Suodatus

Silmälasit

 

Silmälasien ja kehysten ostaminen verkosta

Valikoimassamme voit selata lukemattomia kehyksiä. Valikoimamme on rikastettu sekä tunnettujen merkkien että taloudellisten tuotteiden avulla, joten löydät varmasti jotain, joka sopii sekä budjettiisi että makuusi. Olemme myös palveluksessasi antaaksemme neuvoja, jos pohdit, ovatko lasit vai piilolinssit oikea valinta sinulle.

Tilataksesi lasit, sinun tarvitsee vain valita kehys ja linssityyppi, sekä muutamat yksityiskohdat, jotka määritellään silmätutkimuksen aikana. Näiden perusteella hinta ja toimitusaika vaihtelevat, ja pyrimme saamaan valmiit lasisi sinulle mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme myös takuun tuotteillemme.

Linssit laseihin

Kun on kyse laseista, mukava käyttö on olennaista. Tämä näkyy lasien linssien suunnittelussa ja kehysten valinnassa. Ne eivät saa olla raskaita tai liian paksuja. Olipa kyse sitten lukulaseista tai tietokonelaseista, yli +/-3 vahvuuksille saat ohennetut linssit, joten voit aina saada ilmavat ja mukavat lasit, joita olet toivonut. Tämä on erityisen tärkeää tilattaessa kehyksettömiä laseja, koska ilman kehystä linssistä itsestään tulee kasvojemme määrittävä asuste.

UV-suojaus ei rajoitu vain aurinkolaseihin, joten jos haluamme suojata näköämme, kannattaa harkita sitäkin. Tarjoamme myös heijastuksenestopinnoitteen laseille. Tämä pinnoite on erityisen hyödyllinen lumisella maalla tai säännöllisessä ajamisessa, koska se vähentää heijastuksia ympäristön pinnoilta.

Progressiiviset lasit

Progressiiviset linssit tai lasit progressiivisilla linsseillä ovat kehittyneet tunnetusta kaksitehoisesta vastineesta. Niillä ei ole kahta tarkennuspistettä, vaan ne mahdollistavat hyvän näkemisen sekä lähelle että kauas saumattomalla siirtymällä. On kuitenkin tärkeää huomata, että ei samanaikaisesti. Kuten kaksitehoisissa linsseissä, sinun on opittava käyttämään progressiivisia linssejä, ja aivosi on sopeuduttava niihin. Toisin kuin kaksitehoisissa, kuitenkin, ei ole terävää siirtymää, joka aiheuttaisi kuvan hypyn käyttäjälle, eikä se ole ilmeinen ulkopuoliselle tarkkailijalle. Jakolinjan puuttuminen on myös paljon esteettisempi. Tällä hetkellä emme tarjoa progressiivisia laseja.

Tietokonelasit, Sininen Valon Suodatinlasit

Pitkäaikainen tietokoneen ääressä vietetty aika voi aiheuttaa erilaisia ​​vaivoja. Unihäiriöt, kuivat ja väsyneet silmät, migreenit ja päänsäryt. Tietokonelasit tarjoavat suojan näyttöjen emittoimilta haitallisilta valon tasoilta. Lasien linssien hintojen joukossa tietokonelasit ovat edullisimmat, suunnilleen samassa hintaluokassa kuin yksinkertaisempien reseptilasien hinta.

Miesten Lasit, Kehykset Miehille

Tutustu valikoimaamme, jossa on yli 4000 miesten laseja ja miesten kehyksiä saatavilla verkkokauppamme valikoimassa. Osta helposti ja nopeasti verkossa, hintoihin jopa 30-80% suositeltuja vähittäishintoja edullisemmin.

Naisten Lasit, Kehykset Naisille

Tarjoamme yli 4500 naisten kehystä ja naisten laseja. Kaikki lasimme ovat suurten valmistajien tuottamia, ja takamme brändilasien 100% aitouden. Tiedämme, ettei oikeiden lasien löytäminen ole helppoa, joten autamme sinua valitsemaan täydellisen kehyksen virtuaalipeilin avulla.

Silmälasien Verkkokauppa

Tänään verkkokaupassa silmälasien ostaminen on täysin luonnollinen, nopea ja yksinkertainen prosessi. Tilataksesi lasit, sinun tarvitsee vain valita kehys ja tietää, millaiset linssit tarvitset, sekä muutamat yksityiskohdat, jotka määritellään silmätutkimuksen aikana.

Silmälasien Säilytys ja Puhdistus

On suositeltavaa säilyttää lasit aina niille tarkoitettussa turvallisessa lasikotelossa. Näin ne eivät naarmuunnu eivätkä rikkoudu käytön ulkopuolella. Jos lasit, kehys tai linssit likaantuvat, huuhtele ne haalealla vedellä ja käytä pH-neutraalia puhdistusnestettä tai erityistä lasinpuhdistusnestettä. Pyyhintään käytä pehmeää mikrokuituliinaa suojellaksesi linssejä naarmuilta.

Miksi Valita eOptiikka.fi?

  • Alkuperäistuote - Tarjoamme vain laadukkaita alkuperäistuotteita parhailta valmistajilta.
  • Hintatakuu - Jos olisit voinut ostaa tuotteen paikallisesta verkkokaupasta alhaisemmalla hinnalla ostohetkellä kuin meiltä, hyvitämme sinulle 100% hintaeron.
  • Yksinkertainen, nopea - Tuotteen tilauksen jälkeen tiedotamme jatkuvasti tilauksesi tilasta ja toimitamme tuotteet sinulle mahdollisimman nopeasti. Vastaamme kysymyksiisi 24 tunnin kuluessa.
  • Turvallinen - Tarjoamme 14 päivän palautusoikeuden kaikille laseille, kehyksille tai aurinkolaseille, jotka on ostettu verkkokaupastamme, sekä 365 päivän palautusoikeuden piilolinsseille.