Suodatus
Hinta (€)
€35,74 - €359,02
Mitä etsit?
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
45 - 138
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Linssin väri
Polarisoitu

Cat-eye aurinkolasit

 

226Tuote
 

Aurinkolasit Cat Eye

Aurinkolasit Cat Eye sopivat parhaiten pyöreille kasvoille, kolmionmuotoisille kasvoille ja sydämenmuotoisille kasvoille.

1. Pyöreät kasvot ovat tunnusomaisia pehmeillä kaarilla ja sileillä linjoilla, ja leuan ja otsan leveys on suunnilleen samanlainen kuin kasvot. Pyöreissä kasvoissa leuka on yleensä pyöreä ja siinä on hyvin vähän kulmia. Toisin kuin muissa kasvotyypeissä, pyöreät kasvot erottuvat usein selvästi. Kun valitaan kissansilmämuotoisia laseja pyöreille kasvoille, tärkeintä on valita kehykset, jotka lisäävät kulmia kasvojen pyöreään muotoon. Paksut kehykset, joissa on terävät, puhtaat linjat, täydentävät hyvin pyöreiden kasvojen muotoa.

2. Kolmionmuotoisissa kasvoissa vahva ja leveä leuka yhdistyy kapeampiin poskipäihin ja otsaan: nämä ovat kolmionmuotoisen kasvotyypin tunnusomaisia piirteitä, jotka ovat sydämenmuodon vastakohta. Tämä muoto säteilee usein energiaa ja dynamiikkaa.

3. Sydämenmuotoisilla kasvoilla on levein kohta otsalla, kapeneva leukaan päin. Tämä kasvomuoto voi olla pitkä tai pyöreä ja antaa usein kantajalleen makean ja iloisen ilmeen.

Cat Eye -aurinkolasikokoelma

Aurinkolasien muoto ja kehystyyppi ovat myös tärkeitä seikkoja ostaessa. Ymmärrämme, että oikean aurinkolasien valitseminen ei ole helppoa, siksi autamme sinua valitsemaan täydellisen aurinkolasien muodon virtuaalipeilimme avulla.

Lisäksi Cat Eye -aurinkolasien lisäksi tutustu laajaan naisten aurinkolasien ja miesten aurinkolasien valikoimaamme.

Cat Eye -silmlasien alennusmyynti

Valikoimaamme kuuluu myös naisten silmälasit, mukaan lukien Cat Eye -silmlasit. Tarjoamme laajan valikoiman silmälaseja niin miehille kuin naisille koko silmälasikokoelmassamme.