Suodatus
Hinta (€)
€18,94 - €358,06
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
42 - 145
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Linssin väri
Mitä etsit?
Polarisoitu

Polarisoidut linssit aurinkolasit

 

1607Tuote
 

Polarisoidut aurinkolasit

Saatat olla tuttu tunne, kun silmäsi ovat herkkiä häikäisevälle auringonvalolle, vaikka käyttäisit aurinkolaseja. Tämä tapahtuu usein, koska perinteiset aurinkolasilinssit eivät kykene riittävästi suodattamaan valon heijastuksia, häikäisyä ja loistetta. Polarisoivat linssit ratkaisevat tämän ongelman käyttämällä kemiallista ainetta, polarisoivaa materiaalia. Mutta mitä polarisoidulla tarkoitetaan ja mitä polarisoiva materiaali tekee?

Maailman ensimmäiset polarisoidut aurinkolasit valmisti Edwin H. Land, joka myös keksi polarisoivan materiaalin, jota voidaan käyttää aurinkolasien linsseissä, tehden niistä polarisoidut aurinkolasit.

Polarisoiva materiaali on erittäin ohut, kalvon kaltainen, läpinäkyvä nitroselluloosamateriaali, joka on upotettu mikroskooppisiin kiteisiin ja sulfaatipohjaisiin muihin kemiallisiin aineisiin. Linssi, jossa on polarisoiva materiaali (polarisoitu linssi), sallii vain pystysuuntaiset valonsäteet kulkea läpi. Toisin sanoen se suodattaa pois häikäisevän valon, joka heijastuu vedestä, maasta ja erilaisista pinnoista, suojaten silmiämme silmien rasitukselta ja äärimmäisiltä valaistusolosuhteiden muutoksilta. Se tarjoaa paljon kontrastisemman ja miellyttävämmän visuaalisen kokemuksen verrattuna perinteisiin linsseihin.

  • Ei enää häikäisevää valoa, heijastusta
  • Terävämpi, kontrastisempi näkemys
  • Värit nautitaan eloisammin
  • 100% UV-A ja UV-B suojaus

Polarisoidut aurinkolasit

Polarisoidut aurinkolasit ovat ihanteellinen valinta urheiluun, kävelyyn, muihin ulkoaktiviteetteihin auringossa ja ne ovat erityisen suositeltavia niille, joiden silmät ovat herkkiä auringonvalolle tai jotka ajavat paljon. Ajamiseen aurinkolasit, joissa on ruskeat tai harmaat, polarisoidut linssit, ovat ihanteellisin valinta.

Valitse yli 1000 polarisoituneesta naisten aurinkolasista, polarisoituneista miesten aurinkolaseista ja polarisoituneista lasten aurinkolaseista ja löydä sinulle parhaiten sopivat mallit todella edulliseen hintaan.

Miesten polarisoidut aurinkolasit

Monet arvostetut luksusbrändit tarjoavat miesten polarisoituja aurinkolasimallistoja, saatavilla sekä verkkokaupassamme. Voit löytää Oakley-aurinkolasit, Ray Ban -aurinkolasit, Polaroid-aurinkolasit, Versace-miesten aurinkolasit ja monet muut luksusmiesten aurinkolasimerkit. Älä missaa tarjoustemme miesten aurinkolaseista!

Naisten polarisoidut aurinkolasit

Monet arvostetut luksusbrändit tarjoavat naisten polarisoituja aurinkolasimallistoja, saatavilla verkkokaupassamme. Voit löytää Oakley-aurinkolasit, Ray Ban -aurinkolasit, Polaroid-aurinkolasit, Versace-naisten aurinkolasit, Michael Kors -aurinkolasit, Dolce & Gabbana -aurinkolasit ja monet muut luksusnaisten aurinkolasimerkit. Älä missaa tarjoustemme naisten aurinkolaseista!

Lasten polarisoidut aurinkolasit

Monet arvostetut luksusbrändit tarjoavat lasten polarisoituja aurinkolasimallistoja, saatavilla verkkokaupassamme. Voit löytää Oakley-aurinkolasit, Ray Ban -aurinkolasit, Polaroid-aurinkolasit ja monet muut brändit, jotka tarjoavat laadukkaita ja mukavia lasten aurinkolaseja. Älä missaa tarjoustemme lasten aurinkolaseista!

Hyvät aurinkolasit

Aurinkolasien on täytettävä kolme tärkeää tekijää tarjotakseen optimaalisen suojan silmillemme haitalliselta UV-säteilyltä. Aurinkolasien sielu on ensisijaisesti linssi, joka on täytettävä seuraavilla ominaisuuksilla. Tärkeintä on käyttää UV-suodattimella varustettua aurinkolasimallia, joka suodattaa haitalliset UV-säteet jopa 400 nanometriin asti (UV 400 aurinkolasit). Tällä tavoin silmämme ovat turvassa ultraviolettisäteilyltä.

Toinen tärkeä tekijä hyvissä aurinkolaseissa on tarjota meille riittävä visuaalinen mukavuus, jopa erittäin voimakkaassa auringonvalossa, jotta se suojaa häikäisyltä ja silmiä häikäiseviltä valosäteiltä. Viimeisenä muttei vähäisimpänä on tärkeää, että katsoessamme aurinkolasejamme näemme laadukkaan, kontrastisen kuvan. Jos nämä kolme ehtoa täyttyvät, voimme olla varmoja, että olemme valinneet hyvät aurinkolasit.

eOptiikka - laaja valikoima tuotteita

Verkkokaupassamme on maan laajin valikoima piilolinssejä, silmiälaseja, aurinkolaseja, tietokoneen laseja varastoissa, joissa tarjoamme aina edullisimmat hinnat.

Verkkokauppamme myy vain aitoja tuotteita, ja takuumme tuotteiden aitouden.