Salasanan muistuttaja
Kategoriat
Maksuratkaisu
Todistus
SSL Certificate

Tiedot

 • Nimi
  :
  eOptika Ltd
  Osoite
  :
  Terez krt 41, Budapest, 1067, Unkari
  Puhelinnumero
  :
  302222275
  Sähköpostiosoite
  :
  hello [at] eoptika.com
  Kaupan nimi
  :
  eOptiikka.fi
  Veronumero
  :
  23111572-2-42
  EU ALV-numero
  :
  HU23111572
  Kaupallinen rekisterinumero
  :
  01-09-953509
  Yhteyshenkilön nimi
  :
  Peter Lakos
  Yhteyshenkilön puhelinnumero
  :
  +36 30 2222275
  Yhteyshenkilön sähköpostiosoite
  :
  hello [at] eoptika.com
 • » Lähetä kirjattuna kirjeenä
  Toimitus kaikista tuotteista on ilmainen. Toimitamme kaikki tilaukset rekisteröitynä postina. Tämä on turvallinen tapa merenkulun piilolinssit kautta postin järjestelmän paketti on täysin jäljitettävissä ja seurata verkossa. (Your postinkantaja ei ole varaa menettää sitä ja hän on vastuussa siitä).

  95% tilaukset toimitetaan ensimmäisenä työpäivänä olet tilannut (tai samalla pankkipäivänä). Pidämme runsaasti erilaisia, joka tekee tämän mahdolliseksi. Meidän logistiikka toimii varaston Budapest, Unkari ja me siirtää meidän rekisteröity sähköpostit Unkari.

  Kirje toimitetaan toimitusosoitteesi teidän mailman. Jos sinä tai perheenjäsen on kotona, voit allekirjoittaa kirjeen ja saada se kädet. Jos et ole kotona, mailman jättää ilmoituksen kotiovellesi ja voit mennä ja poimia kirjeen postista lähimmät toimitusosoite.
  Toimituksen kulut
  0,00
 • » Korttimaksu
  Käytä luotto-, maksu- tai maksukortti maksaa tuotteita. Hyväksymme seuraavat kortit: Visa, Visa Electron, Maestro ja Mastercard. Kun olet valinnut tämän vaihtoehdon, siirretään pankkitoimintaa sivulle, jossa hinnat näkyvät euroa.
  borgun_hu
  » Paypal
  Käytä Paypal tilin (tai kirjautua yksi jos et vielä ole) maksaa tuotteita. Paypal on turvallinen online maksutavan, joka vahvistaa maksun sähköpostitse ja antaa myös oikeus pyytää hyvitystä Paypal jos olet epävarma palveluiden tuottamisen olet maksanut. He hyväksyvät (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express) tai voit maksaa omalta Paypal saldo.
  paypal
 • Nimi
  Lähettäjän sähköpostiosoite
  Puhelinnumero
  Aihe
  Viesti