Suodatus
Hinta (€)
€58,06 - €306,22
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
44 - 53
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Linssin väri
Mitä etsit?
Polarisoitu

Ray-Ban Round aurinkolasit

 

58Tuote
 

Ray Ban Round aurinkolasit

Ray-Ban Round aurinkolasit tulivat suosituiksi 1950-luvulla ainutlaatuisen tyylikkäinä aurinkolaseina. Näillä aurinkolaseilla on pyöreä muoto, jonka monet kokevat tyylikkääksi ja houkuttelevaksi. Ne ovat täydellisiä niille, jotka haluavat suojata silmänsä auringolta samalla kun näyttävät muodikkaalta.

Ray-Ban Round aurinkolaseilla on klassinen tyyli, joka ei koskaan mene pois muodista. Nämä ikoniset aurinkolasit sopivat täydellisesti kaikille, jotka haluavat erottua joukosta. Pyöreä muoto ja klassinen muotoilu tekevät näistä aurinkolaseista täydellisen valinnan mihin tahansa tilaisuuteen.

Ray-Ban Round aurinkolasit, RayBan Round aurinkolasit

Ray Ban Round metalliset aurinkolasit

Ray-Ban Round metalliset aurinkolasit ovat täydellinen asuste täydentämään ulkonäköäsi. Tyylikäs pyöreä muoto ja klassinen muotoilu tekevät näistä aurinkolaseista välttämättömyyden kaikille muotiharrastajille. Voit valita eri värejä ja linssityyppejä löytääksesi juuri sinulle sopivat Ray-Ban Round aurinkolasit.

Ray-Ban: Aitoja aurinkolaseja parhaaseen hintaan

Selaa laajaa valikoimaamme Ray-Ban naisten aurinkolaseja, Ray-Ban miesten aurinkolaseja ja Ray-Ban lasten aurinkolaseja löytääksesi täydellisen Ray-Ban aurinkolasimallin juuri sinulle.

Jos olet kiinnostunut muista Ray-Ban kokoelmista, tutustu Ray-Ban Aviator aurinkolaseihin, Ray-Ban Clubmaster aurinkolaseihin, Ray-Ban Erika aurinkolaseihin, Ray-Ban Hexagonal aurinkolaseihin, Ray-Ban Justin aurinkolaseihin ja muihin Ray-Ban aurinkolasimallien malleihin verkkokaupassamme.

Ray Ban aurinkolasit - Julkkisten suosikit

Useat julkkikset nauttivat Ray-Ban pyöreiden aurinkolasien käyttämisestä, olivatpa he sitten nais- tai miesjulkkiksia. Kristen Stewart, amerikkalainen näyttelijä, nähdään usein pyöreissä aurinkolaseissa, joissa on kultaiset kehykset ja vihreät linssit, kun taas Lily Aldridge, Victoria's Secret -malli, ja Gal Gadot, näyttelijä, käyttävät myös yhtä Ray-Ban pyöreää mallia.

Ray-Ban Round aurinkolasit eOptiikka.fi:ssä - Laaja valikoima, Nopea toimitus, Aito optiikka

Monia verkkokauppoja myy optisia tuotteita, mutta on tärkeää ostaa luotettavalta ja arvostetulta lähteeltä. Optikkoliikkeemme myy yksinomaan aitoja tuotteita, ja taatusti takaa tuotteiden aitouden.

Verkkokaupallamme on maan suurin valikoima piilolinssejä, silmalaseja, aurinkolaseja ja tietokoneen laseja, aina parhaaseen hintaan.