Suodatin
Voimakkuus
Kaarevuus
Brändien
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Vaihtoväli
Valmistaja
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
UV filtteri
Pakkauksen koko
-
2 - 90
Hapen läpäisevyys
-
8 - 175
Vesipitoisuus
-
24 - 80
145 kpl tuote

Tilaa piilolinssit netistä, jopa seuraavana päivänä! Pidätkö nopeista ja helpoista ratkaisuista?

Verkko-ostokset ovat nykyään yhä suositumpia, ja syystäkin. Voit hankkia tarvitsemasi mukavasti kotoa käsin, usein murto-osalla kaupan hinnasta, olipa kyse sitten elintarvikkeista, teknisistä tuotteista, vaatteista tai mistä tahansa muusta. Miksi piilolinssien pitäisi olla toisin? Piilolinssien tilaaminen on yhtä nopeaa ja helppoa kuin muutkin verkkokaupat. Kyse on vain siitä, että tilaat luotettavasta paikasta ja saat tarvitsemasi linssit. Jos haluat tehdä muutoksen, ensimmäinen askel on neuvotella piilolinssioptikon tai silmälääkärin kanssa.

Ostatko piilolinssit halvemmalla?

Kyllä, verkkokaupasta ostaminen on usein edullisin vaihtoehto, sillä verkkokaupan avulla voit säästää paljon kustannuksia perinteiseen kauppaan verrattuna. Tämän seurauksena piilolinssien hinnat voivat olla paljon edullisempia. Toinen tärkeä näkökohta on se, että voit yleensä saada tilauksesi 1-2 työpäivän kuluessa sen sijaan, että joutuisit odottamaan viikkoja. Tilaamalla piilolinssit verkossa säästät siis aikaa, rahaa ja vaivaa.

Hintamme ovat jopa 30-80 % halvempia kuin suositellut vähittäismyyntihinnat. Tarjoamme suurimpien piilolinssivalmistajien alkuperäistuotteita, joiden aitous on taattu. 80 % tilauksistamme toimitetaan omasta varastostamme.

Piilolinssit - Onko turvallista tilata netistä?

Voit tietenkin valita samoista tunnetuista tuotemerkeistä kuin jos menisit henkilökohtaisesti liikkeeseen: Acuvue, Air Optix, Biofinity, PureVision, SofLens, Biomedics, Dailies, Proclear ja niin edelleen. Piilolinssien hinnat ovat siis edullisemmat, eikä sinun tarvitse tinkiä laadusta. Jos olet kokenut linssien käyttäjä ja olet tietoinen dioptria- ja kaarevuusarvoista, voit ostaa verkkokaupasta luottavaisin mielin ja turvallisesti. Ennen ensimmäisen piilolinssiparin ostamista kannattaa kuitenkin aina kääntyä ammattilaisen puoleen ja kouluttautua! Kaikki merkit viittaavat siihen, että verkkokauppa on valloittamassa optisen alan maailmaa, joten miksi et kokeilisi sitä itsekin?

Miten piilolinssit toimivat?

Piilolinssit ovat kätevä, helposti saatavilla oleva näönkorjauslaite, joka on suosittu valinta ihmisille, jotka eivät mielellään käytä silmälaseja. Piilolinssien tavoin piilolinssit on suunniteltu korjaamaan silmän taittovirheitä ja antamaan terävä näkö.

Ne kiinnittyvät silmän pintaan ja liikkuvat silmämunan mukana auttaen silmien tarkentumista. Saatavilla on sfäärisiä piilolinssejä, torisia piilolinssejä, bifokaalisia piilolinssejä, multifokaalisia piilolinssejä ja jopa värillisiä versioita, jotka voidaan tilata ilman dioptriaa.

Erottelemme päivittäiset piilolinssit, kahden viikon välein käytettävät piilolinssit, kuukausittaiset piilolinssit, kolmen kuukauden välein käytettävät piilolinssit ja vuosittaiset piilolinssit. Kontaktilinssiasiantuntija määrittelee, mikä niistä on sinulle paras.

Piilolinssien tyypit - Mitä eroa on pehmeiden ja kovien linssien välillä?

Ensimmäiset piilolinssit valmistettiin lasista 100 vuotta sitten, sitten erityisestä muovista, ja niitä on edelleen olemassa niin sanotussa jäykässä muodossa. Näitä tyyppejä suositellaan nykyään harvoin, esimerkiksi suurille sylintereille.
Nykyaikaisimmat pehmeät piilolinssit valmistetaan nykyään silikonihydrogeeliksi kutsutusta materiaalista, joka tekee piilolinsseistä paljon miellyttävämmät käyttää kuin edeltäjänsä. Ne ovat lähes huomaamattomat ja voivat pysyä silmässä koko päivän aiheuttamatta ärsytystä.
Kontaktilinssiasiantuntija määrittelee näöntutkimuksen yhteydessä, mitä piilolinssejä kullekin henkilölle suositellaan.

Piilolinssien tilaaminen - Mitä muita tarvikkeita minun on ostettava?

Ensimmäiset piilolinssisi määrää asiantuntija, joka tekee silmätutkimuksen dioptrian, kaarevuuden ja tarvittaessa sylinterin määrittämiseksi. Näiden tietojen perusteella piilolinssien tilaaminen on yksinkertainen prosessi. On mahdollista, että molemmilla silmillä on eri dioptriat, jolloin tilauksen yhteydessä on ilmoitettava molemmat tiedot.
Piilolinssejä varten tarvitset laadukkaan liuoksen ja piilolinssipakkauksen. Jälkimmäinen löytyy yleensä liuoksen mukana toimitetusta laatikosta.
Lisäksi on hyvä pitää aina käsillä piilolinssien silmätippaa, jolla voi tarvittaessa raikastaa silmät hetkessä.
Jos et ole varma, mitä piilolinssiliuosta tai silmätippoja kannattaa käyttää piilolinssien kanssa, ota yhteyttä piilolinssiasiantuntijoihimme.