Suodatus
Hinta (€)
€10,06 - €322,66
Mitä etsit?
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
48 - 99
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Kehystyyppi
Linssin väri
Polarisoitu

Polarisoidut aurinkolasit naisille

 

616Tuote
 

Polaroid Aurinkolasit

Saatat olla tuttu tunne, kun silmäsi ovat herkkiä häikäisevälle auringonvalolle, vaikka käyttäisit aurinkolaseja. Tämä tapahtuu usein, koska perinteiset aurinkolasien linssit eivät kykene suodattamaan valon heijastuksia, häikäisyä ja välkettä riittävästi. Polaroid-linssit ratkaisevat tämän ongelman käyttämällä kemiallista ainetta, polarisoivaa materiaalia. Mutta mitä tarkoittaa polarisoitu ja mitä polarisoiva materiaali tekee?

Polarisoidut aurinkolasit keksi ensimmäisenä Edwin H. Land, joka myös keksi polarisoivan materiaalin, jota voidaan käyttää aurinkolasien linsseissä muuntamalla ne polarisoiduiksi linsseiksi ja aurinkolaseiksi.

Polarisoiva materiaali on erittäin ohut, kalvonomainen, läpinäkyvä nitroselluloosamateriaali, jossa on mikroskooppisia kiteitä ja muita sulfipohjaisia kemiallisia aineita. Polaroid-linssi (polarisoitu linssi), jossa on polarisoitu materiaali, sallii vain pystysuuntaiset valonsäteet kulkea läpi. Toisin sanoen se suodattaa pois häikäisevän valon, joka heijastuu vedestä, maasta ja eri pinnoilta, suojaten silmiämme silmien rasitukselta ja äärimmäisiltä valaistusolosuhteilta. Se tarjoaa paljon kontrastisemman ja miellyttävämmän visuaalisen kokemuksen verrattuna perinteisiin linsseihin.

  • Ei enää häikäisevää valoa, heijastuksia
  • Terävämpi, kontrastisempi näkemys
  • Värit ovat erinomaisen nautinnollisia ja eläviä
  • 100% UV-A ja UV-B -suoja

Polaroid Aurinkolasit

Polaroid-aurinkolasit ovat ihanteellinen valinta urheiluun, kävelyyn, muihin ulkoaktiviteetteihin ja ne suositellaan erityisesti niille, joilla on valoherkät silmät tai jotka ajavat paljon. Ajamiseen paras valinta on aurinkolasit ruskeilla tai harmailla polaroidulinssillä.

Tutustu valikoimaamme yli 1000 polaroid aurinkolaseja naisille, polaroid aurinkolaseja miehille ja polaroid aurinkolaseja lapsille todella edulliseen hintaan ja löydä sinulle parhaiten sopivat mallit.

Miesten Polaroid Aurinkolasit

Monet arvostetut luksusbrändit tarjoavat miesten polarisoituja aurinkolaseja, jotka ovat saatavilla verkkokaupassamme. Valikoimastamme löydät Oakley aurinkolasit, Ray-Ban aurinkolasit, Polaroid aurinkolasit, Versace miesten aurinkolasit ja monia muita arvostettujen brändien ylellisiä miesten aurinkolaseja. Älä jää paitsi korostetuista miesten aurinkolasisopimuksistamme!

Naisten Polaroid Aurinkolasit

Monet arvostetut luksusbrändit tarjoavat naisten polarisoituja aurinkolaseja, jotka ovat saatavilla verkkokaupassamme. Valikoimastamme löydät Oakley aurinkolasit, Ray-Ban aurinkolasit, Polaroid aurinkolasit, Versace naisten aurinkolasit, Michael Kors aurinkolasit, Dolce & Gabbana aurinkolasit ja monia muita arvostettujen brändien ylellisiä naisten aurinkolaseja. Älä jää paitsi korostetuista naisten aurinkolasitarjouksistamme!

Lasten Polaroid Aurinkolasit

Monet arvostetut luksusbrändit tarjoavat lasten polarisoituja aurinkolaseja, jotka ovat saatavilla verkkokaupassamme. Valikoimastamme löydät Oakley aurinkolasit, Ray-Ban aurinkolasit, Polaroid aurinkolasit ja monia muita merkkejä, jotka tarjoavat mukavia ja laadukkaita lasten aurinkolaseja. Älä jää paitsi korostetuista lasten aurinkolasitarjouksistamme!

Hyvät Aurinkolasit

Hyvien aurinkolasien on täytettävä kolme tärkeää kriteeriä tarjotakseen optimaalisen suojan silmillemme haitalliselta UV-säteilyltä. Aurinkolasien sielu on ensisijaisesti linssi, joka on täytettävä seuraavilla ominaisuuksilla. Kaikkein tärkeintä on käyttää aurinkolaseja UV-suodattavilla linsseillä, jotka estävät haitallisen UV-säteilyn jopa 400 nanometriin saakka (UV 400 aurinkolasit). Tällä tavoin silmämme ovat suojattuina ultraviolettisäteilyltä.

Toinen tärkeä elementti hyvissä aurinkolaseissa on tarjota riittävä visuaalinen mukavuus, jopa erittäin kirkkaassa auringonvalossa, joten se suojaa häikäisyltä ja häikäiseviltä valonsäteiltä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on tärkeää, että katsellessamme aurinkolaseilla näemme laadukkaan, kontrastisen kuvan. Jos nämä kolme ehtoa täyttyvät, voimme olla varmoja, että olemme valinneet hyvät aurinkolasit.

eOptiikka - laaja valikoima tuotteita

Verkkokaupassamme on maan suurin valikoima piilolinssejä, silmälaseja, aurinkolaseja, tietokoneen laseja, aina parhaaseen hintaan.

Verkkokauppamme myy yksinomaan aitoja tuotteita, ja takaa luonnollisesti tuotteiden aitouden.