Starazolin Hydrobalance

Silmätipat
4,50
Varastotietojen haku käynnissä.
- +

Info

Brändien
Starazolin
Valmistaja
Puckpharma
Koko
5 ml
Tyyppi
Keinotekoiset kyyneleet
Käyttö avaamisen jälkeen
8 viikkoa
Artikkeli nro.
STARAZ_HYDROB_2X5_ML

Yksityiskohdat

Starazolin® HydroBalance PPH tekokyyneleet
(natriumhyaluronaatti, 1 mg/ml liuos)
Kosteuttavat silmätipat, 2x5 ml, 1x5 ml.

Käyttöohjeet / pakkausseloste
Polfa Warszawa S.A.

VAROITUS: Tämä pakkausseloste sisältää tietoa silmätippojen turvallisesta käytöstä. Lue se ja säilytä se, sillä saatat tarvita sen sisältämiä tietoja myöhempää käyttöä varten.

Koostumus:
Natriumhyaluronaatti, natriumkloridi, boorihappo, natriumtetraboraatti, natriumedetaatti, polyheksanidi (PHMB), erittäin puhdas vesi.

Käyttöaiheet:
Starazolin HydroBalance PPH -silmätipat tarjoavat tehokkaan ja pitkäkestoisen kosteuttavan vaikutuksen. Lievittää nopeasti silmien kuivuutta, ärsytystä, silmien rasitusoireita ja hiekan kaltaista tunnetta silmäluomien alla.
Starazolin HydroBalance PPH:ta suositellaan erityisesti seuraavissa tilanteissa:

 • Silmät altistuvat ärsyttäville aineille, kuten pölylle, savulle tai ultraviolettisäteilylle, lämmölle (keskuslämmitys, sauna), ilmastointi, tuuli, kosmetiikka, kloorattu vesi.
 • Vähentynyt räpäytystaajuus, joka johtuu television katselusta, lukemisesta tai henkilöillä, jotka joutuvat pitkäaikaiseen näönkorjaukseen, esim. työskentelystä näytön ääressä, ajoneuvon kuljettamisesta jne.
 • Riittämätön kyynelnesteen tuotanto tai kun kyynelnesteen koostumus muuttuu, esim. kuivasilmäisyysoireyhtymässä ja yli 40-vuotiailla.
 • Piilolinssien käyttäjät

Starazolin HydroBalance PPH -silmätippoja voidaan käyttääSteriili - valmistettu aseptisissa olosuhteissa.

Käyttöohjeet: Käyttäjä antaa tuotteen itse. Vain ulkoiseen käyttöön.

Pese kätesi ennen tämän tuotteen käyttöä. Starazolin HydroBalance PPH -silmätipat tulee ruiskuttaa sidekalvopussiin. Tavallinen annos on 1 tai 2 tippaa 3-5 kertaa päivässä. Älä koske tippapullon kärkeen, sillä se voi aiheuttaa säiliön sisällön kontaminaatiota.

Jos oireet jatkuvat tai pahenevat silmätippojen käytön aikana, lopeta käyttö ärsyttävän vierasesineen poistamisen jälkeen ja ota yhteys silmälääkäriin.

Vasta-aiheet: Älä käytä Starazolin HydroBalance PPH -silmätippoja, jos sinulla on todettu yliherkkyys jollekin sen ainesosalle.

Varotoimenpiteet:

 • Tarkista pakkauksen viimeinen käyttöpäivä ennen käyttöä. Älä käytä silmätippoja viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.
 • Tarkista pakkauksen eheys ennen ensimmäistä käyttöä. Älä käytä tuotetta, jos sulkukorkin foliovuoraus on vaurioitunut.
 • Älä käytä silmätippoja, jos liuos muuttaa väriä tai muuttuu läpinäkymättömäksi.
 • Kierrä korkki tiukasti takaisin pullon päälle jokaisen käyttökerran jälkeen.
 • Silmätipat tulee käyttää 8 viikon kuluessa ensimmäisestä avaamisesta.
 • Säilytä enintään 25 °C:ssa.
 • Säilytä lasten ulottumattomissa!
 • Jos käytät muita silmätippoja, käytä Starazolin HydroBalance PPH -valmistetta aina viimeisenä ja odota aina 5 minuuttia edellisen silmätipan jälkeen ennen sen käyttöä.

Erityisvaroitukset:

 • Älä sekoita tai laimenna Starazolin HydroBalance PPH -silmätippoja mihinkään muuhun nesteeseen, sillä tämä voi vaikuttaa haitallisesti silmätippojen steriiliyteen ja tehokkuuteen.
 • Piilolinssien käyttäjien tulee neuvotella silmälääkärin kanssa ennen silmälääkkeiden käyttöä.
 • Hyvin harvoin potilailla, joilla on vaurioitunut sarveiskalvo, on sarveiskalvoon (silmän läpinäkyvä osa pupillin edessä) kehittynyt kalsiumin kertymisestä johtuvia läpinäkymättömiä kohtia.

Sivuvaikutukset:
Haittavaikutukset: Käyttäjät sietävät tuotetta yleensä hyvin. Joillakin ihmisillä voi esiintyä sarveiskalvon punoitusta, polttavaa tunnetta silmässä tai tilapäistä näön hämärtymistä. Jos epämukavuus tai ärsytys jatkuu, lopeta silmätippojen käyttö ja ota yhteys silmälääkäriin.

STERIL A
CE 0197

Polfa Warszawa S.S.
ul. Karolkowa 22/24
01-207 Warszawa, Poland

 

Mielipiteet

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kampanjoistamme ja uutisista.