Suodatus
Hinta (€)
€7,49 - €23,45
Mitä etsit?
Varastossa?
Merkki
Valmistaja
Koko
Tasoille

Boston piilolinssiliuos

Bausch and Lomb tarjoaa laajan valikoiman hoitoratkaisuja koville piilolinsseille. Näihin kuuluvat entsyyminpoistoliuokset, tipat, hoitojärjestelmät, puhdistus- ja desinfiointiliuokset.

9Tuote

Boston on silmälääkäreiden suosittelema numero 1 tuotemerkki kovien linssien ratkaisuksi.

Bausch and Lomb tarjoaa laajan valikoiman kovien piilolinssien hoitotuotteita. Nämä liuokset on suunniteltu vastaamaan yksilöllisiä kaasua läpäisevien linssien hoito- ja puhdistustarpeita.

Boston Simplus: Monikäyttöinen linssien puhdistus- ja säilytysliuos, jolla on kyky poistaa kaikenlaiset saostumat, erityisesti proteiinisaostumat. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa säilyttää piilolinssit yön yli Bostonin liuoksessa ja aamulla hieroa ja huuhdella ne ennen käyttöä.

Boston Advance Cleaner: Tässä päivittäisessä piilolinssien puhdistusliuoksessa käytetään silikageeliä, joka poistaa kaikki proteiini- ja pintakertymät. Käytä 2-4 tippaa liuosta kaasua läpäiseviin linsseihin ja hiero sitten sormien välissä 20 sekunnin ajan. Huuhtele puhdistusaine huolellisesti ja säilytä piilolinssit sitten yön yli Boston Advance -hoitoliuoksessa.

Boston Original Conditioning Solution: Hoitaa ja desinfioi kovat linssit. Kontaktilinssejä suositellaan liotettavaksi vähintään 4 tuntia. Tämä liuos sisältää kostutusainetta, joka päällystää linssin koko pinnan kostuttaakseen linssit ja tehdäkseen niistä sileät ja miellyttävät. Tämän komponentin tarkoituksena on vähentää linssin ja silmän välistä kitkaa.

Boston Advance Conditioning Solution: Ihanteellinen liuos kovien piilolinssien desinfiointiin, säilytykseen ja kosteuden parantamiseen. Tämä liuos on suunniteltu yhdistettäväksi toiseksi vaiheeksi linssinhoitoprosessissa Boston Advance Daily Lens Cleaner -liuoksen käytön jälkeen.