Suodatus
Hinta (€)
€21,82 - €358,06
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
47 - 145
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Linssin väri
Mitä etsit?
Polarisoitu

Polarisoidut aurinkolasit miehille

 

1156Tuote
 

Polarisoidut Aurinkolasit

Saatat olla tuttu tilanteesta, jossa silmäsi ovat herkät häikäisevälle auringonvalolle, vaikka käyttäisit aurinkolaseja. Tämä tapahtuu usein siksi, että perinteiset aurinkolasilinssit eivät kykene riittävästi suodattamaan heijastuksia, häikäisyä ja häikäisyä. Polaroidut linssit ratkaisevat tämän ongelman polarisoivan materiaalin avulla. Mutta mitä tarkoittaa polarisoitu, ja mitä polarisoiva materiaali tekee?

Polaroidut aurinkolasit valmisti ensimmäisenä Edwin H. Land, joka keksi polarisoivan materiaalin, jota voidaan myös käyttää aurinkolasien linsseissä, muuttaen siten linssin ja aurinkolasit polarisoiduiksi.

Polarisoiva materiaali on sekoitus mikroskooppisia kiteitä ja muita sulfaattiin perustuvia kemiallisia aineita, jotka ovat "upotettu" erittäin ohueen, kaltaiseen, läpinäkyvään nitroselluloosamateriaaliin. Polaroidut aurinkolasilinssit päästävät läpi vain pystysuunnassa olevat valonsäteet. Näin ne suodattavat pois häikäisevän valon, joka heijastuu vedestä, maasta ja muista pinnoista sekä eri materiaalirajoilta, suojaten silmiämme silmien väsymykseltä ja äärimmäisiltä valon olosuhdemuutoksilta. Tuloksena on paljon kontrastisempi ja miellyttävämpi visuaalinen kokemus verrattuna perinteisiin linsseihin.

  • Ei enää häikäisevää valoa ja heijastuksia
  • Tarkempi, kontrastisempi näkö
  • Värit ovat erinomaisesti nähtävissä ja kirkkaampia
  • 100 % UV-A- ja UV-B-suoja

Polaroidut aurinkolasit ovat ihanteellinen valinta urheiluun, kävelyyn ja muihin ulkoilma-aktiviteetteihin, erityisesti niille, joilla on herkät silmät auringonvalolle tai jotka ajavat paljon. Ajamiseen ideaalinen valinta on ruskeat tai harmaat polaroidut linssiaurinkolasit.

Tutustu valikoimaamme yli 1000 polarisoitua naisten aurinkolaseja, polarisoituja miesten aurinkolaseja ja polarisoituja lasten aurinkolaseja ja löydä malleja, jotka sopivat sinulle parhaiten, nyt todella edulliseen hintaan.

Miesten Polaroidut Aurinkolasit

Lukuisat tunnetut luksusmerkit tarjoavat miesten polaroidut aurinkolasimallit. Voit löytää Oakley-aurinkolasit, Ray Ban -aurinkolasit, Polaroid-aurinkolasit, Versace-miesten aurinkolasit ja laajan valikoiman muita luksusmiesten aurinkolasimerkkejä. Älä jää paitsi esillä olevista miesten aurinkolasitarjouksistamme!

Naisten Polaroidut Aurinkolasit

Lukuisat tunnetut luksusmerkit tarjoavat naisten polaroidut aurinkolasimallit. Voit löytää Oakley-aurinkolasit, Ray Ban -aurinkolasit, Polaroid-aurinkolasit, Versace-naisten aurinkolasit, Michael Kors -aurinkolasit, Dolce & Gabbana -aurinkolasit ja laajan valikoiman muita luksusnaisten aurinkolasimerkkejä. Älä jää paitsi esillä olevista naisten aurinkolasitarjouksistamme!

Lasten Polaroidut Aurinkolasit

Lukuisat tunnetut luksusmerkit tarjoavat lasten polaroidut aurinkolasimallit. Voit löytää Oakley-aurinkolaseja, Ray Ban -aurinkolaseja, Polaroid-aurinkolaseja ja laajan valikoiman muita merkkejä, jotka tarjoavat mukavia ja tyylikkäitä aurinkolaseja lapsille. Älä jää paitsi esillä olevista lasten aurinkolasitarjouksistamme!

Oikeat Aurinkolasit

On kolme tärkeää tekijää, jotka aurinkolasiparin on täytettävä tarjotakseen optimaalisen suojan silmillesi haitallisilta UV-säteiltä. Ensinnäkin linssi on aurinkolasien sydän ja sen on täytettävä seuraavat vaatimukset. Tärkeintä on käyttää aurinkolaseja, joissa on UV-suodatin, joka suodattaa pois 100 % haitallisista UV-säteistä jopa 400 nanometrin aallonpituuksiin asti (UV 400 -aurinkolasit), jotta silmäsi ovat turvassa ultraviolettisäteilyltä.

Toiseksi hyvän aurinkolasiparin tärkeä elementti on, että ne tarjoavat sinulle mukavan näkymän, jopa erittäin kirkkaassa auringonvalossa, jotta ne suojaavat sinua häikäisyltä ja loisteelta. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on tärkeää, että näemme korkealaatuisen, kontrastisen kuvan, kun katsomme aurinkolasien takaa. Jos nämä kolme ehtoa täyttyvät, voimme olla varmoja, että olemme valinneet oikeat aurinkolasit.