Systane Balance (10 ml)
Systane Balance (10 ml)
 11,70

Systane Balance (10 ml)

 11,70
Vertaa
Toimitustapa Toimituskulut
Posti Alkaen 7,5 €
Kansainvälinen - Posti tai UPS Yksityiskohdat kassalla
Tiedot
Merkki
Valmistaja
Koko
10 ml
Käyttö avaamisen jälkeen
6 kuukautta
Tuotetyyppi
Tekokyyneleet
Säilöntäaineiden ryhmä
Sisältää polykvaternamiinia
Säilöntäaineiden nimi
Polyquad® (Polyquaternium-1)
Aktiivinen ainesosa
Propyleeniglykoli
EAN
8427324871376
Voiteluaine
Propyleeniglykoli
Artikkelin numero
SYSTB10
Yksityiskohdat

SYSTANE® BALANCE voitelevat silmätipat (10 ml)

Lue seuraavat käyttöohjeet huolellisesti ja säilytä ne myöhempää käyttöä varten.

Käyttöohjeet/pakkausseloste

Lue seuraavat ohjeet huolellisesti ja säilytä ne myöhempää käyttöä varten.

Kuvaus:

SYSTANE® BALANCE Lubricating Eye Drops on lipidipohjainen voiteleva silmätippa kuivasilmäisyyden hoitoon.
SYSTANE® BALANCE Lubricating Eye Drops kosteuttaa silmän pintaa, täydentää ja stabiloi kyynelfilmin lipidikerrosta ja vähentää liiallista kyynelfilmin haihtumista.
SYSTANE® BALANCE Lubricating Eye Drops tuo pitkäaikaista helpotusta kuivasilmäisyyden oireisiin, lievittää kirvelyä ja ärsytystä.
SYSTANE® BALANCE Lubricating Eye Drops -silmätipat on steriili valkoinen emulsio, joka sisältää propyleeniglykolia, hydroksipropyyliguaria, mineraaliöljyä, dimyristoyylifosfatidyyliglyserolia, polyoksyyli(40)-stearaattia, sorbitolitristearaattia, boorihappoa, sorbitolia, dinatriumedetaattia ja 0,001 % POLYQUAD® (polykvaternium-1) säilöntäainetta. Saattaa sisältää suolahappoa ja/tai natriumhydroksidia pH:n säätämiseksi.

Käyttöaiheet: SYSTANE® BALANCE -voitelevia silmätippoja käytetään kuivien silmien hoitoon: ne lievittävät tilapäisesti kuivien silmien aiheuttamaa polttavaa tunnetta ja ärsytystä.

Vasta-aiheet (syyt, joiden vuoksi ei saa käyttää): SYSTANE® BALANCE -voitelevat silmätipat ovat vasta-aiheisia, jos kyseessä on allergia ainesosille.

TILAUKSET:

SYSTANE® BALANCE -voitelevia silmätippoja voidaan käyttää koko päivän ajan tarpeen mukaan. Sitä voidaan käyttää myös piilolinssien käytön aiheuttaman silmien kuivuuden hoitoon: ennen piilolinssien pukemista tai linssien poistamisen jälkeen tiputa 1-2 tippaa silmiin ja räpyttele silmiä muutaman kerran.

VAROITUKSET:

On tärkeää noudattaa silmälääkärin ohjeita ja käyttöohjeita. Jos koet jatkuvaa epämukavuutta silmissäsi tai voimakasta silmien vetistämistä, näön hämärtymistä tai silmien punoitusta, ota yhteys lääkäriin, sillä tila voi pahentua.
Tilapäinen näön hämärtyminen tai muut näköhäiriöt voivat vaikuttaa ajokykyyn tai kykyyn käyttää koneita. Jos sinulle kehittyy näön hämärtyminen käytön jälkeen, odota, kunnes näkösi kirkastuu, ennen kuin ajat tai käytät koneita.

VAROTOIMET:

 • Vain silmäkäyttöön.
 • Jos suojusrengas on irti korkin poistamisen jälkeen, poista se ennen käyttöä.
 • Kontaminaation välttämiseksi älä koskaan kosketa pullon tippapulloa mihinkään pintaan.
 • Jos emulsio värjäytyy, tuotetta ei voi käyttää.
 • Kierrä korkki takaisin kiinni käytön jälkeen.
 • Säilytä enintään 30 °C:ssa.
 • Pidä pullo tiiviisti suljettuna, kun sitä ei käytetä.
 • Käytä pakkauksessa ilmoitetun viimeisen käyttöpäivämäärän kuluessa.
 • VAARA: Älä käytä, jos suojatiiviste on vaurioitunut tai puuttuu tai jos väärentämisen estävä korkki on vaurioitunut. Älä käytä avattua tai vahingoittunutta tuotetta.
 • Tuotetta voidaan käyttää enintään kuusi kuukautta avaamisen jälkeen. Hävitä jäljellä oleva liuos 6 kuukauden kuluttua ensimmäisestä avaamisesta.
 • Säilytä poissa lasten ulottuvilta.
 • Jos tuotetta on nielty, hakeudu lääkäriin.

Annostelu:
SYSTANE® BALANCE voiteleva silmätippa-emulsio toimitetaan 3-10 ml:n muovipulloissa (yksi tai useampi pullo). Kaikkia pakkauksia ei välttämättä ole kaupallisesti saatavilla

Samanlaisia tuotteita