Suodatus

Bvlgari aurinkolasit

 

Bvlgari - Italialainen ylellisyys

Yritys perustettiin vuonna 1884 Roomassa Sotirios Voulgariksen (italialainen: Sotirio Bulgari), hopeaseppä Paramythiasta, Kreikasta, toimesta. Yrityksen nimi kirjoitetaan latinankielisten kivikaiverrusten tavoin, jossa "U" on korvattu "V": llä.

Sotirios Voulgaris avasi ensimmäisen roomalaisen myymälänsä via Sistinalla vuonna 1884. Lippulaivamyymälä, joka on edelleen toiminnassa tänä päivänä, sijaitsee Via dei Condotti -kadulla ja se avattiin vuonna 1905 yhteistyössä hänen poikiensa kanssa.

Bvlgari

Bvlgari-aurinkolasit

Bvlgarin aurinkolasien kokoelmat heijastavat aina ainutlaatuisuutta ja ylellisyyttä. Runkovärit ovat kultaa, ruskeaa, mustaa, violettiä tai jopa harmaata. Esimerkiksi ruskeat aurinkolasit hehkuvat yhtä eleganttia tyyliä kuin mustat. Aurinkolasien muoto, runkotyyppi ja linssin väri ovat kaikki tärkeitä harkittavia tekijöitä ostaessa. Bvlgari tarjoaa erikokoisia linssejä sekä naisten aurinkolaseja että miesten aurinkolaseja.

Bvlgari naisten aurinkolasit

On tärkeää mainita, että verkkokauppa myy yksinomaan aitoja tuotteita, ja takaa tuotteiden aitouden.

Bvlgari naisten aurinkolasit

Brändin ylelliset naisten aurinkolasmallit tarjoavat lopullisen femme fatale -ilmeen. Valikoimamme sisältää myös erilaisia oversized aurinkolasmalleja.

Oversized aurinkolasit ovat erittäin tyylikkäitä ja tarjoavat lukuisia käytännön etuja. Tässä on 5 tieteellisesti todistettua tapaa olla uskomattoman onnellinen käyttäessäsi oversized aurinkolaseja:

Oversized aurinkolasit näyttävät rohkeilta ja voivat lisätä luottamusta. Ne suojaavat silmiäsi haitallisilta UV-säteiltä. Ne auttavat pitämään silmäsi kosteina vähentämällä tuulen ja pölyn määrää, jotka pääsevät silmiisi. Iso runko vähentää ryppyjen mahdollisuuksia silmien ympärillä tarjoamalla aurinkosuojaa silmäalueelle. Mustat tai ruskeat oversized naisten tai miesten aurinkolasit tarjoavat tyylikkään ulkonäön tuotteiden käyttäjille.

Bvlgari polarisoidut linssit

Linssit, jotka löytyvät polarisoiduista aurinkolaseista, suodattavat vaakasuoraan tulevat häikäisevät valonsäteet, kuten vesi-, maan- ja eri pintojen heijastuneen valon, vähentäen häikäisyä ja tarjoamalla paljon paremman visuaalisen kokemuksen. Se voi olla erinomainen valinta urheiluun, ajamiseen ja kävelyyn.

Polarisoiduille linssiväreille on myös useita vaihtoehtoja.

Polarisoitu linssimateriaali on erittäin ohutta, kalvonomaista, läpinäkyvää nitroselluloosimateriaalia, johon on upotettu mikroskooppisia kiteitä ja sulfatipohjaisia muita kemiallisia aineita. Linssit, joissa on polarisoitua materiaalia, sallivat vain pystysuuntaiset valonsäteet kulkea läpi. Toisin sanoen pintojen heijastama häikäisevä valo ei pääse linssin läpi.

Bvlgari aurinkolasien ale

Kauniiden Bvlgari-aurinkolasituotteiden lisäksi tutustu alkuperäiseen Bvlgari-lasien kokoelmaamme ja osta suosikkilasit verkossa ilmaisella kotiinkuljetuksella.

Aurinkolasien muoto ja runkotyyppi sekä linssin väri ovat tärkeitä harkittavia tekijöitä ostaessa. Tiedämme, että oikean tuotteen valitseminen ei ole helppoa, joten autamme sinua virtuaalisella peilillä.

Molemmista naisten laseista että miesten laseista kokoelmista voit löytää muovi- ja metallikehyksiä. On tärkeää mainita, että muoviset silmälasikehykset tarjoavat yhtä yksinoikeudellisen ulkonäön kuin esimerkiksi kultaiset metallikehykset. Violetti silmälasikehys voi olla täydellinen valinta extravaganttiin asuun.

Minkä aurinkolasin muodon valita?

Aurinkolasin muodon valitessa kannattaa harkita, mihin tarkoitukseen haluamme sitä käyttää. Jokapäiväiseen käyttöön voimme valita pienemmistä muodoista, alkaen klassisista aina erittäin suuriin aurinkolaseihin.

On tärkeää valita kehys, joka on meille mukavin ja sopii kasvoihimme hyvin. Ihanteellisesti meidän tulisi valita aurinkolasien koko, joka peittää silmiemme ympärillä olevat alueet mahdollisimman hyvin.

Aurinkolasit eOptiikalla

Verkossa on lukuisia optisia tuotteita myyviä verkkokauppoja, mutta on tärkeää ostaa luotettavilta, todennettavilta paikoilta. Valitse poikkeuksellisesta valikoimastamme naisten, miesten ja lasten aurinkolaseja