Suodatus
Hinta (€)
€18,94 - €306,46
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
45 - 148
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Linssin väri
Mitä etsit?
Polarisoitu

Valkoinen aurinkolasit

 

267Tuote
 

Valkoiset Aurinkolasikokoelmat

Aurinkolasikokoelmissa valkoinen väri on yhtä tärkeä rooli kuin mustissa aurinkolaseissa. Valitse suosituista brändeistämme se, joka sopii sinulle parhaiten: Ray-Ban aurinkolasit, Oakley aurinkolasit, Polaroid aurinkolasit, Harley-Davidson aurinkolasit, Versace aurinkolasit, Dolce & Gabbana aurinkolasit.

Ray-Banin valkoiset aurinkolasit

Polarisoidut Linssit

Polarisoiduissa aurinkolaseissa linssit suodattavat vaakasuunnassa tulevan häikäisevän valon, kuten veden, maan ja erilaisten pintojen heijastaman valon, vähentäen häikäisyä ja tarjoten paljon paremman visuaalisen kokemuksen.

Oakleyn polarisoidut miesten aurinkolasit

Polarisoidut mallit ovat saatavilla myös valkoisten aurinkolasien tuotevalikoimassa.

Polarisoidut Aurinkolasit

Polarisoidut aurinkolasit keksi ensimmäisenä Edwin H. Land, joka kehitti polarisaatiomateriaalin, joka voidaan levittää aurinkolasien linsseihin, muuttaen ne polarisoituneiksi aurinkolaseiksi.

Polarisaatiomateriaali koostuu mikroskooppisista kiteistä ja sulfaattipohjaisista kemikaaleista, jotka on upotettu erittäin ohueen, kalvon kaltaiseen, läpinäkyvään nitroselluloosamateriaaliin. Polarisaatiomateriaalilla varustetut linssit päästävät läpi vain pystysuoria valonsäteitä. Toisin sanoen ne suodattavat pois veden, maan ja erilaisten pintojen heijastaman häikäisevän valon, suojaten silmiämme rasitukselta ja äärimmäisiltä valaistusolosuhteiden muutoksilta.

Polarisoidut aurinkolasit ovat ihanteellinen valinta urheiluun, kävelyyn, muihin ulkoilma-aktiviteetteihin ja niitä suositellaan erityisesti niille, joilla on herkät silmät tai jotka ajavat paljon. Ajaminen on ihanteellista ruskeilla tai harmailla polarisoiduilla linsseillä varustetuilla aurinkolaseilla.

Minkä Muotoiset Kehykset Valita Aurinkolaseille?

Kun kyse on aurinkolasien kehysten muodosta, on tärkeää miettiä, miten aiot niitä käyttää. Jokapäiväiseen käyttöön voit valita pienemmistä malleista klassikoihin tai jopa erittäin suuriin aurinkolaseihin.

On tärkeää valita kehys, joka on sinulle mukavin ja istuu hyvin kasvoillesi. Parasta on valita aurinkolasien koko, joka peittää mahdollisimman paljon silmien ympärillä olevat alueet.

Valkoiset Naisten Aurinkolasit

Osta valitsemasi naisten aurinkolasimalli nopealla toimituksella.

Valkoinen Miesten Aurinkolasikokoelma

Valkoisten aurinkolasien vaihtoehdoista voit valita eri kokoisia ja linssivärejä miesten aurinkolaseille. Linssien värit tarjoavat tyylikkään ulkonäön.

Valkoiset Silmälasituotteet

Aurinkolasien lisäksi voit selata valikoimaamme alkuperäisiä, brändättyjä valkoisia silmälasikehyksiä ja tilata ne, jotka sopivat sinulle parhaiten vain muutamalla klikkauksella, mukaan lukien ilmainen kotiinkuljetus.

Valkoiset silmälasit

Esittelyssä naisten silmälasien ja miesten silmälasien valikoimissamme voit löytää silmälasikehyksiä joka muodossa ja värissä.

Valkoiset Silmälasituotteet eOptiikan Valikoimassa

Valitse poikkeuksellisesta valikoimastamme naisten, miesten ja lasten aurinkolasit.

Verkkokauppamme myy yksinomaan aitoja tuotteita, ja tarjoamme tuotteille aitoustakuun. On tärkeää ostaa vain luotettavista ja jäljitettävistä lähteistä.