Suodatin
Brändien
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Valmistaja
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9

Silmätipat piilolinssien käyttäjille

Kun käytät piilolinssejä, on tärkeää, että linssi "kelluu" laadultaan ja määrältään sopivalla kyynelkalvolla. Muussa tapauksessa linssi hankaa sarveiskalvon pintaa vasten, mikä sen lisäksi, että se aiheuttaa vierasesineen tuntemuksen ja mahdollisesti kirvelevän kivun, voi antaa taudinaiheuttajille vihreää valoa aiheutuneiden pienten vaurioiden kautta ja siten johtaa vakavaan sarveiskalvotulehdukseen. Edellä mainittu kitka voi ärsyttää silmän pintaa, jolloin tulehdussolut pääsevät tunkeutumaan ja kehittyy krooninen tulehdus.

Valikoimassamme on sekä säilöntäaineettomia että säilöntäaineita sisältäviä silmätippoja. Sivustomme suodatustoiminnon avulla jokainen voi löytää itselleen sopivan tuotteen. Piilolinssien käyttäjille suosittelemme valikoimamme silmätippoja piilolinssien kanssa käytettäväksi.

 

Silmien ärsytys piilolinssejä käytettäessä

Nykyaikaiset piilolinssit on nykyään valmistettu hengittävistä materiaaleista, jotka ärsyttävät silmiä vähiten. Ne pystyvät pitämään silmät kosteina pitkään, joten kuivien silmien riski on pienempi.

Piilolinssien käyttäjiä kehotetaan kuitenkin käyttämään sopivaa silmätippaa, joka voi tarvittaessa täydentää kosteutta muutamassa hetkessä.

Piilolinssit voivat yleensä aiheuttaa silmätulehduksen lisääntymistä, kun ne likaantuvat tai niitä käytetään liikaa. Varmista aina, että linssejä käytetään hyvän hygienian mukaisesti ja että niitä ei käytetä suositeltua pidempään. Jos siis käytät päivittäisiä tai kuukausittaisia piilolinssejä, kiinnitä erityistä huomiota käyttöaikaan. Kontaktilinssejä ei suositella punoittaviin silmiin, ota ensin yhteyttä silmälääkäriin.

 

Systane Ultra -säilöntäaineeton silmätippa piilolinssien käyttäjille

Hyvin valittu silmätippa antaa välittömän ja pitkäkestoisen liuoksen, auttaa kyynelfilmin palautumista, vähentää vierasesineen tunnetta, vähentää kirvelyä, vähentää vesikerroksen haihtumista. On suositeltavaa lukea asianmukaiset hoitotiedot ennen käyttöä.

Silmätipat kuiville silmille

Kuivasilmäisyys on yleinen silmäsairaus, jolla on merkittävä vaikutus elämänlaatuun heikentyneen näöntarkkuuden ja sen aiheuttaman epämukavuuden kautta. Se voi koskettaa kaikenikäisiä ihmisiä, ja se voi vaarantaa sarveiskalvo-, kaihi- ja taittovirhekirurgian lopputuloksen.

Silmäluomien Meibomin rauhasten toimintahäiriö johtaa kyynelfilmiä sulkevan lipidikerroksen laadun heikkenemiseen, mikä johtaa nopeampaan haihtumiseen silmän pinnalta. Kuivasilmäisyyden oireisiin voivat vaikuttaa eri tekijät: ilmasto, kuiva ilma, savu, pöly, ympäristötekijät. Silmätipat elvyttävät väsyneitä ja ärtyneitä silmiä.

Kuivasilmäisyyden tyypit

Silmäoireiden ja objektiivisten merkkien esiintymisen tai puuttumisen perusteella kuivasilmäisyyden tyypit voivat olla vedenpuutteellisia, haihduttavia ja sekamuotoisia.

Kuivasilmäisyyden hoitoon käytettävät silmätipat

Tämäntyyppisiä silmätippoja käytetään lievittämään tilapäisesti kuivien silmien aiheuttamaa polttavaa tunnetta ja ärsytystä. Jos koet esimerkiksi jatkuvaa silmävaivaa tai voimakasta kyynelehtimistä, näön hämärtymistä tai silmien punoitusta, lopeta silmätippojen käyttö ja ota yhteys silmälääkäriin, sillä tila voi pahentua.

Jos oireet eivät hellitä tai katoa muutaman päivän kuluttua, on tärkeää kääntyä erikoislääkärin puoleen.

Silmätippojen luokat

  • Silmätipat erittäin kuiville silmille;
  • Silmätipat piilolinssejä varten;
  • Silmätipat käytettäväksi uudistumisen, vamman tai leikkauksen jälkeen;
  • Silmätipat kuiville silmille;
  • Säilöntäaineettomat silmätipat.

Kuivien silmien oireet

Silmien kuivuminen voi olla lievää tai vaikeaa. Kuivasilmäisyyden oireita voivat olla: silmäkipu, päänsärky, siristäminen, näön hämärtyminen, silmien väsyminen, lihaskrampit. Kuivasilmätippojamme on saatavilla useissa eri pakkauksissa.

Lieviin kuivasilmäisyyden aiheuttamiin oireisiin voit valita silmätippojen ja keinokyyneleiden valikoimasta. Lue aina valitsemasi tuotteen käyttöohjeet ennen käyttöä.

Kuten kaikki lääkkeet, silmätipat voivat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta niitä ei esiinny kaikilla. Toisinaan käyttöpaikalla voi esiintyä näön hämärtymistä, lievää sidekalvon tulehdusta (ärsytystä), pupillien laajentumista, paikallisia reaktioita (kirvelyä, punoitusta, turvotusta, kipua, kutinaa). Liiallinen ja usein toistuva käyttö voi aiheuttaa kirvelyä, kirvelyä.

Silmätippojen ja keinokyyneleitä sisältävien silmätippojen käyttö voi lievittää lieviä oireita nopeasti, mutta jos ilmenee paikallisia reaktioita, jatkuvaa näön hämärtymistä tai silmien punoitusta, ota yhteys asiantuntijaan.

Vaikeissa olosuhteissa on noudatettava erityistä varovaisuutta mahdollisen sidekalvotulehduksen välttämiseksi. Sidekalvotulehduksen yleisin merkki on silmän punoitus. Tätä seuraa voimakas kyynelehtiminen, vuotaminen, kutina ja vakavammissa tapauksissa kipu ja tunne vierasesineestä silmässä. Jos sinulla on sidekalvotulehdus (silmän bakteeritulehdus), voit saada silmätippoja ilman reseptiä, mutta jos ongelma on vakava, ota yhteys lääkäriin ja käytä hänen määräämiään tuotteita.

Tarjoamme myös säilöntäaineettomia silmätippoja. On tärkeää noudattaa silmälääkärin ohjeita ja tuotteen käyttöohjeita oikean käytön varmistamiseksi.

Tilaa silmätipat verkossa

Jos olet vanha asiakas, voit tilata edellisen tilauksesi uudelleen yhdellä napin painalluksella, kun kirjaudut sisään profiiliisi. Valitse silmätippavalikoimastamme myyntiin ja osta suosikkimerkkisi silmätippoja tai keinokyyneleitä jopa 30-70 % alennuksella.

Osta suosikkimerkkisi silmätipat nopealla ja jopa ilmaisella toimituksella tuotteiden kokonaismäärästä riippuen. Ajantasaiset tiedot toimituskuluista löydät eOptiikka-verkkokaupan toimitus- ja maksusivulta. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä verkkokauppaamme sähköpostiosoitteella ja salasanalla.