Suodatus
Hinta (€)
€212,14 - €440,14
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
50 - 137
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Linssin väri
Mitä etsit?
Polarisoitu

Prada miesten aurinkolasit

 

44Tuote
 

Prada - Italialainen muotibrändi

Brändi perustettiin vuonna 1913 Italiassa Mario Pradan toimesta. Brändin ensimmäinen myymälä avattiin kuuluisassa Galleria Vittorio Emanuele II -ostoskeskuksessa Milanossa. Prada-brändi kehittyi nopeasti ja levisi laajalle. Kokoelmien vahvuutena ovat innovatiiviset suunnitteluelementit ja yksinkertaisuus.

Prada-aurinkolasit

Miuccia Prada toi brändille uutta eloa vuodesta 1970 lähtien. Hänen johdollaan syntyivät brändille ominaiset vetovoimaiset ja huomattavat tyylielementit.

Prada Linea Rossa -aurinkolasit urheilumaailmassa

Prada Linea Rossa -aurinkolasit

Prada Linea Rossa -tuotesarja on laajalle levinnyt myös urheilumaailmassa. Ikoninen punainen viiva erottaa Prada Linea Rossa -aurinkolasit muista malleista. Valitse alkuperäisistä Prada Line Rossa -laseista ja Prada Line Rossa -aurinkolaseista.

Prada Linea Rossa -aurinkolasit

Pradan miesten aurinkolasit

Pradan miesten aurinkolasien tuotteiden joukosta löydät lukuisia värejä ja elegantteja muotoja. Väreissä voit valita mustan, ruskean, sinisen tai harmaan välillä. Aurinkolasien kehysmateriaali on erilaisten muovi- ja metallielementtien yhdistelmä.

Pradan miesten aurinkolasit mustat

Mustan aurinkolasikehyksen ja mustien linssien yhdistelmä voi olla täydellinen valinta eleganttiin tyyliin.

Prada-aurinkolasit verkossa

Pradan naisten aurinkolasien valikoima

Pradan naisten aurinkolasien ainutlaatuinen suunnittelu ja värikoostumus sekä brändin tyylielementit takaavat uniikin ulkonäön. Pradan aurinkolasit sisältävät pyöreitä, neliömäisiä, kissansilmä-, ovaali- ja lentäjätyylejä.

Pradan naisten aurinkolasit

Eleganteista väri- ja muotoyhdistelmistä on tunnusomaista Pradan naisten aurinkolasien kokoelmissa. Verkkokaupassamme voit helposti valita itsellesi parhaiten sopivat aurinkolasit koon tai värin mukaan.

Pradan aurinkolasit polarisoiduilla linsseillä

Pradan polarisoiduissa aurinkolaseissa linssi suodattaa vaakatasossa saapuvia häikäiseviä valonsäteitä, kuten vettä, maata ja erilaisia pintoja heijastavaa valoa, vähentäen häikäisyä ja tarjoten siten paljon paremman visuaalisen kokemuksen. Polaroidut tuotteet voivat olla erinomainen valinta urheiluun, ajamiseen, kävelyyn ja muuhun.

Pradan aurinkolasit polarisoiduilla linsseillä

Polarisoitujen linssien materiaali koostuu erittäin ohuesta, kalvon kaltaisesta, läpinäkyvästä nitroselluloosimateriaalista, johon on "istutettu" mikroskooppisia kiteitä ja sulfaatilla pohjautuvia muita kemiallisia aineita.

Polarisoidun materiaalin aurinkolasit päästävät läpi vain pystysuuntaiset valonsäteet. Toisin sanoen, heijastunut valo pinnoilta ja erilaisista materiaalirajoista ei pääse linssin läpi.

Pradan silmälasikehys

Elegantissä Pradan silmälasikehyksen valikoimassamme voit valita erilaisista kehysmuodoista, väreistä ja materiaaleista.

Pradan silmälasit

Selaa taattua aitoa Pradan naisten silmälaseja ja miesten silmälaseja valikoimassamme ja osta suosikkisi, jopa verkossa tapahtuvalla silmälasien sovituksella.

Pradan silmälasikehys

Pradan miesten aurinkolasien tarjous

Valitse poikkeuksellisesta valikoimastamme naisten, miesten ja lasten aurinkolasit.

Verkkokauppamme myy vain aitoja tuotteita, ja luonnollisesti takuumme tuotteiden aitouden. On tärkeää ostaa luotettavista ja jäljitettävistä lähteistä.