiset säännöt ja käytännöt, jotka koskevat verkkosivustomme käyttöä. Verkkosivustollamme vieraillessasi tekemistäsi toimista riippuen sinua saatetaan vaatia hyväksymään lisäehtoja.

SUOSTUMUS
Sivustomme tai palveluidemme käyttäminen merkitsee tietosuojakäytäntömme hyväksymistä. Jos et hyväksy tätä käytäntöä, älä käytä sivustoamme tai palveluitamme.

Käyttämällä tätä sivustoa tai palveluitamme myönnät, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai -provinssissasi, tai annat meille suostumuksesi siihen, että alaikäiset huollettavasi voivat käyttää tätä sivustoa.

TURVALLISUUS
Kauppojamme ja tietojamme isännöivät myymälänhallintayritykset tai luokkansa parhaat isännöintipalvelut, kuten Amazon Web Services. Ne tallentavat tietosi turvallisille palvelimille. Suojellaksemme henkilökohtaisia tietojasi ryhdymme kohtuullisiin varotoimenpiteisiin ja noudatamme alan parhaita käytäntöjä varmistaaksemme, että tietojasi ei käytetä, käytetä väärin, luovuteta, kadota, muuteta tai tuhota sopimattomasti.

Tietojesi luvattoman käytön tai paljastamisen estämiseksi on otettu käyttöön asianmukaiset sähköiset, fyysiset, digitaaliset ja hallinnolliset menettelyt, joilla suojellaan verkossa keräämiämme tietoja ja varmistetaan niiden turvallisuus.

Emme säilytä tai käsittele suoraan mitään tietoja, joita voitaisiin käyttää maksujen käynnistämiseen. Tätä varten meillä on sopimukset erikoistuneiden maksujen käsittelijöiden kanssa, jotka ovat ottaneet käyttöön kansainvälisesti tarkastettuja parhaita käytäntöjä maksutietojesi suojaamiseksi. Ne esimerkiksi salaavat tietosi käyttämällä Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS) -standardia. PCI-DSS:n vaatimukset auttavat varmistamaan, että myymälämme ja sen palveluntarjoajat käsittelevät luottokorttitietoja turvallisesti.

Otamme käyttöön asianmukaiset tietojen keräys-, tallennus- ja käsittelykäytännöt ja turvatoimet, joilla suojaamme henkilötietojesi, käyttäjätunnuksesi, salasanasi, tapahtumatietojesi ja sivustollemme tallennettujen tietojen luvattomalta käytöltä, muuttamiselta, paljastamiselta tai tuhoamiselta. Arkaluonteisten ja yksityisten tietojen vaihto sivuston ja sen käyttäjien välillä tapahtuu SSL-suojatun viestintäkanavan kautta ja on salattu ja suojattu digitaalisilla allekirjoituksilla.

MITEN KERÄÄMME TIETOJA
Kuten useimmat verkkosivuston ylläpitäjät, keräämme muita kuin henkilökohtaisia tietoja, joita verkkoselaimet ja -palvelimet yleensä antavat käyttöön, kuten selaimen tyyppi, kieliasetukset, viittaussivusto sekä kunkin vierailijan pyynnön päivämäärä ja kellonaika. Muiden kuin henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen keräämisen tarkoituksena on ymmärtää paremmin, miten kävijämme käyttävät verkkosivustoamme. Voimme aika ajoin julkaista yhdistettyjä muita kuin henkilötietoja, esimerkiksi julkaisemalla raportin verkkosivuston käytön kehityksestä.

Keräämme myös mahdollisesti henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, kuten IP-osoitteita kirjautuneilta käyttäjiltä ja käyttäjiltä, jotka jättävät kommentteja blogikirjoituksiimme. Julkaisemme kirjautuneiden käyttäjien ja kommentoijien IP-osoitteet vain jäljempänä kuvatuissa olosuhteissa.

Keräämme myös erilaisia henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, kuten esimerkiksi sähköpostiosoitteet, ostajan nimi, toimitus- tai laskutusosoitteet ja yksittäiset reseptitiedot. Käytämme näitä tietoja tilauksesi täyttämiseen tai ymmärtääksemme, miten käytät palveluitamme, ja personoidaksemme palveluitamme sinulle.

Alla on esimerkkejä siitä, miten keräämme tietoja, eikä luettelo ole tyhjentävä.

COOKIES
Verkkokokemuksesi rikastuttamiseksi ja täydellistämiseksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita ja muiden tarjoamia palveluja, joiden avulla voimme näyttää yksilöllistä sisältöä tai mainontaa ja tallentaa mieltymyksesi tietokoneellesi.

Eväste on tietosarja, jonka verkkosivusto tallentaa kävijän tietokoneelle ja jonka kävijän selain antaa verkkosivustolle aina, kun kävijä palaa. Käytämme evästeitä auttaaksemme tunnistamaan ja seuraamaan kävijöitä, heidän sivustojemme ja palveluidemme käyttöä sekä heidän palvelu- tai käyttöasetuksiaan. Kävijöiden, jotka eivät halua evästeitä tietokoneilleen, tulisi asettaa selaimensa evästeiden torjumiseksi ennen palveluidemme käyttöä, pitäen mielessä, että jotkin verkkosivustomme ominaisuudet eivät välttämättä toimi kunnolla ilman evästeitä.

SÄHKÖISEN KAUPANKÄYNNIN TAPAHTUMAT
Niitä, jotka tekevät meille tilauksen, pyydetään antamaan lisätietoja, mukaan lukien tarvittaessa henkilökohtaiset ja taloudelliset tiedot, joita tarvitaan näiden liiketoimien käsittelemiseksi. Kussakin tapauksessa keräämme tällaisia tietoja vain siinä määrin kuin on tarpeen tai asianmukaista tilauksen täyttämiseksi tai kävijän ja palveluidemme välisen vuorovaikutuksen tarkoituksen täyttämiseksi.

ASIAKASPALVELU
Voimme ilman erillistä ilmoitusta tai varoitusta ja oman harkintamme mukaan seurata, tallentaa ja käsitellä sähköpostitse, puhelimitse tai muissa digitaalisissa kanavissa tapahtuvaa yhteydenpitoa kanssasi laadunvalvonta- ja koulutustarkoituksiin tai oman turvallisuutemme vuoksi.

VIESTINTÄ
Luvallasi voimme lähettää sinulle sähköposteja, painettua materiaalia tai kaupallisia tarjouksia tuotteistamme tai palveluistamme. Seuraamme myös sitä, miten käyttäjämme suhtautuvat näihin viestintäkappaleisiin, ja pyrimme maksimoimaan niiden arvon sinulle.

MAINOSVERKOSTOT
Verkkosivustollamme ja missä tahansa muualla internetissä tai mobiililaitteissa näkyvät mainokset saattavat tulla sinulle mainoskumppaneilta, jotka voivat asettaa evästeitä. Näiden evästeiden avulla mainospalvelin voi tunnistaa tietokoneesi joka kerta, kun se lähettää sinulle verkkomainoksen, jotta se voi koota tietoja sinusta tai muista tietokonettasi käyttävistä henkilöistä. Näiden tietojen avulla mainosverkostot voivat muun muassa toimittaa kohdennettuja mainoksia, joiden ne uskovat kiinnostavan sinua eniten.

Voit usein asettaa asetuksia sille, miten mainosverkostot keräävät ja käyttävät tietojasi tai mitä ne näyttävät sinulle. Voit halutessasi kieltäytyä kiinnostuksen perusteella tapahtuvasta mainonnasta kokonaan evästeasetusten avulla tai pysyvästi selaimen laajennuksen avulla.

Saatamme maksaa joillekin mainoskumppaneillemme siitä, että ne auttavat lähettämään sinulle sähköistä mainontaa. Saatamme myös ansaita palkkion tietyistä verkkosivustollamme olevista linkeistä tai muutoin helpottamalla tilauksiasi. Tämä ei vaikuta ostoihisi tai hintoihin, joita saatat löytää sivustoiltamme.

KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT
Palvelumme voi sisältää linkkejä ulkopuolisille sivustoille, joita me emme ylläpidä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Tällaisiin palveluihin sovelletaan niiden tietosuojakäytäntöä eikä meidän tietosuojakäytäntöämme. Meillä ei ole määräysvaltaa eikä vastuuta kolmansien osapuolten sivustojen, tuotteiden tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI
Käytämme edellä mainittuja tietoja ensinnäkin tuottaaksemme tilastoja (kokonaistason tietoja) muun muassa verkkosivustomme kävijöiden käyttäytymisestä sekä heidän tapahtumistaan ja profiileistaan. Voimme näyttää näitä tietoja julkisesti tai antaa niitä muille edellyttäen, että tiedot pysyvät kokonaistasolla.

Keräämme ja käytämme henkilökohtaisia tietoja eri tarkoituksiin, kuten:

Parantaaksemme asiakaspalvelua. Tietosi auttavat meitä vastaamaan tehokkaammin asiakaspalvelupyyntöihisi ja tukitarpeisiisi.
Käyttäjäkokemuksen personoimiseksi. Voimme käyttää tietoja kokonaisuutena ymmärtääksemme, miten käyttäjät ryhmänä käyttävät sivustollamme tarjottuja palveluja ja resursseja.
Parantaaksemme sivustoamme. Pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkosivustomme tarjontaa sinulta saamiemme tietojen ja palautteen perusteella.
Tapahtumien käsittelyyn. Voimme käyttää käyttäjien itsestään tilausta tehdessään antamia tietoja vain kyseisen tilauksen palvelemiseen. Emme jaa näitä tietoja ulkopuolisten osapuolten kanssa muuten kuin siinä määrin kuin on tarpeen palvelun tarjoamiseksi.
Sisällön, kampanjan, kyselyn tai muun sivuston ominaisuuden hallinnoimiseksi. Lähettääksemme käyttäjille tietoja, joita he ovat suostuneet saamaan aiheista, joiden uskomme kiinnostavan heitä.
Lähettääksemme säännöllisiä sähköpostiviestejä ja sijoittaaksemme minkä tahansa muunlaista viestintää kanssasi.
Sähköpostiosoitetta, jonka käyttäjät antavat tilauksen käsittelyä varten, käytetään vain tilaukseen liittyvien tietojen ja päivitysten lähettämiseen. Sitä voidaan käyttää myös heidän tiedusteluihinsa ja/tai muihin pyyntöihin tai kysymyksiin vastaamiseen.

MARKKINOINNIN HYVÄKSYNTÄ
Jos käyttäjä päättää liittyä postituslistallemme, hän saa sähköpostiviestejä, jotka voivat sisältää yrityksen uutisia, päivityksiä ja niihin liittyviä tuote- tai palvelutietoja. Jos käyttäjä haluaa milloin tahansa peruuttaa tilauksensa tulevista sähköpostiviesteistä, jokaisen sähköpostiviestin lopussa on yksityiskohtaiset ohjeet tilauksen peruuttamisesta.

Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä automaattisilla puheluilla ja tekstiviesteillä mihin tahansa antamaasi puhelinnumeroon: (i) ilmoittaaksemme sinulle tilauksesi tilasta, (ii) ratkaistaksemme tilaukseen liittyviä ongelmia tai (iii) auttaaksemme sinua tilaamaan tai tekemään uuden tilauksen tai tarvittaessa palvelemaan tiliäsi.

HENKILÖKOHTAISESTI TUNNISTETTAVIEN TIETOJEN HOITO
Emme vuokraa, vaihda tai myy potentiaalisesti henkilökohtaisia tunnistetietoja ja henkilökohtaisia tietoja kenellekään.

Saatamme jakaa yleisiä yhdistettyjä demografisia tietoja, joita ei ole yhdistetty kävijöitä ja käyttäjiä koskeviin henkilökohtaisiin tunnistetietoihin, liikekumppaneidemme, luotettavien tytäryhtiöidemme ja mainostajien kanssa. Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia auttamaan meitä liiketoiminnassamme ja sivuston toiminnassa tai hallinnoimaan toimintoja puolestamme, kuten lähettämään uutiskirjeitä tai kyselyitä. Saatamme jakaa tietojasi näiden kolmansien osapuolten kanssa vain näihin rajoitettuihin tarkoituksiin.

Meidän on jaettava henkilötietojasi eri osapuolille, jotta voimme auttaa toteuttamaan meille tekemäsi tilaukset. Jaamme henkilötietojasi maksupalvelujen tarjoajille, logistiikkapalvelujen tarjoajille ja muille osapuolille, joilla on merkitystä tilaamiesi palvelujen tai tuotteiden toimittamisessa sinulle. Kun annamme myyntitehtävän kolmannelle osapuolelle, jotta kyseinen osapuoli voi viimeistellä kaupan kanssasi meidän sijastamme, siirrämme kyseiselle osapuolelle myös tiedot, jotka ovat välttämättömiä tilauksen toteuttamiseksi.

Yleisesti ottaen käyttämämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajat keräävät, käyttävät ja luovuttavat tietojasi vain siinä määrin kuin on tarpeen, jotta ne voivat suorittaa meille tarjoamansa palvelut.

Tietyillä kolmannen osapuolen palveluntarjoajilla, kuten maksuportailla ja muilla maksutapahtumien käsittelijöillä, on kuitenkin omat tietosuojakäytäntönsä niiden tietojen osalta, jotka meidän on annettava niille ostoihin liittyviä tapahtumia varten. Suosittelemme, että luet näiden palveluntarjoajien tietosuojakäytännöt, jotta ymmärrät, miten nämä palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietojasi. Huomaa, että tietyt palveluntarjoajat saattavat sijaita tai niiden toimitilat voivat sijaita eri lainkäyttöalueella kuin sinulla tai meillä. Jos päätät toteuttaa tapahtuman, johon liittyy kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palveluita, tietojasi saatetaan soveltaa sen lainkäyttöalueen lakeja, jossa kyseinen palveluntarjoaja tai sen tilat sijaitsevat.

Luovutamme mahdollisesti henkilökohtaisesti tunnistettavia ja henkilökohtaisia tietoja vain niille työntekijöillemme, alihankkijoillemme ja sidosorganisaatioillemme, joiden (i) on tiedettävä kyseiset tiedot voidakseen käsitellä niitä puolestamme tai tarjota verkkosivustollamme saatavilla olevia palveluja ja (ii) jotka ovat sitoutuneet olemaan luovuttamatta niitä muille. Jotkut näistä työntekijöistä, alihankkijoista ja sidosorganisaatioista saattavat sijaita kotimaasi ulkopuolella; käyttämällä verkkosivustoamme annat suostumuksesi tällaisten tietojen siirtämiseen heille.

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi, jos laki niin vaatii. Voimme paljastaa mahdollisesti henkilökohtaisia tietoja ja henkilökohtaisia tunnistetietoja vastauksena haasteeseen, oikeuden määräykseen tai muuhun hallituksen pyyntöön.

SUOSTUMUKSEN PERUUTTAMINEN
Kun annat meille henkilötietoja, joko tarkoituksellisesti tai vain käymällä palvelussamme, ymmärrämme, että annat suostumuksesi siihen, että keräämme niitä ja käytämme niitä tässä tietosuojakäytännössä lueteltuihin tarkoituksiin.

Jos pyydämme henkilötietojasi tiettyä tarkoitusta, kuten markkinointia varten, pyydämme joko suoraan suostumustasi tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä.

Jos muutat mielesi sen jälkeen, kun olet aiemmin antanut suostumuksesi, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi siihen, että otamme sinuun yhteyttä, ilmoittamalla siitä meille osoitteeseen asiakaspalvelu@eoptiikka.fi tai lähettämällä meille postia osoitteeseen:

eOptika Ltd.

Teréz krt 50

Budapest, 1066

Unkari

Huomaa, että tietyt verkkosivuston toiminnot ovat käytettävissä ja kaupallinen myynti mahdollista vain, jos sinulla on pääsy tietoihin. Jos peruutat suostumuksesi, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle tavanomaisia palveluitamme.

SIIRROT
Jos yrityksemme tai verkkokauppamme ostetaan tai sulautetaan toiseen yritykseen, tietosi voidaan siirtää uusille omistajille, jotta he voivat jatkaa tuotteiden myyntiä sinulle. Sinulla säilyy oikeus kieltäytyä kaikesta viestinnästä kenen tahansa kanssa tulevaisuudessa.

TÄHÄN KÄYTÄNTÖÖN TEHTÄVÄT MUUTOKSET
Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa ja oman harkintamme mukaan. Jos teemme niin, tarkistamme päivitetyn päivämäärän tämän sivun alareunassa tai ilmoitamme siitä käyttäjille sähköpostitse. Käyttäjä hyväksyy, että on hänen vastuullaan tarkistaa tämä tietosuojakäytäntö määräajoin ja olla tietoinen muutoksista.

Muutokset ja selvennykset tulevat voimaan välittömästi, kun ne julkaistaan verkkosivustolla. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä tämän tietosuojakäytännön muutosten jälkeen, hyväksyt muutoksen.

Tämän tietosuojakäytännön nykyinen versio tuli voimaan 1. kesäkuuta 2017.

KYSYMYKSET JA YHTEYSTIEDOT
Jos haluat tehdä valituksen tai yksinkertaisesti esittää kysymyksen, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteeseen asiakaspalvelu@eoptiikka.fi.