Suodatus
Hinta (€)
€88,30 - €199,42
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
48 - 99
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Linssin väri

Tommy Hilfiger naisten aurinkolasit

 

72Tuote
 

Tommy Hilfiger Aurinkolasit

Amerikkalainen suunnittelija Tommy Hilfiger syntyi vuonna 1951 New Yorkin osavaltiossa. Hän perusti oman muotitalonsa vuonna 1984, mutta todellinen menestys saapui vasta 1990-luvulla, kun hän voitti Vuoden miesten muotisuunnittelija -tittelin.

Tommy Hilfiger on kasvanut yhdeksi suosituimmista brändeistä. Tommy Hilfigerin aurinkolasit tarjoavat asiakkaille huippuluokan tyyliä, laatua ja arvoa.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Aurinkolasit eOptiikan Kokoelmassa

Tommy Hilfiger -aurinkolasit heijastavat eleganssia ja urheilullista ulkonäköä. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman Tommy Hilfiger -aurinkolaseja naisille ja täydellisen valikoiman Tommy Hilfiger -aurinkolaseja miehille.

Tommy Hilfiger Naisten Aurinkolasien Alennus

Tavoitteena oli suunnitella aurinkolasikokoelmat malleiksi, jotka voidaan pukea jopa kiireisinä viikonpäivinä. Tommy Hilfiger naisten aurinkolasikokoelman tyylikkäät osat on valmistettu kevyistä materiaaleista, ne ovat mukavia ja elegantteja. Lisäksi saatavilla on viimeisimpiä muotiversioita klassisten aurinkolasien lisäksi.

Tommy Hilfiger naisten aurinkolasit Tommy Hilfiger aurinkolasit

Voit valita monista muodoista, mukaan lukien neliö, pyöreä, soikea tai pilotti. On myös monia linssiväri vaihtoehtoja, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivan tuotteen. Kokoelmaa vahvistavat brändin ominaiset siniset, punaiset, valkoiset värit sekä ruskeat, mustat, harmaat ja pinkit tuotteet.

Tommy Hilfiger Miesten Aurinkolasien Valikoima

Tommy Hilfiger miesten aurinkolasikokoelma tarjoaa monipuolisia värejä ja muotoja. Miesten aurinkolasit tuotteet sisältävät brändin ominaiset siniset, punaiset, valkoiset värit sekä ruskeat ja mustat tuotteet.

Tommy Hilfiger miesten aurinkolasit

Tommy Hilfiger Silmälasien Alennus

Tommy Hilfiger -silmälasit sisältävät langalliset, kehyksettömät ja täyskehyksiset mallit. Kehyksen värin valitseminen voi auttaa sopivan lasien valinnassa kasvojesi muodon mukaisesti. On myös tärkeää valita oikea koko naisten silmälasit tai miesten silmälasit. Tuotteiden etsiminen ja valitseminen verkkosivustollamme on helppoa, ja tuotefiltterin käyttö tekee siitä vieläkin yksinkertaisempaa.

Tommy Hilfiger silmälasit