Suodatus

Ralph Lauren aurinkolasit

 

Ralph Lauren - Amerikkalaista henkeä heijastava

Ralph Lauren työskenteli yhdessä New Yorkin Empire State Buildingin sivukonttoreista myyden miesten solmioita. Tämän taustan perusteella Ralph Lauren -brändi laajeni pian kattamaan koko miesten vaatelinjan, jonka Lauren nimesi "Polo", kunnianosoituksena hänen rakkaudelleen urheiluun. Tämän jälkeen Ralph Lauren toi markkinoille täydellisen naisten malliston ja avasi myöhemmin ensimmäisen myymälänsä Rodeo Drivellä arvostetussa Beverly Hillsissä.

Ralph Laurenin aurinkolasit

Ralph Laurenista tuli todella yksi maailman vahvimmista muotibrändeistä. Ralph Laurenin tuotelinjat kattavat kaikki muodin alueet, mukaan lukien miesten vaatteet, naisten vaatteet, naisten kellot ja korut sekä urheiluvaatteet. Muotilisävarusteet, kuten Ralph Laurenin aurinkolasit miehille ja Ralph Laurenin aurinkolasit naisille, ovat myös osa tuotevalikoimaa.

Ralph Laurenin naisten aurinkolasikokoelma

Ralph Laurenin naisten aurinkolasit heijastavat yksinkertaisuutta, urheilullisuutta ja ylellisiä elementtejä. Valikoimastamme löydät Ralph Laurenin naisten aurinkolasit ei vain mustia aurinkolaseja vaan myös ruskeita, sinisiä tai jopa punaisia malleja.

Ralph Laurenin aurinkolasit naisille

Ralph Laurenin miesten aurinkolasimallit

Ralph Laurenin miesten aurinkolasikokoelmassa tuotteet yhdistävät urheilullisen eleganssin ja ylellisen ulkonäön. Jokainen Ralph Laurenin miesten aurinkolasituote on valmistettu erinomaisista materiaaleista ja sisältää sekä metalli- että muovimateriaaleja.

Ralph Laurenin aurinkolasit miehille

Ralph Laurenin silmälasikehys naisille

Ralph Laurenin silmälasikehyksen mallit korostavat naisten silmälasituotteita. Naisten silmälasituotteita on saatavana erilaisissa väriyhdistelmissä ja materiaaleissa. Ralph Laurenin silmälasikehysvalikoima naisille sisältää pyöreät, soikeat ja neliönmuotoiset mallit.

Ralph Laurenin silmälasikehys naisille

Ralph Laurenin silmälasikehys miesten kokoelma

Naisille suunnattujen silmälasien valinnan lisäksi kannattaa mainita myös Ralph Laurenin miesten silmälasikehyksen kokoelman kappaleet. Useat luksusmallit vahvistavat miesten silmälasien valikoimaa. Valitse esillä olevista miesten silmälaseista ja löydä sinulle parhaiten sopiva kappale.

Minkä muodon valita Ralph Laurenin aurinkolasikehykset?

Kun valitset oikean Ralph Laurenin aurinkolasien kehyksen muodon, on hyvä harkita, mihin tarkoitukseen haluat niitä käyttää. Jokapäiväiseen käyttöön voit valita pienemmistä muodoista, klassisista tyyleistä tai jopa erittäin suurista aurinkolaseista.

On tärkeää valita kehys, joka on meille mukavin ja sopii hyvin kasvoillemme. Valitse mieluiten aurinkolasien kokoja, jotka peittävät mahdollisimman paljon silmien ympärillä olevia alueita.

Ralph Laurenin aurinkolasit - Polarisoitu linssi

Linssi Ralph Laurenin polarisoituneissa aurinkolaseissa suodattaa vaakasuoraan saapuvia häikäiseviä valonsäteitä, kuten vettä, maata ja erilaisia pintoja heijastavaa valoa, vähentäen heijastumista ja tarjoten siten paljon paremman visuaalisen kokemuksen. Polarisoituneet tuotteet voivat olla erinomainen valinta urheiluun, ajamiseen, kävelyyn ja muuhun.

Voit myös valita useista vaihtoehdoista polarisoituneiden linssien väreissä.

Polarisoituneen linssimateriaali on seos erittäin ohuesta, kalvon kaltaisesta, läpinäkyvästä nitroselluloosimateriaalista, johon on "istutettu" mikroskooppisia kiteitä ja muihin kemiallisiin aineisiin perustuvia sulfatteja. Aurinkolasit, joissa on polarisoitu materiaali, päästävät läpi vain pystysuuntaiset valonsäteet. Toisin sanoen loistava valo, joka heijastuu pinnoilta ja erilaisista materiaalirajoista, ei pääse linssin läpi.

Ralph Laurenin aurinkolasien kampanja eOptiikalla

Valitse poikkeuksellisesta valikoimastamme naisten, miesten ja lasten aurinkolasit.

Verkkokauppamme myy vain aitoja tuotteita, ja takaamme luonnollisesti tuotteiden aitouden. On tärkeää ostaa vain luotettavista, jäljitettävistä lähteistä.