Suodatus

Silmätipat

 

Silmätipat piilolinssien käyttäjille

Kun käytät piilolinssejä, on tärkeää, että linssi "kelluu" riittävän laadukkaan ja määrällisen kyynelfilmin päällä silmän pinnalla. Jos näin ei tapahdu, linssi voi hankautua sarveiskalvon pintaan, mikä voi johtaa vierasesineen tunteeseen tai mahdollisesti terävään kipuun. Tämä voi myös tarjota polun patogeeneille johtuen pienten vammojen aiheuttamista. Tämä voi johtaa vakavaan sarveiskalvotulehdukseen. Edellä mainittu hankaus voi ärsyttää silmän pintaa, aiheuttaen tulehduksellisten solujen virtaamisen ja mahdollisesti johtaen krooniseen tulehdukseen.

Silmätipat

Silmätipat

Valikoimaamme kuuluu sekä säilöntäaineettomia silmätippoja että säilöntäaineita sisältäviä silmätippoja. Käyttämällä verkkosivustomme suodatinominaisuutta jokainen voi löytää itselleen täydellisen tuotteen. Piilolinssien käyttäjille suosittelemme valikoimaamme silmätippoja, jotka sopivat piilolinssien kanssa käytettäviksi.

Visol intensiiviset keinokyynelnesteet

Silmien ärsytys piilolinssejä käytettäessä

Nykyiset modernit piilolinssit on valmistettu hengittävistä materiaaleista, jotka harvoin ärsyttävät silmiä. Ne pystyvät pitämään silmät kosteina pitkään, vähentäen näin kuivasilmäisyyden riskiä.

Siitä huolimatta piilolinssien käyttäjien suositellaan käyttämään asianmukaisia silmätippoja, jotka voivat välittömästi palauttaa kosteuden tarvittaessa.

Silmätipat kuiville silmille

Piilolinssit voivat yleensä aiheuttaa silmissä lisääntynyttä tulehdusta, jos ne likaantuvat tai niitä käytetään liian pitkään. Varmista aina, että linssien käyttö noudattaa asianmukaisia hygieenisiä käytäntöjä ja että niitä ei käytetä suositeltua pidempään. Siksi päivittäisten tai kuukausittaisten piilolinssien käyttäjien tulee olla erityisen huolellisia noudattamaan käyttöaikaa. Punaisilla silmillä piilolinssien käyttöä ei suositella; ota yhteys silmälääkäriin ensin.

Systane Ultra säilöntäaineettomat silmätipat piilolinssejä käyttäville

Hyvin valittu silmätippa tarjoaa välitöntä ja pitkäkestoista helpotusta, auttaa kyynelfilmin palauttamisessa, vähentää vierasesineen tunnetta, lievittää polttelua ja vähentää veden haihtumista. On suositeltavaa lukea käyttöohjeet ennen käyttöä.

Valitse valikoimastamme silmätipat, jotka voi käyttää myös piilolinssien kanssa, ja hanki suosikkituotteesi.

Silmätipat kuiville silmille

Silmätipat kuivasilmäisyyden hoitoon

Kuivasilmäisyyden oireyhtymä on yleinen silmäsairaus, joka vaikuttaa merkittävästi elämänlaatuun vaikuttaen näöntarkkuuteen ja aiheuttaen epämukavuuden tunnetta. Se voi vaikuttaa kaikkiin ikäryhmiin ja siten vaarantaa sarveiskalvon, kaihileikkauksen ja näönkorjausleikkausten tulokset.

Yläluomien Meibomin rauhasten toiminnan epäonnistuminen johtaa lipidikerroksen laadun heikkenemiseen, mikä puolestaan ​​johtaa lisääntyneeseen haihtumiseen silmäpinnalla. Kuivasilmäisyyden oireiden ilmaantumista voivat vaikuttaa erilaiset tekijät: ilmasto, kuiva ilma, savu, pöly, ympäristötekijät. Silmätipat virkistävät väsyneitä ja ärsyyntyneitä silmiä.

Kuivasilmäisyyden tyypit

Kuivasilmäisyyden tyypistä riippuen oftalmiset oireet ja objektiiviset merkit voivat viitata vesiliukoisen puutteen, haihtuvan tai sekoitetun tyyppisen kuivasilmäisyyden sairauteen.

Silmätipat kuivasilmäisyyden hoitoon

Nämä tyyppiset silmätipat palvelevat tilapäisesti kuivan silmän aiheuttamaa polttelun tunnetta ja ärsytystä. Jos sinulla on jatkuvaa epämukavuutta silmissäsi, tai voimakasta kyynelvuotoa, näköhäiriöitä tai esimerkiksi punaisia silmiä, lopeta silmätippojen käyttö ja ota yhteys silmälääkäriin, koska tilanne voi pahentua.

Jos oireet eivät parane tai häviävät muutaman päivän kuluttua, ota ehdottomasti yhteyttä erikoislääkäriin.

Silmätippojen kategoriat

Silmätipat erittäin kuiville silmille

Silmätipat, joita voi käyttää piilolinssien kanssa

Regeneroivat silmätipat, käytettävissä vammojen tai leikkausten jälkeen

Silmätipat kuiville silmille

Säilöntäaineettomat silmätipat

Kuivasilmäisyyden oireet

Kuivasilmäisyyden oireet voivat vaihdella lievästä vaikeaan. Kuivasilmäisyyden oireita voivat olla: silmäkipu, päänsärky, räpyttely, sumea näkö, silmien väsymys, lihaskrampit. Verkkokaupassamme kuivasilmäisyyden hoitoon on saatavilla silmätippoja eri kokoisina.

Lievien kuivasilmäisyyden oireiden hoitoon voit valita useista eri tyyppisistä silmätipoista ja keinokyynelnesteistä. Lue aina valitun tuotteen käyttöohjeet ennen käyttöä.

Kuten kaikki lääkkeet, silmätipat voivat aiheuttaa sivuvaikutuksia, vaikka kaikki eivät niitä saakaan. Joskus voi esiintyä näön hämärtymistä, lievää sidekalvon tulehdusta (ärsytystä), oppilaan laajenemista, paikallisia reaktioita (polttava tunne, punoitus, turvotus, kipu, kutina silmässä ja sen ympäristössä) levityskohdassa. Liiallinen ja usein käyttö voi aiheuttaa polttavaa ja pistävää tunnetta.

Silmätipat ja keinokyynelnesteet tarjoavat nopeaa apua lievien oireiden hoitoon, mutta jos paikalliset reaktiot jatkuvat, näön hämärtymistä ei parane, tai silmien punoitusta ei lievitetä, ota yhteys asiantuntijaan.

Vakavissa olosuhteissa on kiinnitettävä erityistä huomiota mahdollisen sidekalvontulehduksen välttämiseen. Yleisin sidekalvotulehduksen oire on silmien punoitus. Tätä seuraa voimakas kyynelvuoto, vuoto, silmien kutina ja vakavammissa tapauksissa kipu ja vierasesineen tunne silmissä. Jos sinulla on sidekalvontulehdus (silmän bakteeri-infektio), silmätippoja voi ostaa myös ilman reseptiä, mutta vakavan ongelman ollessa kyseessä on syytä konsultoida lääkäriä ja käyttää heidän määräämiään lääkkeitä.

Valikoimastamme löydät myös säilöntäaineettomia silmätippoja. On tärkeää noudattaa silmälääkärin ohjeita sekä tuotteen käyttöohjetta oikeanlaisessa käytössä. Sivuvaikutukset voivat ilmetä myös silmätippojen ja keinokyynelnesteiden käytössä.

Silmätippojen tilaaminen verkossa

Verkko-ostosten yhteydessä voit palata asiakkaaksi ja tilata aiemman tilauksesi uudelleen yhdellä napsautuksella kirjautumalla sisään profiiliisi. Valitse alennettujen silmätuotteiden valikoimasta ja osta suosikki silmätippa tai keinokyynelneste.