OPTI-FREE Express (120 ml)
OPTI-FREE Express (120 ml)
 5,99

OPTI-FREE Express (120 ml)

 5,99
Vertaa
Toimitustapa Toimituskulut
Posti Alkaen 7,5 €
Kansainvälinen - Posti tai UPS Yksityiskohdat kassalla
Tiedot
Valmistaja
Koko
enintään 120 ml
Liuostyyppi
Monikäyttöinen (pehmeä linssi)
Mille linssityypille
Pehmeä linssi
EAN
300653144381
Artikkelin numero
OFE120
Yksityiskohdat

Huomio!

Alcon lopettaa maaliskuusta 2024 alkaen OPTI-FREE Express (120 ml), piilolinssiliuoksen valmistuksen, ja sitä on saatavilla varastojen loppuessa.

OPTI-FREE® EXPRESS®

monikäyttöinen desinfiointiliuos
EI HANKAUSTA KESTÄVÄ MUKAVUUSKAAVA

Lue tämä pakkausseloste huolellisesti ja säilytä se myöhempää käyttöä varten!

OPTI-FREE® EXPRESS® -monitoiminen desinfiointiliuos sisältää POYQUAD*- ja ALDOX*-ainesosia, jotka tuhoavat haitallisia mikro-organismeja ja ovat samalla hellävaraisia silmille. Se sisältää myös sitraattia, joka poistaa proteiinikerrostumia liotuksen aikana.

OPTI-FREE® EXPRESS® -monitoiminen desinfiointiliuos tarjoaa mukavuutta koko päiväksi myös herkille silmille.

KUVAUS
OPTI-FREE® EXPRESS® monikäyttöinen desinfiointiliuos kosteuttaa linssejä, poistaa vähäistä ärsytystä ja epämukavuutta linssien käytön aikana ja pidentää näin linssien miellyttävää käyttöaikaa. OPTI-FREE® EXPRESS® Multifunctional Disinfectant Solution -monitoimisen desinfiointiliuoksen avulla ei tarvita muita puhdistusaineita.
liuosta ei tarvita.
OPTI-FREE® EXPRESS® Multifunctional Disinfectant Solution soveltuu kaikkien pehmeiden linssien, myös silikonihydrogeelilinssien, desinfiointiin, puhdistukseen, huuhteluun, kostutukseen ja säilytykseen.

Koostumus:
OPTI-FREE® EXPRESS® monitoiminen desinfiointiliuos on steriili, puskuroitu, isotoninen vesiliuos, joka sisältää natriumkloridia, sorbitolia, dinatriumedetaattia, boorihappoa ja aminometyylipropanolia; sitraattia detergenttinä ja TETRONIC* 1304*; sekä 0,001 % POLYQUAD* (polodroniumkloridi) ja 0,0005 % ALDOX* (miristamidopropyyli-deimethylamine).
*TETRONIC®= BASF:n tavaramerkki.

Vasta-aiheet: (käytön vasta-aiheet):
Älä käytä, jos olet allerginen OPTI-FREE® EXPRESS® Multifunctional Disinfectant Solution -monitoimisen desinfiointiliuoksen jollekin ainesosalle.

YLEISET OHJEET:
Pese ja huuhtele kädet aina ennen piilolinssien käyttöä. Pese ja huuhtele piilolinssit aina huolellisesti ja pese ja huuhtele aina ennen niiden käyttöä.
Ennen uuden Alcon®-linssikotelon käyttöä huuhtele kotelo OPTI-FREE® EXPRESS® -monitoimidesinfiointiliuoksella.
Tyhjennä linssikotelo käytön jälkeen, huuhtele se OPTI-FREE® EXPRESS® -monitoimidesinfiointiliuoksella ja anna sen kuivua ilmakuivaksi. Alcon suosittelee piilolinssikotelon säännöllistä vaihtamista.

OHJEET PUHDISTUSTA, DESINFIOINTIA JA PROTEIINIEN POISTOA VARTEN:

 • Huuhtele huolellisesti linssin molemmat puolet OPTI-FREE® EXPRESS® -monitoimisella desinfiointiliuoksella. Täytä Alcon®-linssikotelo tuoreella OPTI-FREE® EXPRESS® Multifunctional Disinfectant Solution -desinfiointiliuoksella niin, että liuos peittää linssit. Anna linssien olla suljetussa kotelossa yön yli tai vähintään 6 tuntia. Huuhtele linssien molemmat puolet huolellisesti ennen käyttöä, jotta linsseihin mahdollisesti tarttuneet jäämät saadaan poistettua.
 • Silmälääkäri voi suositella muita tuotteita tai muita menetelmiä piilolinssien puhdistamiseen riippuen yksilöllisestä kyynelkoostumuksestasi ja linssien käyttötottumuksistasi. Noudata aina silmälääkärisi ohjeita.
 • Linssit on säilytettävä suljetussa kotelossa enintään 30 päivää, kunnes ne sovitetaan. Jos linssejä säilytetään pidempään, ne on puhdistettava ja desinfioitava tuoreella liuoksella joka kuukausi ja ennen sovitusta.

PÄIVITYS
Jos koet pientä ärsytystä tai epämukavuutta linssejä käyttäessäsi, tiputa yksi tai kaksi tippaa OPTI-FREE® EXPRESS® -monitoimista desinfioivaa liuosta suoraan silmiin ja räpäytä silmiäsi muutaman kerran.
Voit käyttää OPTI-FREE® EXPRESS® Multifunctional Disinfectant Solution -monitoimidesinfiointiliuosta kostuttamaan linssejäsi mihin aikaan päivästä tahansa.

VAROITUKSET:
Jotta voit varmistaa piilolinssien ja piilolinssien hoitotuotteiden (mukaan lukien linssikotelot) asianmukaisen käytön ja käsittelyn, on erittäin tärkeää, että noudatat hoitavan lääkärisi ohjeita ja käyttöohjeita. Jos ilmenee pitkäaikaista epämukavuutta, lisääntynyttä kyynelehtimistä, näköhäiriöitä tai silmän punoitusta, poista piilolinssit välittömästi ja ota yhteys ammattilaiseen, sillä oireet voivat pahentua.

VAROTOIMET:

 • Käytä aina tuoretta OPTI-FREE® EXPRESS® -monitoimidesinfiointiliuosta. Älä koskaan käytä uudelleen piilolinssien säilytyskotelossa olevaa liuosta.
 • Käytä aina Alcon®-linssinpidikettä.
 • Älä koskaan kosketa pullon tippapulloa mihinkään pintaan kontaminaation estämiseksi.
 • Kierrä korkki takaisin kiinni käytön jälkeen.
 • Säilytä liuos huoneenlämmössä. Vältä liuoksen joutumista kosketuksiin lämmön kanssa.
 • Pidä pullo tiiviisti suljettuna, kun sitä ei käytetä.
 • Käytä vain tuotteeseen merkityn viimeisen käyttöpäivämäärän kuluessa.
 • Kaada jäljellä oleva liuos pois kuuden kuukauden kuluttua avaamisesta.
 • Säilytettävä lasten ulottumattomissa
 • Ei saa käyttää lämpödesinfiointiin

KESKUSTELU:
Suodattamalla steriloitu OPTI-FREE® EXPRESS® monitoiminen desinfiointiliuos on saatavana 120 ja 335 ml:n muovipulloissa.
STERIL A
Alcon®-linssinpidin

Valmistaja:Alcon Laboratories (U.K.) Ltd.
Boundary Way
Hemel Hempstead
Hertfordshire
HP2 7UD UK

Samanlaisia tuotteita