Suodatus

Piilolinssinesteet

 

Piilolinssinesteen käyttö

Nykyään niin kutsutut "kaikki yhdessä" piilolinssinesteet ovat yleistyneet, ja niillä on desinfiointi-, proteiininpoisto- ja muiden epäpuhtauksien poistamistoiminto. Linssejä tulisi puhdistaa vain erityisellä puhdistusnesteellä. Veden tai muiden nesteiden käyttö piilolinssinesteen sijasta on kielletty, koska steriiliys on erittäin tärkeää. Vedestä voi löytyä erilaisia bakteereita, ja kloori vahingoittaa linssejä. Yleisesti apteekeissa saatavilla olevat suolaliuokset eivät sovi piilolinssien puhdistamiseen, joten niiden käyttö voi vaarantaa silmiesi terveyden ja väärä puhdistaminen voi vahingoittaa linssiä. Suosittelemme, että kysyt asiantuntijaltasi, mikä piilolinssineste sopii parhaiten linssillesi. Oikein puhdistettuna voit saavuttaa täydellisen mukavuuden ja käyttää piilolinssejä täyden käyttöajan ajan.

Esittelyssä olevat hoitoratkaisumerkit:

eOptiikan verkkovalikoimaan kuuluu useita hoitoratkaisumerkkejä ja pakkauksia.

ReNu Multiplus - myös herkille silmille

Valmistaja Bausch & Lombin ReNu-brändin monitoimiset puhdistusnesteet, jotka soveltuvat kaikkien pehmeiden piilolinssien hoitoon!

Bausch & Lombin ReNu-piilolinssineste on saatavana verkossa kahdessa versiossa:

ReNu Multiplus -piilolinssineste, jossa on Hydranate-tekniikka, suosittu hoitotuote, joka kosteuttaa, puhdistaa ja desinfioi. Se sopii myös päivittäiseen huuhteluun ja linssien säilyttämiseen. Löydät sen useissa taloudellisissa koissa eOptiikasta:

ReNu Multiplus 60 ml, ReNu Multiplus 360 ml

ReNu MultiPlus (360 ml), piilolinssineste

Joka aamu hiero ja huuhtele pehmeät piilolinssisi varovasti ReNu-piilolinssinesteellä, jotta saat mukavan käyttökokemuksen ja raikkaan ilmeen!

ReNu MPS -piilolinssineste

Erinomainen valinta herkille, helposti ärtyville ja punoittaville silmille. Monitoiminen hoitoratkaisu, joka puhdistaa, hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa silmiä lempeästi. Se poistaa proteiinit ja epäpuhtaudet, jotka kertyvät koko päivän käytön aikana, kosteuttaa ja tekee piilolinssien käytöstä mukavaa jopa 16 tuntia.

OPTI FREE -hoitotuotesarja:

"Ei ole kahta samanlaista silmää, eikä kahta samanlaista tarvetta" - tämän oivalluksen innoittamana Alcon loi kolme versiota OPTI FREE -piilolinssinesteestä, jotka löytyvät eOptiikka.fi:n verkkokaupasta:

  • OPTI FREE Replenish -piilolinssineste - palauttaa piilolinssin pinnan oikean kosteuden varmistamiseksi. TearGlyde-järjestelmänsä ansiosta se pitää silmät kosteina ihmisen kyynelnesteen tavoin koko päivän. Valitse taloudellinen OPTI FREE Replenish (300 ml), piilolinssineste säilytyskotelolla
OPTI-FREE Replenish 300 ml -piilolinssineste säilytyskotelolla
  • OPTI FREE PureMoist -piilolinssineste - monitoiminen desinfiointineste HydraGlyde-kosteusmatriisilla tarjoaa kosteutta ja mukavuutta, joka kestää jopa 16 tuntia, sekä Polyquad- ja Aldox-tekniikat taistelevat mikro-organismien aiheuttamia infektioita vastaan. OPTI FREE PureMoist (90 ml), OPTI FREE PureMoist (300 ml)
  • OPTI-FREE PureMoist 300 ml
  • OPTI FREE Express -piilolinssineste - Poloxaminen avulla, joka luo ainutlaatuisen kosteuden piilolinssin pinnalle, ja sen kaksoiskaava auttaa torjumaan patogeenien kasvua piilolinssin pinnalla. OPTI FREE Express (120 ml), OPTI FREE Express (355 ml)
OPTI-FREEExpress 120 ml -piilolinssineste säilytyskotelolla

All in one light monitoimiratkaisu

CooperVisionin All in one Light -ratkaisua voidaan käyttää kaiken tyyppisille pehmeille piilolinsseille, mukaan lukien silikonihydrogeelilinssit. Siinä on puhdistus-, desinfiointi-, kosteutus-, voitelu-, huuhteluominaisuudet ja se poistaa kerrostumat. Valikoimassamme voit löytää tuotteen useissa koissa. Valitse taloudellinen All in one light 360 ml -koko

Allin One Light 360 ml -piilolinssineste säilytyskotelolla

BioTrue -piilolinssineste

Yksi suosituimmista tuotteista valmistaja Bausch & Lombilta on Biotrue-piilolinssineste. Hoitoratkaisu pehmeille piilolinsseille, ensisijaisesti suositellaan silikonihydrogeelilinsseille.

Biotrue-piilolinssineste 300 ml

Piilolinssinestetyypit

Proteiinin liuotusnesteet

Monitoimiset ratkaisut koville piilolinsseille

Monitoimiset ratkaisut pehmeille piilolinsseille

Peroksidinesteet

Suolaliuos

Express-puhdistus ja desinfiointi

Paras verkkokauppa piilolinssinesteiden ostoon

Valitse verkosta sopiva puhdistus- ja desinfiointinesteiden valikoimasta piilolinsseille. Ennen tuotteen lisäämistä ostoskoriin varmista, että valittu tuote sopii käyttämiisi piilolinsseihin. Etsiminen verkkokaupassamme on helppoa. Oikean hoitotuotteen varmistamiseksi suosittelemme lukemaan tuotteiden kuvaukset, joissa on kaikki tärkeät tiedot, kuten ainesosaluettelo. Tämä voi olla tärkeää silmien ärsytyksen välttämiseksi. Ainesosien tarkistaminen on erityisen tärkeää apteekista ostettaessa piilolinssinestettä. Tällainen piilolinssineste voi olla edullinen, mutta se ei ehkä ole oikea valinta käyttämillesi linsseille. Valitse aina sopiva hoitoratkaisu pehmeille tai koville piilolinsseillesi.

Piilolinssinesteiden tarjoukset

Verkkokaupassa ostoksia tehdessäsi voit tilata aiemman ostoksesi uudelleen napin painalluksella kirjautumisen jälkeen. Tilauksen lisäksi voit tilata uutiskirjeemme ja pysyä ajan tasalla tuoreista tarjouksista.

Piilolinssit ja hoitoratkaisut eOptiikka.fi-valikoimassa

Piilolinssejä käytettäessä tarvitaan laadukas piilolinssineste sekä piilolinssien säilytyskotelo. Jälkimmäinen löytyy yleensä puhdistusnesteiden pakkauksesta. Piililinssit on aina pidettävä kunnossa, jotta linssit säilyttävät puhtautensa ja joustavuutensa.

Lens cleaning

Luotettavat puhdistusliuokset linssinhoitoon

Verkkokauppamme piilolinssien liuospaletista löydät kaikki tarvittavat tuotteet, jotka ovat välttämättömiä täydelliseen linssinhoitoon. Tuotteitamme on saatavana useissa eri koossa. Valitse sopiva tuote 100 ml:n, 300 ml:n, 360 ml:n koosta tai monipakkauksista.

Premium quality cleaning solution

Lisäksi voi olla erittäin hyödyllistä pitää aina käsillä silmätippaa, joka virkistää silmät tarvittaessa hetkessä. eOptiikan valikoimasta löydät myös valikoiman piilolinssien kanssa käytettäväksi soveltuvia silmätippoja.

Jos et ole varma, mitä puhdistusliuosta tai silmätippoja kannattaa käyttää piilolinssien kanssa, käänny rohkeasti asiakaspalvelumme puoleen!