All in One Light (360 ml)
All in One Light (360 ml)
 7,40

All in One Light (360 ml)

 7,40
Vertaa
Toimitustapa Toimituskulut
Posti Alkaen 7,5 €
Kansainvälinen - Posti tai UPS Yksityiskohdat kassalla
Tiedot
Valmistaja
Koko
Välillä 120-360 ml
Liuostyyppi
Monikäyttöinen (pehmeä linssi)
Mille linssityypille
Pehmeä linssi
Tuntia, jonka linssit saavat olla liuoksessa
4
Sisältää
1 linssikotelo
EAN
5054094855881
Artikkelin numero
AIOL360
Yksityiskohdat

All in One Light (360 ml), piilolinssiliuos ja kotelo

MONIKÄYTTÖINEN NESTE HERKILLE SILMILLE

Kaikentyyppisille pehmeille piilolinsseille, myös silikonihydrogeelilinsseille.

KÄYTTÖOHJEET

Puhdistaa, desinfioi, säilöö, kosteuttaa, voitelee, huuhtelee ja poistaa kerrostumia.

USEIMMILLE PIILOLINSSIEN KÄYTTÄJILLE

ONGELMAT JOHTUVAT PIILOLINSSIEN HOITO-OHJEIDEN LAIMINLYÖNNISTÄ.

Käytä piilolinssit määränneen silmälääkärin tai optikon suosittelemaa nestettä.

Ongelmien välttämiseksi ja käyttömukavuuden varmistamiseksi on tärkeää, että teet vaiheet 1,2 ja 3 joka päivä.

Vaihe 1 - Puhdistus Pese, huuhtele ja kuivaa kätesi huolellisesti ennen linssien poistamista. Aseta linssi kämmenelle ja tiputa sen päälle muutama tippa monikäyttöistä nestettä. Hiero varovasti sormenpäälläsi linssin molempia puolia noin 15-20 sekunnin ajan.

Vaihe 2 - Huuhtelu Puhdistuksen jälkeen huuhtele linssit monitoiminesteellä.

Vaihe 3 - Desinfiointi Poista piilolinssikotelon kansi ja aseta vasen linssi vasempaan pidikkeeseen ja oikea linssi oikeaan pidikkeeseen, täytä sitten kotelo monitoiminesteellä sisäreunaan asti ja sulje kansi tiiviisti. Anna linssin olla nesteessä vähintään 4 tuntia tai yön yli.

Pidempiä säilytysaikoja - 7 päivää tai enemmän - varten on suositeltavaa desinfioida linssit uudelleen.

LINSSIKUOREN PUHDISTAMINEN Huuhtele linssikotelo käytön jälkeen huolellisesti monitoiminesteellä tai steriilillä suolaliuoksella ja anna kuivua.

Älä käytä saippuaa tai pesuainetta. Piilolinssikotelo on pidettävä kuivana, kun sitä ei käytetä, ja se on vaihdettava silmälääkärin tai optikon suosittelemin väliajoin. Älä huuhtele piilolinssiä tai piilolinssikoteloa vesijohtovedellä.

MUKAVA NÄKÖKYKY Mukavan käyttömukavuuden ja linssien asianmukaisen kostumisen varmistamiseksi tiputa muutama tippa monitoiminestettä linssin molemmille puolille ennen sen asettamista silmään.

VAROITUS!

ÄLÄ KÄYTÄ USEITA NESTEITÄ SAMANAIKAISESTI.

Ennen kuin käytät lääkkeitä, jotka tiputetaan silmään piilolinssien käytön aikana, ota yhteys silmälääkäriin tai optikkoon, joka määrää piilolinssit. Älä käytä, jos alkuperäinen korkki on vaurioitunut. Jos ilmenee ärsytystä, lopeta käyttö välittömästi, poista linssit ja ota yhteys silmälääkäriin tai optikkoon, joka on määrännyt linssit. Lopeta nesteen käyttö kolmen kuukauden kuluttua avaamisesta. Piilolinssien hoitotuotteet on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Älä poista säilytyslaatikon kantta, kun säilytät piilolinssejä. Älä kosketa pullon annosteluaukkoa mihinkään pintaan.

Sulje pullon korkki aina uudelleen käytön jälkeen. Säilytä 4°C ja 30°C välillä. Älä huuhtele piilolinssejä tai piilolinssien säilytyskoteloa vesijohtovedellä. Piilolinssikotelo on puhdistettava säännöllisesti ja vaihdettava määräävän silmälääkärin tai optikon suositteleman tiheyden mukaan.

Silmiesi turvallisuuden vuoksi älä käytä nestettä uudelleen. Jos linssejä säilytetään nesteessä yli 7 päivää, on suositeltavaa toistaa desinfiointimenettely. Älä käytä pullossa ja laatikossa ilmoitetun viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.

Pidä piilolinssikotelo desinfioinnin aikana vaakasuorassa asennossa ja turvallisessa paikassa (lasten ulottumattomissa).

Koostumus: PHB, natriumkloridi, natriumfosfaatti.

Samanlaisia tuotteita