Suodatin
Brändien
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Kehysmateriaali
Kehyksen leveys
-
14 mm - 1 436 mm
Linssin leveys
-
36 mm - 61 mm
Nenäsilta
-
8 mm - 25 mm
Aisan pituus
-
100 mm - 155 mm
Linssin korkeus
-
4 mm - 350 mm
Kehysmalli
5266 kpl tuote

Alkuperäisen tuotemerkin takuu

14 päivän rahat takaisin -takuu

Silmälasien ja kehysten valitseminen

Voit selata kehysvalikoimaamme. Tunnetuista tuotemerkeistä edullisiin tuotteisiin löydät varmasti budjettiisi ja makuusi sopivan. Jos tarvitset apua valinnassa, tarkista eOptiikk.fi -sivustollamme, mitkä kehykset sopivat kasvonmuotoihisi. Olemme myös käytettävissäsi neuvomaan sinua, jos yrität päättää, ovatko silmälasit vai piilolinssit oikea valinta sinulle.

Silmälasien tilaamiseen tarvitset vain haluamasi kehys- ja linssityypin sekä muutaman näöntutkimuksessa todetun tiedon. Nämä määrittävät hinnan ja toimitusajan, ja pyrimme toimittamaan silmälasit valitsemaasi noutopisteeseen mahdollisimman pian. Tarjoamme tuotteillemme myös takuun.

Silmälasilinssit

Silmälaseissa mukavuus on olennaista. Tämä näkyy paitsi kehyksen valinnassa myös linssien muotoilussa. Ne eivät saa olla raskaat tai liian paksut. Etsitpä sitten moniteholaseja tai reseptilaseja, voit tilata ohuemmat linssit saadaksesi haluamasi ilmavat ja mukavat lasit. Tämä on erityisen tärkeää tilattaessa reunattomia laseja, joissa linssistä itsestään tulee kasvojen määrittelevä elementti, koska kehys puuttuu.

Linssin ohentamisen lisäksi linssiin voidaan lisätä lisäpinnoitteita kulutuksen ja päivittäisen kestävyyden parantamiseksi. Linssien valmistuksen aikana lisättävät pinnoitteet vaikuttavat luonnollisesti linssien hintaan. Tarjoamme pintakarkaisevia, pölyä hylkiviä, kosteutta hylkiviä ja vettä hylkiviä pinnoitteita asiakkaillemme, jotka työskentelevät usein kosteissa ja pölyisissä paikoissa. Fyysistä työtä, rakentamista tai vaikka pyöräilyä metsässä varten on hyödyllistä, että linssi kestää paremmin näitä haasteita.

UV-suojaus ei ole vain aurinkolaseja varten, joten jos haluat suojata näköäsi, kannattaa harkita myös tätä. Voit myös lisätä linsseihin häikäisynestopinnoitteen. Tämä pinnoite on erityisen hyödyllinen lumisessa maastossa ja säännöllisesti ajettaessa, sillä se vaimentaa ympäröivien pintojen heijastuksia.

Moniteholasit

Moniteholinssit eli progressiiviset linssit ovat kehittyneet tutummista kaksiteholaseista. Niissä ei ole kahta polttoväliä, vaan jatkuva siirtymä, jonka ansiosta näet hyvin lähelle ja kauas yhdellä silmälasilla. On kuitenkin tärkeää huomauttaa, että se ei ole molempia.

Kuten kaksiteholinssien kohdalla, moniteholinssien käyttö vaatii opettelua, aivojemme on sopeuduttava. Toisin kuin kaksiteholinsseissä, niissä ei kuitenkaan tapahdu äkillistä siirtymää, joka aiheuttaisi käyttäjälle hyppäyksen näkökyvyssä, eikä se ole ilmeistä ulkopuoliselle tarkkailijalle. Rajaviivan puuttuminen on myös esteettisesti miellyttävämpää.

Seurantalasit, sinisen valon suodatuslasit

Pitkään tietokoneen ääressä istuminen voi aiheuttaa monenlaisia vaivoja. Unihäiriöt, kuivat ja väsyneet silmät, migreeni ja päänsärky. Monitorilasit suojaavat näytön valon haitallisilta vaikutuksilta. Kaikista saatavilla olevista linsseistä monitorilasit ovat edullisimmat, sillä ne vastaavat suunnilleen yksinäköisten silmälasien hintaa.

Mistä tahansa tuotteesta oletkin kiinnostunut, olet tervetullut myymäläämme saamaan neuvoja, näkötestiä tai korjauttamaan olemassa olevat silmälasisi. Verkkokaupassamme yhdistyvät uusimmat mallit ja edulliset ratkaisut sekä useat toimitusvaihtoehdot noutoa varten. eOptiikka.fi:n tiimi toivottaa sinulle miellyttävää ostokokemusta!

Miesten silmälasit, kehykset miehille

Tutustu 4 000 miesten silmälasiin ja miesten kehyksiin, joita on saatavilla optikon verkkokaupastamme. Shoppaile verkossa nopeasti ja helposti 30-80 % edullisemmin kuin myymälässä.

Naisten silmälasit, naisten silmälasien kehykset

Valikoimassamme on yli 4500 naisten silmälasikehystä, silmälasit naisille. Kaikki silmälasimme ovat hyvämaineisilta valmistajilta ja annamme 100 %:n takuun merkkilasiemme aitoudesta. Tiedämme, että oikeiden silmälasien löytäminen ei ole helppo valinta, siksi autamme sinua valitsemaan oikeat silmälasikehykset virtuaalisen peilimme ja tämän kasvojen muodon ja silmälasikehysten valitsijan avulla.

Silmälasien ostaminen verkossa

Nykyään silmälasien ostaminen verkosta on luontevaa, nopeaa ja helppoa. Tilataksesi silmälasit sinun tarvitsee vain valita kehys ja tietää, mitä linssejä tarvitset, sekä muutama silmätarkastuksessa todettu tieto.

Silmälasien säilyttäminen ja säilyttäminen silmälasikotelossa

Silmälasit on aina hyvä säilyttää mukana toimitetussa suojakotelossa. Näin ne eivät naarmuunnu tai rikkoudu, kun et käytä niitä. Jos silmälasit, kehykset tai linssit likaantuvat, huuhtele ne haalealla vedellä ja käytä pH-neutraalia puhdistusliuosta tai erityistä silmälasien puhdistusainetta. Käytä pyyhkimiseen pehmeää mikrokuituliinaa, joka suojaa linssejä naarmuilta.

Miksi valita eOptiikka.fi ?

  • Alkuperäiset tuotteet - Tarjoamme vain alkuperäisiä laatutuotteita parhaimmilta valmistajilta.
  • Hintatakuu - Jos olisit ostohetkellä voinut ostaa tuotteen unkarilaiselta jälleenmyyjältä halvemmalla kuin meiltä, palautamme 100 % näiden kahden hinnan erotuksesta.
  • Yksinkertainen, nopea - Kun olet tehnyt tilauksen, pidämme sinut ajan tasalla tilauksesi tilasta ja lähetämme tuotteet sinulle mahdollisimman nopeasti.
  • Vastaamme kyselyihisi 24 tunnin kuluessa.
  • Turvallisuus - Tarjoamme 14 päivän rahanpalautustakuun verkkokaupastamme ostetuille silmälaseille, kehyksille tai aurinkolaseille ja 30 päivän rahanpalautustakuun piilolinsseille.