Suodatus
Hinta (€)
€45,10 - €322,66
Mitä etsit?
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
50 - 133
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Kehystyyppi
Linssin väri
Polarisoitu

Ray-Ban Aviator aurinkolasit

 

162Tuote
 

Ray-Ban Aviator Aurinkolasit: Tie kuuluisuuteen

Aviator on Ray-Ban ensimmäinen aurinkolasimalli, luotu Yhdysvaltain ilmavoimien pyynnöstä toisen maailmansodan aikana lentäjien silmien suojaamiseksi auringonvalolta lentäessään. Alkuperäiset Aviator-aurinkolasit valmistettiin kevyillä muovikehyksillä, ohuilla varsilla ja esteettisemmällä suunnittelulla kuin aiemmat standardoidut suojalasit. Vihreät linssit sisällytettiin kehykseen, erityisesti suunniteltu vähentämään auringonvalon heijastumista vaarantamatta näköä. Kyynel-, kupera linssit käytettiin varmistamaan riittävä peitto silmille ja valaistus mistä tahansa kulmasta.

Sodan jälkeen tuhannet ylijäämäiset Ray-Ban Aviator -aurinkolasit tulvivat amerikkalaisille markkinoille ja tulivat nopeasti suosituiksi niiden toiminnallisuuden ja tyylin vuoksi, suosiota, jota he ylläpitävät tähän päivään asti. Toinen tekijä, joka vaikutti mallin äkilliseen suosioon, oli yleisön ihailu silloin aikoinaan lentäjiä kohtaan, jotka olivat kunnioitettuja roolistaan sodan voittamisessa ja kannustivat monia haluamaan matkia heitä. 1950-luvulta lähtien Aviator-aurinkolasit ovat olleet merkittävä muotilisävaruste, jota käyttävät kuuluisuudet kuten Tom Cruise, David Bowie, Freddie Mercury ja Michael Jackson.

Ray-Ban Aviator Aurinkolasit

Selaa laajaa valikoimaamme Ray-Ban Aviator -aurinkolaseja naisten aurinkolaseja, Ray-Ban Aviator -aurinkolaseja miesten aurinkolaseja ja Ray-Ban lasten aurinkolaseja ja löydä alkuperäinen Ray-Ban aurinkolasimalli, joka sopii sinulle parhaiten todella edulliseen hintaan. Jos olet kiinnostunut muista ikonisista kokoelmista, tarkista ehdottomasti Ray-Ban Clubmaster -aurinkolasit, Ray-Ban Hexagonal -aurinkolasit ja Ray-Ban Wayfarer -aurinkolasit -mallit.

Ray-Ban Aviator Aurinkolasit polaroidulinsseillä

Merkittävä osa Ray-Ban -aurinkolaseista sisältää polaroidulinssejä, jotka suodattavat vaakasuorasti tulevaa häikäisevää valoa, kuten vettä, maata tai erilaisia pintoja heijastavaa valoa. Lisäksi ne vähentävät häikäisyä ja tarjoavat paljon paremman visuaalisen kokemuksen. Ne ovat erinomainen valinta urheiluun, ajamiseen, kävelyyn tai kalastukseen.

Ray-Ban Aviator Aurinkolasit laajalla valikoimalla ja esillä olevilla alennuksilla

On lukuisia verkkokauppoja, jotka myyvät ja jakavat optisia tuotteita, mutta on tärkeää ostaa luotettavista ja arvostetuista lähteistä. Verkkokauppamme tarjoaa maan suurimman valikoiman piilolinssejä, silmälaseja, aurinkolaseja ja tietokoneen laseja, missä odottavat sinua aurinkolasien edullisimmat hinnat.

Ray-Ban Aurinkolasit