Suodatus
Hinta (€)
€28,30 - €90,70
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
49 - 99
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Linssin väri
Mitä etsit?
Polarisoitu

Polaroid naisten aurinkolasit

 

546Tuote
 

Polaroidin aurinkolasit naisille

Polaroid on yksi suosituimmista ja pisimpään markkinoilla olleista silmä- ja aurinkolasien brändeistä Euroopassa. Heidän tuotteensa yhdistävät viihdyttäviä, moderneja muotoja laatuun ja muotiin. Heidän aurinkolasimallinsa ovat myös tulleet tunnetuiksi johtavana polarisoitujen linssien brändinä.

Myymälämme tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien retrohenkisiä Polaroid-aviattoreita, jännittäviä kissansilmä-aurinkolaseja, perinteisiä pyöreitä aurinkolaseja sekä virtaviivaisempia, moderneja neliö- ja suorakaide-aurinkolaseja. Ovaali- ja pyöristetyt mallit täydentävät valikoimaa entisestään, jotta jokainen voi löytää itselleen parhaiten sopivat Polaroid-aurinkolasit kasvonmuodolleen ja tyylilleen.

Polaroidin aurinkolasit

Polarisoitu linssi

Polaroidin brändi tuli tunnetuksi keksimällä polarisoitunut materiaali, jota käytetään silmälasien ja linssien valmistuksessa. Mutta mitä polarisaatio tarkoittaa, ja miksi Polaroidin aurinkolasit ovat hyviä?

Maailman ensimmäiset polarisoidut aurinkolasit valmisti Edwin H. Land, joka keksi polarisoivan materiaalin, jota voidaan levittää aurinkolasien linsseihin, tehden niistä polarisoituneet aurinkolasit.

Polarisoidut aurinkolasit polarisoidulla materiaalilla suodattavat vaakasuorasti saapuvat säteilevät valonsäteet, kuten ne, jotka heijastuvat vedestä, maasta ja erilaisista pinnoista, ja päästävät läpi vain pystysuorat valonsäteet. Ne myös vähentävät heijastumista, tarjoten paljon paremman näkökokemuksen. Ne sopivat erityisesti urheiluun, ajamiseen, kävelyyn tai yksinkertaisesti niille, joiden silmät ovat erityisen herkkiä valolle.

Polaroidin naisten aurinkolasikokoelma

Polaroidin naisten aurinkolasikokoelma sisältää sekä moderneja että klassisia perusmalleja. Valitse mustista, ruskeista, harmaista ja muista väriyhdistelmistä ja tilaa suosikki naisten Polaroid-aurinkolasit.

Polaroidin miesten aurinkolasien valikoima

Verkkokaupassamme et tule pettymään Polaroidin miesten aurinkolasien valikoimaan. Polaroidin miesten aurinkolasimallit seuraavat viimeisimpiä trendejä joka kausi, joten jokainen voi löytää suosikki aurinkolasit mieltymystensä mukaan.

Polaroidin lasten aurinkolasit

Aurinkolaseja jokaiselle ikäryhmälle! Naisten ja miesten Polaroid-aurinkolasien lisäksi valikoimaamme kuuluvat myös Polaroidin lasten aurinkolasit. Huolehditaan lasten silmistä jokaisena vuodenaikana.

Polarisoidut aurinkolasit eOptiikka-valikoimassa

Verkkokaupassamme tarjoamme laajan valikoiman Polaroidin naisten aurinkolaseja. Myymme vain aitoja tuotteita ja takuumme tuotteiden aitoudesta. Valitse Polaroidin lasten aurinkolasit ja Polaroidin miesten aurinkolasit hinnat ja tarjoukset.

Polaroidin lasit

Valitse uusimmista Polaroidin laseista kokoelmista. Tutustu naisten lasien ja miesten lasien moderneihin ja nuorekkaisiin tyyleihin ja osta suosikkilasit.

Polaroidin aurinkolasien kampanjavideot