Suodatus

Tommy Hilfiger aurinkolasit

 

Tommy Hilfiger Aurinkolasit

Uransa alkuvaiheessa, hippiaikoina, Tommy Hilfiger aloitti incensoiden, levyjen, leveälahkeisten housujen ja muiden muotituotteiden myynnin nimellä The People’s Place. Jimi Hendrixin, The Beatlesin ja amerikkalaisten Rolling Stonesin fanit nauttivat hänen tarjoamistaan muotituotteista.

Tommy Hilfiger, vuonna 1951 New Yorkin osavaltiossa syntynyt amerikkalainen suunnittelija, perusti oman muotitalonsa vuonna 1984, mutta todellinen menestys ei tullut ennen 1990-lukua, kun hän voitti Vuoden miesten muotisuunnittelija -tittelin. Hilfigerin tuotevalikoimaan kuuluu muotivaatteita, jalkineita, laukkuja sekä erilaisia asusteita ja aurinkolaseja.

Aluksi valikoimaan kuului vain miesten urheiluvaatteita. Rohkeat ja rohkeat mainokset tekivät amerikkalaisesta Tommy Hilfiger -brändistä nopeasti tunnetun ja halutun. Tommy Hilfiger on kasvanut yhdeksi suosituimmista brändeistä, tarjoten asiakkaille korkeaa tyyliä, laatua ja arvoa.

Tommy Hilfiger aurinkolasit edustavat urheilullista ja siistiä eleganssia. eOptician laajasta valikoimasta löydät koko Tommy Hilfiger naisten aurinkolasit ja Tommy Hilfiger miesten aurinkolasit.

Tommy Hilfiger Aurinkolasit

Tommy Hilfiger Naisten Aurinkolasit Kokoelma

Tavoitteena oli suunnitella aurinkolasimallit, jotka sopivat jokapäiväiseen käyttöön, mutta tietenkin, kokoelmaan kuuluu myös juhlavia kappaleita. Tommy Hilfigerin naisten aurinkolasit -kokoelman tuotteet on valmistettu kevyistä materiaaleista, ne ovat mukavia ja tyylikkäitä. Verkkokaupassamme on saatavana myös klassisten mallien lisäksi uusimmat muodikkaat, värikkäät linssiversiot.

Tommy Hilfiger Miesten Aurinkolasit Kokoelma

Herrat voivat valita Tommy Hilfigerin miesten aurinkolasikokoelmasta. Nuorekas, rohkea ja urheilullinen ulkonäkö kaupungissa, urheillessa tai jopa rannalla, 100% UV-suoja! Tutustu koko Tommy Hilfiger miesten aurinkolasit -kokoelmaamme.

Tommy Hilfiger Polarisoituneet Linssit

Polarisoituneissa aurinkolaseissa linssit suodattavat vaakasuunnassa saapuvat häikäisevät valonsäteet, kuten veden, maan ja erilaisten pintojen heijastaman valon, vähentäen häikäisyä ja tarjoten paljon paremman visuaalisen kokemuksen. Erinomainen valinta urheiluun, ajamiseen, kävelyyn jne.

Voit valita useista väreistä polarisoiduille linsseille.

Polarisoituneiden linssien materiaali on erittäin ohut, kalvonomainen, läpinäkyvä nitroselluloosimateriaali, johon on upotettu mikroskooppisia kiteitä ja seos sulfonihappopohjaisia kemikaaleja. Aurinkolasien polarisoitunut linssi päästää läpi vain pystysuuntaiset valonsäteet. Näin ollen heijastunut valo pinnoilta ja eri materiaalirajoista ei pääse linssin läpi.

Tommy Hilfiger Aurinkolasitarjoukset Verkkokaupassamme!

Valikoimastamme jokainen voi löytää täydelliset, laadukkaat Hilfiger-aurinkolasit, jotka sopivat heidän persoonallisuuteensa. Tutustu koko valikoimaan ja tilaa suosikkimallisi vain muutamalla klikkauksella. Tällä tavalla varmistat paitsi alhaisimmat Tommy Hilfiger aurinkolasien hinnat myös säästät aikaa.

Tommy Hilfiger Silmälasikehykset Edulliseen Hintaan

Tommy Hilfigerin silmälasikokoelmat yhdistävät laadun, mukavuuden ja tyylikkään muotoilun yksinoikeudella kaikille ikäryhmille. Jokainen tuote kantaa brändin tyylillisiä piirteitä.

Tommy Hilfiger -lasien tyypit sisältävät puolikehykset, kehyksettömät ja täydet kehykset. Kehyksen värit vaihtelevat laajasti. Klassisten punaisten, sinisten ja valkoisten värien lisäksi on myös mustia ja ruskeita malleja. Värikoodattu haku auttaa valitsemaan silmälasit, jotka sopivat kasvon muotoosi. On myös tärkeää valita oikea kehyksen koko. Tuotteiden etsiminen ja valitseminen verkkosivustollamme on helppoa tuotefilttereiden avulla.

Tommy Hilfiger -kehykset edustavat urheilullista ja siistiä eleganssia. eOptician laajasta valikoimasta löydät koko Tommy Hilfiger naisille, miehille ja lapsille -kokoelman.

Oikean Aurinkolasien Kehyksen Valitseminen

Kun valitset aurinkolasien kehyksen muotoa, on tärkeää harkita, mihin tarkoitukseen niitä käytät. Jokapäiväiseen käyttöön voit valita pienistä muodoista klassisiin ja jopa erittäin suuriin aurinkolaseihin.

On tärkeää valita kehys, joka on mukavin kasvoillesi, istuu hyvin ja peittää mieluiten silmien ympärillä olevat alueet. Kun ostat reseptilaseja, sinun tulisi myös ottaa huomioon kehyksen kaarevuus.

Aurinkolasit eOpticiansilla

Optisia tuotteita myyviä verkkokauppoja on monia, mutta on tärkeää ostaa vain luotettavilta ja varmennetuilta lähteiltä. Verkkokauppamme myy vain aitoja tuotteita, ja takaa niiden aitouden. Valitse laajasta valikoimastamme naisille, miehille ja lapsille tarkoitettuja aurinkolaseja edullisin hinnoin.