Boston Simplus (120 ml)

Piilolinssiliuos
9,90
Varastotietojen haku käynnissä.
- +

Info

Brändien
Boston
Valmistaja
Bausch + Lomb
Koko
100 - 300 ml
Tyyppi
Koville piilolinsseille
Artikkeli nro.
BS120

Yksityiskohdat

BAUSCH & LOMB BOSTON SIMPLUS monitoimiratkaisu

Monikäyttöinen hoitoliuos kovien piilolinssien puhdistukseen. Muodostaa linssien pinnalle pinnoitteen, joka pehmustaa ne siitä hetkestä lähtien, kun ne asetetaan silmään, ja pitää linssit kosteina koko päivän.

  • Puhdistaa
  • Lemos
  • Desinfioi
  • Kosteuttaa
  • Kosteuttaa
  • Proteiiniliuos

Tämä käyttöopas sisältää tärkeitä tietoja.

Lue tämä käyttöopas huolellisesti ja säilytä se, sillä saatat tarvita sen sisältämiä tietoja tulevaisuudessa.

Suunniteltu erityisesti fluorosilikoniakrylaatti- ja silikoniakrylaatti-, kaasua läpäiseville, koville piilolinsseille.

Kuvaus ja käyttöaiheet:

Boston SIMPLUS® Multifunctional Solution on innovatiivinen puhdistus-, desinfiointi- ja hoitoliuos kaasua läpäiseville koville (RGP) piilolinsseille. Se on innovatiivinen, innovatiivinen ja innovatiivinen innovatiivinen innovatiivinen innovatiivinen innovatiivinen innovatiivinen innovatiivinen innovatiivinen liuos kaasua läpäisevien piilolinssien hoitoon.

Boston SIMPLUS® -monitoimiliuos poistaa proteiinit ja lipidit linssin pinnalta ja poistaa jopa itsepäiset kerrostumat. Tätä liuosta voidaan käyttää myös piilolinssien huuhteluun. Tämä toimenpide poistaa irronneet pintakertymät linssistä.

Monipolymeerikomponentti muodostaa piilolinssin pinnalle pinnoitteen, mikä helpottaa silmään asettamista ja varmistaa tasaisen ja paremman kostutuksen. Patentoitu kostutusaine ylläpitää piilolinssin kostutuskykyä. Kaava on muotoiltu siten, että sillä on silmiä rauhoittava vaikutus. Se sisältää myös säilöntäaineita, jotka tuhoavat tehokkaasti haitallisia mikro-organismeja. Tämä liuos on tehokas sekä puhdistamaan että desinfioimaan, vahingoittamatta silmää piilolinssejä asetettaessa!

Koostumus: steriili, puskuroitu vesiliuos, joka sisältää säilöntäaineina polyoksamiinia, hydroksialkyylifosfonaattia, boorihappoa, natriumboraattia, natriumkloridia, hydroksipropyylimetyyliselluloosaa, Glucamia, klooriheksidiiniglukonaattia (0,003 %) ja polyaminopropyylibiguanidia (0,0005 %).

Ohjeet:

Poista muovinen lukitusrengas säiliön kaulasta ennen ensimmäistä käyttöä. Älä käytä liuosta, jos rengas puuttuu tai on vaurioitunut.

  1. Pese kädet hellävaraisella saippualla (Varoitus - annostelupumppusaippuat voivat sisältää öljypohjaisia suspendointiaineita!).
  2. Aseta piilolinssit tyhjään linssikoteloon ja täytä ne uudelleen tuoreella Boston Simplus® -monitoimiliuoksella. Liota linssejä vähintään 4 (neljä) tuntia - tai yön yli - ennen kuin käytät niitä uudelleen.
  3. Liotuksen jälkeen poista linssi linssikotelosta, aseta linssi kämmenelle ja hiero varovasti 2-4 (kahdesta neljään) tippaa BOSTON Simplus® -monitoimiliuosta molemmille pinnoille 20 (kahdenkymmenen) sekunnin ajan. Erillinen päivittäinen puhdistusneste ei ole tarpeen.

Mielipiteet

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kampanjoistamme ja uutisista.