Suodatus

Piilolinssit

 

Tilaa piilolinssit verkosta, jopa seuraavaksi päiväksi! Pidätkö nopeista ja yksinkertaisista ratkaisuista?

Nykyään verkkokauppa on yhä suositumpaa, eikä suotta. Kotimme mukavuudesta voimme hankkia tarvittavat tavarat usein murto-osalla myymälähinnasta, olipa kyseessä sitten ruoka, elektroniikka, vaatteet tai mikä tahansa muu. Miksi piilolinssien tilaaminen olisi erilaista? Piilolinssien tilaaminen on yhtä helppoa ja nopeaa kuin mikä tahansa muu verkkokauppaostos. Tärkeintä on tilata luotettavasta lähteestä ja pysyä tutuissa linsseissäsi. Jos haluat vaihtaa, konsultoi ensin asiantuntijaasi!

Ostaako piilolinssit halvemmalla?

Todellakin, verkkokauppa on usein edullisin ratkaisu, koska monia kustannuksia voidaan säästää verkkokaupan käytön ansiosta verrattuna perinteisiin kauppoihin. Tämän seurauksena piilolinssien hinnat voivat olla paljon edullisempia. Tilauksen tekemällä piilolinssit verkossa voit säästää aikaa, rahaa ja energiaa.

Tarjoamme takuulla alkuperäisiä tuotteita suurimmilta piilolinssien valmistajilta. 80% tilauksistamme toimitetaan omasta varastostamme.

Onko piilolinssien tilaaminen verkossa turvallista?

Tietysti, koska voit valita samat tunnetut tuotemerkit kuin henkilökohtaisesti myymälässä: Acuvue, Air Optix, Biofinity, PureVision, SofLens, Biomedics, Dailies, Proclear, ja lista jatkuu. Piilolinssien hinnat ovat tällä tavalla edullisempia, eikä meidän tarvitse tehdä kompromisseja laadun suhteen. Jos olet kokenut piilolinssien käyttäjä ja tiedät dioptri- ja kaarevuusarvosi, voit tehdä ostoksia verkossa turvallisesti ja luottavaisesti. On kuitenkin suositeltavaa konsultoida asiantuntijan kanssa ja saada koulutusta ennen ensimmäistä piilolinssien ostoa! Kaikki merkit viittaavat siihen, että optiikan maailmaa valloittaa myös verkkokauppa, kokeile itse!

Kuinka piilolinssit toimivat?

Piilolinssit ovat mukava ja helposti saatavilla oleva näönkorjausväline, jota valitaan yhä useammin niiden puolesta, jotka eivät halua käyttää silmälaseja. Kuten lasit, piilolinssit on suunniteltu korjaamaan silmän taittovirhe ja tarjoamaan terävä näkö.

Kiinnittyen silmän pintaan ja liikkuen silmämunan mukana ne auttavat silmiä tarkentamaan. On olemassa sferisia piilolinssejä, torisia piilolinssejä, bifokaalisia piilolinssejä, moniteholinssejä ja jopa värillisiä versioita, joita voi pyytää ilman dioptereita.

Käyttöajan perusteella erottelemme päivittäiset piilolinssit, kaksi viikkoa kestävät piilolinssit, kuukausittaiset piilolinssit, 3 kuukauden ja vuosittaiset piilolinssityypit. Mikä tyyppi on ihanteellinen sinulle, määrittää asiantuntijasi.

Piilolinssien tyypit - Mikä on ero pehmeiden ja kovien tyypien välillä?

Ensimmäiset piilolinssit tehtiin lasista sata vuotta sitten, sitten erityisistä muoveista ja tähän päivään saakka niin kutsuttuja jäykkiä, kovia muotoja on harvoin suositeltu, esimerkiksi korkean astigmatismin tapauksissa. Nykyaikaisimmat, pehmeät piilolinssit on valmistettu materiaalista, jota kutsutaan silikonihydrogeeliksi, mikä tekee piilolinssien käytöstä paljon mukavampaa kuin niiden edeltäjät. Niitä on käytännössä huomaamaton pitää, ja ne voivat pysyä silmässä koko päivän aiheuttamatta ärsytystä. Mitkä piilolinssit suositellaan kenellekin, määrittää asiantuntija tutkimuksen aikana.

Piilolinssitilaus - Mitä lisätuotteita tarvitset ostaa?

Ensimmäisen piilolinssin määrää asiantuntija, joka määrittää dioptrin, kaarevuuden ja joissakin tapauksissa sylinterin asteen silmätarkastuksen yhteydessä. Näiden tietojen avulla piilolinssien tilaaminen on yksinkertainen prosessi. Saattaa tapahtua, että molemmilla silmillä on erilaiset dioptrit, jolloin molemmat arvot on ilmoitettava tilauksen yhteydessä. Piilolinssien käyttöä varten tarvitaan laadukas puhdistusneste sekä piilolinssien säilytyskotelo. Jälkimmäinen löytyy yleensä puhdistusnesteiden pakkauksesta. Lisäksi voi olla erittäin hyödyllistä pitää aina käsillä silmatippoja, jotka voidaan myös käyttää piilolinsseillä, ja jotka voivat virkistää silmiä hetkessä tarvittaessa. Jos et ole varma, minkälaista puhdistusnesteitä tai silmätippoja valita piilolinsseillesi, voit kääntyä asiakaspalvelutiimimme puoleen!

Miksi valita eOptiikka.fi?

  • Alkuperäistuote - Tarjoamme vain laatutuotteita parhailta valmistajilta. (Lue lisää...)
  • Hintatakuu - Jos ostit tuotteen meiltä, ja sen olisi voinut ostaa halvemmalla unkarilaiselta jakelijalta oston yhteydessä, palautamme sinulle 100% hintaeron. (Lue lisää...)
  • Yksinkertainen ja nopea - Tuotteen tilaamisen jälkeen tiedotamme jatkuvasti tilauksesi tilasta ja toimitamme tuotteet sinulle mahdollisimman nopeasti. Vastaamme kysymyksiisi 24 tunnin sisällä. (Lue lisää...)
  • Turvallinen - Tarjoamme 14 päivän palautusoikeuden kaikille meiltä ostetuille laseille, kehyksille tai aurinkolaseille sekä 365 päivän palautusoikeuden piilolinsseille. (Lue lisää...)