Opti-Free Replenish (300 ml)

Piilolinssiliuos
9,90
Varastotietojen haku käynnissä.
- +

Info

Brändien
Opti-Free
Valmistaja
Alcon
Koko
100 - 300 ml
Tyyppi
Monikäyttöinen ratkaisu
Artikkeli nro.
OFR300

Yksityiskohdat

Opti-Free Replenish (300 ml)

OPTI-FREE Replenish* on monikäyttöinen desinfiointiliuos linssien puhdistukseen, huuhteluun, desinfiointiin ja säilytykseen sekä linssin pinnan palauttamiseen. Silikonihydrogeelille ja muille pehmeille piilolinsseille.

Kuvaus:
OPTI-FREE Replenish -monitoimidesinfiointiliuos on steriili, puskuroitu, isotoninen vesiliuos, joka sisältää natriumsitraattia, natriumkloridia, natriumboraattia, propyleeniglykolia, TEARGLYDEÄ, patentoitua kaksitoimista linssin pinnan palautusjärjestelmää (TETRONIC 1304, nonanoyylietyleenidiamiini-trietikkahappo), 0,001 % POLYQUAD (polykvaternium-1) ja 0,0005 % ALDOX® (miristamidopropyylidimetyyliamiini) säilöntäaineita. TTETRONIC on BASFin rekisteröity tavaramerkki.

VAIKUTUKSET:
Kun OPTI-FREE Replenish monitoiminen desinfiointiliuos käytetään ohjeiden mukaisesti, se puhdistaa linssit löysäämällä ja poistamalla proteiineja ja muita kerrostumia linsseistä desinfioinnin ja säilytyksen aikana. Tuhoaa linssin pinnalla olevat haitalliset mikro-organismit (bakteerit).
Sitä voidaan käyttää silikonihydrogeeli- ja muiden pehmeiden (hydrofiilisten) piilolinssien huuhteluun ja säilytykseen sekä linssien desinfiointiin, jolloin niitä voidaan säilyttää jopa 30 päivää desinfioinnin jälkeen. OPTI-FREE Replenish Multifunctional Disinfectant Solution -desinfiointiliuos ei edellytä minkään muun entsymaattisen puhdistusaineen käyttöä, kun sitä käytetään päivittäin.
OPTI-FREE Replenish Multifunctional Disinfectant Solution ei vaadi mitään muuta suolaliuosta.

INDIKAATIO (käyttötarkoitus): Silikonihydrogeelin ja muiden pehmeiden (hydrofiilisten) piilolinssien päivittäiseen puhdistukseen ja hoitamiseen, proteiinikerrostumien poistoon, kemialliseen (ei-lämpö) desinfiointiin ja säilytykseen silmälääkärin ohjeiden mukaisesti.

MUKAVUUS JA KUNTOUTUS LINSSIEN HOITOON OPTI-FREE REPLENISHILLÄ: Kun linssejä liotetaan päivittäin, OPTI-FREE Replenish -monitoiminen desinfiointiliuos palauttaa linssin pinnan sitomalla linssin pintaan vapaata kosteutta, joka yhdessä luonnollisen kyynelnesteen kanssa ylläpitää ohuen nestekerroksen linssin pinnalla koko päivän. Tämä luo silmän ja linssin väliin jatkuvan nestesulun, joka pitää linssin kosteutettuna ja miellyttävänä käyttää koko päivän ajan. Kaikille, joiden silmissä esiintyy epämukavuutta pehmeiden piilolinssien käytön aikana, se lisää käyttömukavuutta. Se pitää linssin pinnan kosteana palauttamalla linssin, mikä takaa kirkkaamman näön päivän päätteeksi.

Vasta-aiheet: (Käytön vasta-aiheet): liuosta ei saa käyttää, jos esiintyy yliherkkyyttä OPTI-FREE Replenish Multifunctional Disinfectant Solution -valmisteen aineosille.

YLEISET OHJEET:

 1. Poista suojakalvo pullon kaulasta ennen ensimmäistä käyttökertaa.
 2. Pese ja huuhtele kädet aina ennen piilolinssien koskettamista.
 3. Puhdista, hoida, huuhtele ja desinfioi linssit joka kerta, kun otat ne pois.
 4. Välttääksesi linssien sekoittumisen, aloita aina samalla -oikealla tai vasemmalla linssillä.
 5. Tyhjennä ja huuhtele linssikotelo aina käytön jälkeen tuoreella OPTI-FREE Replenish -monitoimisella desinfiointiliuoksella ja anna kuivua ilmakuivaksi.

PUHDISTUS-, HOITO-, DESINFIOINTI- JA PROTEIININPOISTO-OHJEET:

 • Huuhtele huolellisesti linssin molemmat puolet (5 sekuntia) tuoreella OPTI-FREE Replenish -monitoimisella desinfiointiliuoksella.
 • Täytä ALCON-linssikotelo uudelleen tuoreella OPTI-FREE Replenish -monitoimidesinfiointiliuoksella.
 • Säilytä linssiä suljetussa kotelossa vähintään 6 tuntia.
 • Liotuksen jälkeen linssit voidaan asettaa uudelleen.
 • Jäämien poistamiseksi huuhtele linssit tuoreella OPTI-FREE Replenish -monitoimidesinfektioliuoksella ennen piilolinssien asettamista.
 • Linssit voidaan säilyttää OPTI-FREE Replenish Multifunctional Disinfectant -liuoksella täytetyssä kotelossa 30 päivän ajan. Sen jälkeen linssit puhdistetaan ja huuhdellaan OPTI-FREE Replenish Multifunctional Disinfectant -aineella 30 päivän välein tai ennen sovittamista.
 • Silmälääkärisi tulisi ottaa huomioon yksilöllinen kyynelkoostumuksesi ja linssien käyttötavat linssien jatkohoitoa varten. linssinhoitoon liittyviä tuotteita tai menettelyjä.
 • Noudata aina lääkärisi ohjeita.
 • Älä muuta linssienhoito-ohjeita keskustelematta niistä ensin lääkärisi kanssa
 • Jos lääkäri pyytää sinua hieromaan linssejäsi, tiputa muutama tippa linsseille ja hiero sitten linssejäsi muutaman sekunnin ajan. Noudata sen jälkeen yllä olevia ohjeita.

VAROITUKSET: On tärkeää, että noudatat hoitavan lääkärisi ohjeita ja pakkauksessa olevia ohjeita piilolinssien tai piilolinssien hoitotuotteiden, myös linssikotelon, oikeasta käytöstä. Jos koet jatkuvaa epämukavuutta, lisääntynyttä kyynelehtimistä, näön heikkenemistä tai silmien punoitusta, poista linssit välittömästi ja ota yhteys lääkäriin, sillä oireet voivat pahentua.

VAROTOIMET:

 • Käytä aina tuoretta OPTI-FREE Replenish -monitoimidesinfiointiliuosta. Älä koskaan käytä uudelleen linsseissä olevaa liuosta.
 • Välttääksesi ylikontaminaation, älä koskaan kosketa pullon tippapulloa mihinkään pintaan.
 • Kierrä korkki takaisin kiinni käytön jälkeen.
 • Säilytä pystyasennossa huoneenlämmössä.
 • Pidä pullo tiiviisti suljettuna, kun sitä ei käytetä.
 • Käytä liuosta vain viimeisen käyttöpäivämäärän kuluessa.
 • Hävitä jäljellä oleva liuos kuuden kuukauden kuluttua ensimmäisestä avaamisesta.
 • Älä käytä lämpödesinfiointiin.

KUVAUS: Suodattamalla steriloitu OPTI-FREE Replenish -monitoiminen desinfiointiliuos on saatavana 60-300 ml:n muovipulloissa. Kaikkia pakkauksia ei välttämättä ole kaupallisesti saatavilla.

STERIL A
ALCON®-linssikotelo

Alcon Laboratories (UK) Ltd.
Frimley Business Park
Frimley, Camberley
Surrey, GU16 7SR,
United KIngdom

Mielipiteet

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kampanjoistamme ja uutisista.