Suodatus
Hinta (€)
€33,10 - €90,70
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
47 - 99
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Linssin väri
Mitä etsit?
Polarisoitu

Polaroid miesten aurinkolasit

 

500Tuote
 

Polaroidin aurinkolasimallit miehille edullisin hinnoin

Polaroid on yksi tunnetuimmista ja vanhimmista arvostetuista silmälasien ja aurinkolasien brändeistä. Heidän tuotteensa yhdistävät viihdyttäviä, moderneja muotoja laatuun ja muotiin. Heidän aurinkolasimallinsa ovat myös tulleet tunnetuiksi johtavana polarisoitujen linssien brändinä.

Laajasta valikoimastamme löydät retrohenkisiä Polaroid-aviattoreita, jännittäviä kissansilmäaurinkolaseja, perinteisiä pyöreitä aurinkolaseja sekä virtaviivaisempia, moderneja neliö- ja suorakulmaisia aurinkolasimalleja. Ovaalit ja pyöristetyt reunamallit täydentävät valikoimaa niin, että jokainen voi löytää itselleen parhaiten sopivat Polaroid-aurinkolasit kasvojen muodon ja tyylinsä mukaan.

Polaroid-aurinkolasit

Polarisoitu linssi

Polaroid-tuotemerkki tuli tunnetuksi keksimällä polarisoidun materiaalin, jota käytetään silmälasien ja linssien valmistuksessa. Mutta mitä tarkoittaa polarisaatio, ja miksi Polaroid-aurinkolasit ovat hyviä?

Polarisoidut aurinkolasit keksi ensimmäisenä Edwin H. Land, joka keksi polarisoivan materiaalin, jota voitiin käyttää aurinkolasien linssien päälle, jolloin linssi polarisoitui ja samalla muodostui aurinkolasit.

Polarisoidulla materiaalilla varustetut aurinkolasit suodattavat vaakatasossa saapuvat heijastuvat säteet, kuten valon heijastumisen vedestä, maasta ja erilaisista pinnoista, päästäen läpi vain pystysuorat valonsäteet. Ne myös vähentävät heijastumista, mikä tarjoaa paljon paremman näkökokemuksen. Ne soveltuvat erityisen hyvin urheiluun, ajamiseen, kävelyyn tai yksinkertaisesti niille, joiden silmät ovat erityisen herkät valolle.

Polaroid-aurinkolasit miesten kokoelma

Etkä tule pettymään Polaroid-aurinkolasien miesten kokoelmaan verkkokaupassamme ja optikossamme. Polaroid miesten aurinkolasimallit seuraavat viimeisimpiä trendejä joka kausi, joten jokainen voi löytää suosikki aurinkolasinsa mieltymystensä mukaan.

Polaroid-aurinkolasit naisten kokoelma

Polaroid-aurinkolasien naisten kokoelmasta löydät sekä moderneja että klassisia kappaleita. Valitse mustista, ruskeista, harmaista ja muista väriyhdistelmistä.

Polaroid-lasten aurinkolasien tarjous

Aurinkolasit kaikenikäisille! Lisäksi Polaroid-naisten ja miesten aurinkolasien valikoimaamme kuuluu myös Polaroid-lasten aurinkolasimallit Huolehditaan lasten silmistä joka vuodenaikaan.

Polarisoidut aurinkolasit eOptiikan valikoimassa

Verkkokaupassamme optikossa tarjoamme huomattavan Polaroid naisten aurinkolasien tarjouksen. Myymme vain alkuperäisiä tuotteita, ja takuumme tuotteiden aitouden Valitse Polaroid lasten aurinkolasien ja Polaroid miesten aurinkolasien hinnat ja tarjoukset.

Polaroid-lasit

Valitse viimeisimmistä Polaroid-laseista kokoelman kappaleita. Tutustu moderniin ja nuorekkaaseen tyyliin naisten laseissa ja miesten laseissa ja osta suosikkilasit.

Polaroid-aurinkolasien kampanjavideot