Suodatus

Prada aurinkolasit

 

Prada - Italialainen brändi

Brändin perusti herra Mario Prada Italiassa vuonna 1913. Brändin ensimmäinen myymälä avattiin kuuluisassa Galleria Vittorio Emanuele II -ostoskeskuksessa Milanossa. Pradan brändi kasvoi nopeasti ja levisi laajalle. Kokoelmien vahvuudet ovat innovatiiviset suunnitteluelementit ja hienostuneisuus.

Prada Aurinkolasit

Miuccia Prada toi brändin elämään uuden ulottuvuuden vuodesta 1970 lähtien. Hänen johdollaan syntyivät brändin houkuttelevat ja poikkeukselliset tyylikeinot.

Prada Naisten Aurinkolasikokoelma

Pradan naisten aurinkolasien tuotteiden ainutlaatuinen suunnittelu ja värikoostumus sekä brändin tyyliominaisuudet takaavat ainutlaatuisen ulkonäön. Aurinkolaseista löydät pyöreitä, neliskulmaisia, kissansilmä- ja pilottimalleja.

Prada Pyöreät Aurinkolasit

Värien osalta voit valita näyttävimmät mustat aurinkolasit sekä ruskeat, punaiset tai jopa siniset kehykset.

Mallien joukosta löydät kuuluisat Prada-mallit, joita koristaa Prada-kolmio.

Prada Aurinkolasit Mustilla Linsseillä

eOptiikka.fi:n mustien aurinkolasien valikoimaan kuuluu erilaisia materiaaleja ja muotoja. Valitse yli 2000 erilaisen tuotteen joukosta suosikkisi mustista Prada-aurinkolaseista.

Miesten Prada Aurinkolasit

Pradan miesten aurinkolasien kokoelmista löytyy todellisia tyylisymboleita. Valikoimastamme jokainen löytää itselleen parhaiten sopivan mallin, olipa se sitten pyöreä, neliskulmainen tai pilotin muotoinen.

Miesten Prada Aurinkolasit

Pradan Miesten ja Naisten Silmälasikehykset

Lisäksi Pradan aurinkolasien lisäksi tutustu valikoimaamme Pradan miesten silmälasikehyksiä ja Pradan naisten silmälasikehyksiä silmälasivalikoimassamme.

Prada Silmälasikehykset

Oikean Prada Aurinkolasien Runkomallin Valinta

Kun kyseessä on aurinkolasien runkomalli, kannattaa miettiä, mihin tarkoitukseen haluat niitä käyttää. Jokapäiväiseen käyttöön voit valita pienemmät mallit, klassiset mallit ja jopa erittäin suuret aurinkolasit.

On tärkeää valita kehys, joka on mukavin ja istuu hyvin kasvoillesi. Yritä valita aurinkolasit, jotka peittävät silmiesi ympärillä olevat alueet mahdollisimman hyvin.

Prada Aurinkolasien Ale

Valitse laajasta valikoimastamme naisten, miesten ja lasten aurinkolaseja. Myymälämme tarjoaa yksinomaan aitoja tuotteita, ja takuumme niiden aitoudesta. On tärkeää ostaa vain luotettavilta ja varmennetuilta lähteiltä.