Suodatus
Hinta (€)
€18,94 - €507,82
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
37 - 175
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Linssin väri
Mitä etsit?
Polarisoitu

Musta aurinkolasit

 

2940Tuote
 

Mustat aurinkolasikokoelmat

Joka kausi musta on tärkeässä roolissa. Mustat aurinkolasit ovat suosituin värivalinta. Selaa läpi valikoimamme huippumerkkejä löytääksesi juuri sinulle sopivat mustat aurinkolasit: Dolce & Gabbana aurinkolasit, Ray-Ban aurinkolasit, Oakley aurinkolasit, Polaroid aurinkolasit, Harley-Davidson aurinkolasit, Versace aurinkolasit.

Polaroidin mustat aurinkolasit

Mustat aurinkolasimallistomme sisältää eri materiaaleista ja muodoista valmistettuja malleja. Valitse yli 2000 erilaisesta tuotteesta ja löydä suosikkisi.

Minkä muotoisen kehyksen tulisi valita aurinkolaseihin?

Kun valitset kehyksen muotoa aurinkolaseihin, ota huomioon käyttötarkoitus. Jokapäiväiseen käyttöön voit valita pienemmät muodot, klassiset tyylit tai jopa erittäin suuret aurinkolasit.

Versacen mustat aurinkolasit

On tärkeää valita kehys, joka on mukava ja istuu hyvin kasvoillesi. Valitse mieluiten aurinkolasit, jotka peittävät mahdollisimman paljon silmien ympärillä olevat alueet. Kun ostat reseptillä varustetut aurinkolasit, harkitse myös kehyksen kaarevuutta.

Pradan mustat aurinkolasit

Miesten mustien aurinkolasien hinnat

Miesten mustien aurinkolasien valikoimastamme löydät pyöreitä, neliskulmaisia ja lentäjän aurinkolasimalleja. Selaa laadukkaita miesten aurinkolaseja tuotteitamme.

Laaja valikoima mustia laseja

Aurinkolasien lisäksi tutustu alkuperäisten brändattujen mustien lasien kehyksiin sekä naisille että miehille. Tilaa suosikkisi muutamalla klikkauksella, kokeile online-lasien sovitusta ja nauti ilmaisesta kotiinkuljetuksesta.

Oakleyn musta lasikehys

Valikoimaamme kuuluu myös korostettuja naisten laseja sekä miesten laseja.

Mustat aurinkolasit polarisoiduilla linsseillä

Polarisoiduissa aurinkolaseissa linssit suodattavat vaakasuunnassa tulevia häikäiseviä säteitä, kuten vettä, maata ja erilaisia pintoja heijastuvia säteitä. Tämä vähentää häikäisyn määrää ja tarjoaa paljon paremman visuaalisen kokemuksen. Mustien aurinkolasien valikoimassamme voit valita erilaisista malleista, joissa on polarisoidut linssit.

Mustat aurinkolasituotteet eOptiikka.fi-valikoimassa

Valitse laajasta valikoimastamme poikkeuksellisia naisten, miesten ja lasten mustia aurinkolaseja.