Suodatus

Swarovski-aurinkolasit

 

Swarovski - Kristalli ja Strassit

Swarovski on itävaltalainen lasinvalmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Wattensissa, Itävallassa, ja joka on toiminut perheyrityksenä perustamisestaan lähtien Daniel Swarovskin toimesta vuonna 1895.

Swarovski

Yritys jakautuu kolmeen päätoimialaan: Swarovski Crystal Business, joka pääasiassa valmistaa kristallilaseja, koruja ja asusteita; Swarovski Optik, joka valmistaa optisia laitteita kuten kaukoputkia, tarkkuuskiväärisiä kiikareita ja kiikareita; sekä Tyrolit.

Swarovski Naisten Aurinkolasit

Jokainen kappale Swarovski naisten aurinkolasien kokoelmassa huokuu tyylikkyyttä ja eleganttia ulkonäköä. Swarovski-aurinkolasien joukosta löydät mustia, ruskeita, violetti, pinkkejä, harmaita, hopeisia, sinisiä, vihreitä, oransseja tai jopa sinisiä värejä.

Swarovski aurinkolasit

Aurinkolasien linssin väri voi myös vaihdella. Aurinkolaseille on saatavilla useita erilaisia yhdistelmiä. Valitessasi täydellistä tuotetta, musta aurinkolasien kehys voidaan hyvin yhdistää mustiin, ruskeisiin, harmaisiin tai vihreisiin linsseihin.

Swarovski aurinkolasit violetti

Valmistaja käyttää usein violetteja sävyjä aurinkolaseissa, sekä kehyksessä että linssissä. Strassikivet ovat myös koristeellinen elementti aurinkolaseissa. Strassilasit ovat asettaneet tyylitrendin.

Swarovski violetit aurinkolasit

Swarovski Naisten Silmälasien Kehykset ja Swarovski Strassilasien Kehykset

Ruskeita, mustia ja vihreitä kehyksiä löytyy myös Swarovski naisten silmälasikehyksien tuotteiden joukosta. Swarovski strassilasikehykset ovat brändin tunnusomaisia koristeellisia elementtejä. Swarovskin silmälasikehys on täydellinen valinta mihin tahansa tilaisuuteen.

Swarovski strassilasien kehykset

Tutustu esillä olevaan Swarovski naisten silmälasien valikoimaan ja löydä sinulle parhaiten sopiva kappale.

Swarovski Aurinkolasit - Minkä Kehyksen Muodon Valita?

Kun harkitset sopivaa kehysmuotoa Swarovskin aurinkolaseille, on hyvä miettiä, mihin tarkoitukseen niitä haluat käyttää. Arkipäivän käyttöön voit valita pienistä muodoista klassisiin tai jopa erittäin suuriin aurinkolaseihin.

On tärkeää valita kehys, joka on sinulle mukavin ja istuu hyvin kasvoillesi. On suositeltavaa valita aurinkolasien koko, joka peittää silmien ympärillä olevat alueet mahdollisimman hyvin.

Swarovski Aurinkolasit - Polarisoitu Linssi

Alkuperäisissä Swarovski polarisoiduissa aurinkolaseissa linssi suodattaa vaakasuoraan tulevia häikäiseviä valonsäteitä, kuten vettä, maata ja erilaisia pintoja heijastavaa valoa, vähentäen heijastumista ja tarjoten siten paljon paremman visuaalisen kokemuksen. Polaroidut tuotteet voivat olla erinomainen valinta urheiluun, ajamiseen ja kävelyyn.

Swarovski aurinkolasit polarisoitu linssi

Polarisoiduille linsseille on myös useita värivaihtoehtoja.

Polarisoitu linssimateriaali koostuu erittäin ohuesta, kalvon kaltaisesta, läpinäkyvästä nitroselluloosimateriaalista, johon on "istutettu" mikroskooppisia kiteitä ja muiden sulfidipohjaisten kemiallisten aineiden seoksia. Aurinkolasit, joissa on polarisoitu materiaali, päästävät läpi vain pystysuuntaiset valonsäteet. Toisin sanoen, pinnalta ja erilaisten materiaalirajojen heijastuva häikäisevä valo ei pääse linssin läpi.

Swarovski Aurinkolasit Tarjous

Valitse poikkeuksellisesta valikoimastamme naisten, miesten ja lasten aurinkolaseja.

Optikkomme myy vain aitoja tuotteita, ja luonnollisesti takuumme tuotteiden aitouden. On tärkeää ostaa vain luotettavista ja jäljitettävistä lähteistä.

Swarovski Aurinkolasit eOptiikka Valikoimassa

Verkkokaupastamme voit valita lukuisista naisten aurinkolaseista, naisten silmälaseista, miesten silmälaseista, ja miesten aurinkolaseista.