Suodatus
Hinta (€)
€7,18 - €20,90
Mitä etsit?
Varastossa?
Merkki
Valmistaja
Koko
Tasoille

Spray & Clean - piilolinssien hoito

Menicon Spray & Clean on säilöntäaineeton liuos, joka on tarkoitettu kaikkien kovien, kaasua läpäisevien piilolinssien puhdistukseen kerrostumien poistamiseksi.

3Tuote

    Spray and Clean Liquid poistaa kerrostumat nopeasti ja helposti, jotta kovien piilolinssien käyttö olisi mahdollisimman miellyttävää joka päivä. Meniconin Spray & Clean -liuoksen käyttö ehkäisee silmien ärtymistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, on hellävarainen puhdistusliuos ja sopii siksi henkilöille, joilla on herkät silmät. Suihke on yhteensopiva kaikkien kaasua läpäisevien linssien kanssa.

    Spray & Clean on helppo käyttää. Se sisältää sekä anionisia että ionittomia pinta-aktiivisia aineita, joten on tärkeää huuhdella linssit Menicare Plus -liuoksella koville piilolinsseille suihkeen käytön jälkeen. Älä koskaan suihkuta suoraan silmään äläkä käytä pehmeille linsseille.

    Ensimmäinen vaihe on poistaa kova piilolinssi silmästä ja asettaa se kämmenelle. Levitä sitten Spray & Clean -liuosta linssille ja hiero linssiä varovasti sormien välissä. Huuhtele linssi MeniCare Plus -liuoksella ja aseta linssi sitten MeniCare Plus -liuoksella täytettyyn pussiin yön yli tapahtuvaa desinfiointia varten. Tee sama toiselle linssille. Sulje pullo tiiviisti käytön jälkeen ja hävitä jäljellä oleva liuos 3 kuukauden kuluttua.