Suodatus
Hinta (€)
€79,66 - €199,42
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
48 - 99
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Linssin väri
Mitä etsit?

Tommy Hilfiger miesten aurinkolasit

 

137Tuote
 

Tommy Hilfiger Aurinkolasit

Tommy Hilfigerin uran alussa, hippiaikoina, hän aloitti suitsukkeiden, levyjen, leveälahkeisten housujen ja muiden muotituotteiden myynnin nimellä The People's Place. Jimi Hendrixin, The Beatlesin ja amerikkalaisten The Rolling Stonesin fanit nauttivat hänen tarjoamistaan muotituotteista.

Tommy Hilfiger Aurinkolasit

Tommy Hilfiger, vuonna 1951 New Yorkin osavaltiossa syntynyt amerikkalainen suunnittelija, perusti oman muotitalonsa vuonna 1984, mutta todellinen menestys saavutettiin vasta 1990-luvulla, kun hänet palkittiin Vuoden miesten muotisuunnittelijana. Hilfigerin tuotevalikoimaan kuuluu muotivaatteita, jalkineita ja laukkuja sekä erilaisia muotiasusteita ja aurinkolaseja.

Aluksi valikoimaan kuului vain miesten urheiluvaatteita. Räväkät ja rohkeat mainokset tekivät amerikkalaisesta Tommy Hilfiger -brändistä nopeasti tunnetun ja halutun. Tommy Hilfigerista on kasvanut yksi suosituimmista brändeistä, joka tarjoaa korkeaa tyyliä, laatua ja arvoa asiakkailleen.

Tommy Hilfiger Aurinkolasit eOptiikalla

Tommy Hilfiger aurinkolasit edustavat urheilullista ja siistiä eleganssia. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman Tommy Hilfiger naisten aurinkolaseja sekä koko valikoiman Tommy Hilfiger miesten aurinkolaseja.

Tommy Hilfiger Miesten Aurinkolasit Kokoelma

Tommy Hilfiger miesten aurinkolaseista voit valita eri värejä ja muotoja. Miesten aurinkolasit sisältävät tyypillisiä brändin värejä, kuten sinistä, punaista ja valkoista, sekä ruskeita ja mustia tuotteita, laajentaen valikoimaa.

Tommy Hilfiger miesten aurinkolasit tuoteTommy Hilfiger Siniset Linssit

Tommy Hilfigerin brändin edustama tyyli suositellaan kaikenikäisille.

Valittavanasi on neliö-, pyöreä-, soikea- tai pilottimuotoisia tuotteita. Valikoimassa on myös lukuisia linssivärivaihtoehtoja mieltymyksesi mukaan.

Tommy Hilfiger Naisten Aurinkolasien Ale

Tavoitteena oli luoda aurinkolasikokoelmia, jotka sopivat käytettäviksi arjen kiireessä, mutta tietenkin kokoelmaan sisältyy myös juhlavia kappaleita. Tommy Hilfiger naisten aurinkolasit -kokoelma sisältää kevyistä materiaaleista valmistettuja, mukavia ja tyylikkäitä tuotteita. Verkkokaupastamme löytyy myös uusimpia muodikkaita, värikkäitä linssimalleja.

Tommy Hilfiger Naisten Aurinkolasit

Tommy Hilfiger Silmälasit, Kokeile Verkossa

Tommy Hilfigerin silmälasikokoelmat yhdistävät laadun, mukavuuden ja tyylikkään muotoilun yksinomaisesti kaikenikäisille.

Tommy Hilfiger Silmälasien Kehys

Tommy Hilfigerin silmälasivalikoima sisältää kehyksettömiä, metalli- ja täyskehyksiä. Kehysten värivalikoima on kattava, mukaan lukien klassiset punainen, sininen, valkoinen sekä mustat ja ruskeat mallit. Kehyksen värin mukaan haku auttaa valitsemaan kasvon muotoosi sopivat silmälasit. On myös tärkeää valita oikea kehyskoko. Tuotteiden etsiminen ja valitseminen verkkosivustollamme on helppoa tuotefiltterin avulla.

Aurinkolasit - Polaroid Linssit

Polarisoiduissa aurinkolaseissa olevat linssit suodattavat vaakatasolta tulevia häikäiseviä valonsäteitä, kuten vettä, maata tai erilaisia pintoja heijastavaa valoa, vähentäen häikäisyn ja tarjoten paljon paremman näkökokemuksen. Polaroidut tuotteet ovat erinomainen valinta urheiluun, autoiluun ja kävelyyn.

Tommy Hilfiger Aurinkolasit Ale eOptiikassa

Valitse poikkeuksellisesta valikoimastamme naisille, miehille ja lapsille tarkoitettujen aurinkolasien joukosta edulliseen hintaan, suositeltua vähittäishintaa alhaisempaan hintaan.