Filter
Kehysmateriaali
Kehyksen leveys
-
111 mm - 138 mm
Linssin leveys
-
46 mm - 61 mm
Nenäsilta
-
14 mm - 23 mm
Aisan pituus
-
130 mm - 150 mm
Linssin korkeus
-
31 mm - 49 mm
Kehysmalli
307 pcs product

Original brand warranty

14 days money back guarantee

Tommy Hilfiger: suunniteltu urheilullisen tyylin ystäville

Uransa alkuvaiheessa Tommy Hilfiger alkoi hippiaikana myydä suitsukkeita, äänilevyjä, trapetsihousuja ja muita muotituotteita The People's Place -nimellä. Jimi Hendrixin, The Beatlesin ja The Rolling Stonesin fanit hullaantuivat hänen tarjoamistaan muotituotteista.

Aluksi valikoima rajoittui miesten urheiluvaatteisiin. Rohkea mainonta teki amerikkalaisesta Tommy Hilfiger -brändistä nopeasti kuuluisan ja halutun. Tommy Hilfigerista tuli yksi suosituimmista tuotemerkeistä, joka tarjoaa asiakkailleen korkeatasoista tyyliä, laatua ja arvoa.

Tommy Hilfigerin silmälasikehys edustaa urheilullista ja puhdasta eleganssia. eOptiikka-sivustolta löydät täyden valikoiman Tommy Hilfiger -laseja naisille, silmälaseja miehille ja kehyksiä lapsille.

Tommy Hilfiger -lasit

Tommy Hilfigerin silmälasikehysmallistoissa yhdistyvät laatu, mukavuus ja tyyli eksklusiivisissa malleissa kaikenikäisille. Jokaisessa tuotteessa on tuotemerkin tunnusomainen tyyli.

Tommy Hilfiger -kehystyyppejä ovat muun muassa sulkukehykset, lävistetyt kehykset ja kokokehykset. Kehysten värivalikoima on kattava. Klassisten punaisen, sinisen ja valkoisen lisäksi on myös mustia ja ruskeita malleja. Voit myös hakea kehysten värin mukaan löytääksesi kasvojen muotoasi sopivat lasit. On myös tärkeää valita oikea kehyskoko. Hakeminen verkkosivuillamme on helppoa ja tuotesuodattimen käyttäminen on lastenleikkiä.

Kehystyyppi auttaa sinua valitsemaan kehyksen, joka sopii parhaiten kasvojen muotoihisi. Useat linssityypit voidaan sovittaa kehykseen luontevasti. Klassisten linssien lisäksi voit tilata sinistä valoa suodattavalla pinnoitteella varustettuja laseja jopa ilmaisella kotiinkuljetuksella.

 

Tommy Hilfigerin miesten silmälasit

Eksklusiivisten naisten silmälasien lisäksi Tommy Hilfigerin miesten laseille on ominaista urheilullinen tyylikkyys. Valikoimassamme on kehysmateriaalista riippuen sekä metalli- että muovikehyksiä. Kehysmateriaalilla voi olla merkitystä käytössä, sillä persoonallisuudestasi riippuu, haluatko kasvojasi koristamaan tukevan ja kestävän tuotteen vai eksklusiivisen ja herkän kappaleen. Tuotemerkit haluavat varmistaa, että sekä miehet että naiset ostavat mielellään heidän tuotteitaan.

Tutustu silmälasien lisäksi Tommy Hilfigerin aurinkolasivalikoimaan. Voit valita aurinkolaseja monista eri väreistä ja tyypeistä. Tutustu mallistoon nyt eOptiikka-sivustolla.

 

 

Silmälasien ostaminen verkossa

Nykyään silmälasien ostaminen verkosta on luontevaa, nopeaa ja helppoa. Tilataksesi silmälasit sinun tarvitsee vain valita kehys ja tietää, mitä linssejä tarvitset, sekä muutama tieto silmätestistäsi.

Kaikki silmälasimme ovat hyvämaineisilta valmistajilta, ja takaamme 100 % aitouden merkkilaseille. Tiedämme, että oikeiden silmälasien löytäminen ei ole helppo valinta, joten autamme sinua valitsemaan sinulle sopivat kehykset virtuaalisen peilin ja tämän kasvojen muoto - kehysmuoto-valitsimen avulla. Jos et ole vielä varma, tapaamme sinut mielellämme ja autamme sinua löytämään oikean kehyksen.

 

Maailmanlaajuiset tuotemerkit eksklusiivisessa ympäristössä

eOptiikka-sivustolta löydät parhaat Tommy Hilfiger -lasit parhaaseen hintaan, taatulla tuotemerkin aitoudella ja takuulla tuotteen aitoudesta. Verkkokaupastamme jokainen voi löytää laadukkaat Tommy Hilfiger -lasit, jotka sopivat täydellisesti omaan persoonaan. Silmätutkimuksesta saatujen tietojen perusteella silmälasisi valmistavat pätevät ja kokeneet optikkomme, jotka huolehtivat siitä, että saat parhaat laatutuotteet, jopa ilmaisella kotiinkuljetuksella.

Optikot sijaitsevat Budapestin keskustassa, ja voit käydä silmätarkastuksessa tai silmätestissä paikan päällä.