Suodatus
Hinta (€)
€19,18 - €594,46
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
33 - 170
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Linssin väri
Mitä etsit?
Polarisoitu

Miesten aurinkolasit

 

5498Tuote
 

Miesten Aurinkolasit Parhaaseen Hintaan

Muoti muuttuu jatkuvasti, se on vaikutettu ajastamme, vuodenajoista, säästä ja erityisesti suurimpien muotitalojen suunnittelijoista ja heidän uusista kokoelmistaan. On hienoa, että eri arvostetut suunnittelijat ja muotitalot eivät säästä vaivaa kehitelläkseen uusia kokoelmia linjassa nykyisten trendien kanssa, koska näin aurinkolasit voivat todella tulla itseilmaisun välineeksi. Emme kuitenkaan saa unohtaa niiden tärkeintä tehtävää, joka ei ole mikään muu kuin näkökyvyn suojeleminen.

Aurinkolasien ensisijainen tehtävä on suojata silmiämme auringon haitalliselta ultraviolettisäteilyltä (UV). Tämä on olennaista, koska UV-säteet ovat vaarallisia näölle ja voivat vaikuttaa haitallisesti silmiimme. Jos ne jäävät suojaamatta, ne lisäävät riskiä sairastua kaihiin, ikään liittyvään makulan rappeutumiseen tai tiettyihin sidekalvon silmäsairauksiin. Laadukkaat UV-säteilyä suodattavat aurinkolasit suojaavat meitä haitallisilta säteiltä, mutta auttavat myös näkemään selvästi terävässä, häikäisevässä valossa samalla suojaten herkkää ihoa silmiemme ympärillä.

Ostaessasi aurinkolaseja etsi aina UV 400 -aurinkolasien merkintää, koska se osoittaa, että aurinkolasit on varustettu 100% UV-suoja ja ne täyttävät maan lakisääteiset vaatimukset. Nämä määräykset määrittelevät kuinka paljon UV-valoa aurinkolasien on suodatettava turvallisen käytön varmistamiseksi.

Polarisoitujen Aurinkolasien Edut

Polarisoidut aurinkolasien linssit suodattavat vaakasuunnassa tulevat häikäisevät valonsäteet, kuten ne, jotka heijastuvat vedestä, maasta ja erilaisista pinnoista. Se vähentää heijastumista ja tarjoaa meille paljon paremman visuaalisen kokemuksen. Polaroidut aurinkolasit voivat olla erinomainen valinta urheiluun, ajamiseen, kävelyyn tai jopa kalastukseen.

Selaa valikoimaamme yli 1000 polarisoitua miesten aurinkolaseja, polarisoituja naisten aurinkolaseja ja polarisoituja lasten aurinkolaseja ja löydä sinulle parhaiten sopivat mallit todella edulliseen hintaan.

Miesten Aurinkolasit Ajamiseen

Aurinkolaseja valitessa on tärkeää ottaa huomioon kehyksen suunnittelu: sen ei koskaan tulisi estää sivunäkemystä. Toinen olennainen tekijä on linssien väri. Liian tummat, liian värikkäät ja/tai heijastavat linssit voivat häiritä näkemystä ja vaikuttaa värien tarkkaan havaitsemiseen. Ihanteelliset aurinkolasit ajamiseen ovat ruskeilla tai harmailla linsseillä varustetut polarisoidut aurinkolasit.

Miesten Resepti-Aurinkolasit

Tietenkin miesten aurinkolaseja on saatavana myös reseptiversioina. Silmälasien käyttäjille on tärkeää säilyttää hyvä näkö myös kirkkaassa auringonvalossa. Yksi ratkaisu tähän on siirtyminen piilolinssien käyttöön ja aurinkolasien käyttäminen niiden päällä aurinkoisina päivinä. Kaikki silmälasien käyttäjät eivät kuitenkaan käytä piilolinssejä, mikä tekee resepti-aurinkolaseista täydellisen ratkaisun heille.

Lukuisia Miesten Aurinkolasien Malleja

Sinun tulisi ostaa aurinkolasit luotettavasta lähteestä. Huonolaatuiset aurinkolasit voivat epäonnistua suojaamasta silmiäsi haitallisilta säteiltä, mutta ne voivat myös altistaa ne vaaralle tietyissä tapauksissa. Liian tummat linssit voivat saada oppilaat laajentumaan, mikä sallii vielä enemmän haitallisia säteitä päästä silmiin ilman asianmukaista suodatusta.

Verkkokauppamme tarjoaa aurinkolaseja lukuisilta tunnetuilta luksusbrändeiltä, mukaan lukien Oakley-aurinkolasit, Ray-Ban-aurinkolasit, Polaroid-aurinkolasit, Versace-aurinkolasit, Guess-aurinkolasit, Police-aurinkolasit, Tommy Hilfiger-aurinkolasit, Tom Ford-aurinkolasit, Carrera-aurinkolasit ja monia muita luksusmiesten aurinkolasimerkkejä. Älä jää paitsi erikoistarjouksistamme miesten aurinkolaseille!