Suodatus
Hinta (€)
€91,90 - €120,70
Collection
Varastossa?
Merkki
Koko
Linssin leveys
51 - 55
Kehysmateriaali
Kehysmalli
Kehyksen Väri
Linssin väri
Mitä etsit?
Polarisoitu

Ray-Ban Justin aurinkolasit

 

18Tuote
 

Ray-Ban Justin - Uudistetun klassikon esittely

Ray-Banin silkkikehys ja aurinkolasit ovat ajattomia klassikoita, jotka on luonut Bausch + Lombin optinen yritys. Ray-Ban Justin -aurinkolasit ovat saaneet inspiraationsa ikonisen Ray-Ban Wayfarerin menestyksestä ja ne on tehty sen kuvassa. Erittäin kestävä ja laadukas muoviaines tekee niistä erittäin kevyet mutta samalla kestävät. Alun perin suunniteltu ensisijaisesti miehille niiden suurempien kokojen vuoksi, ne voivat olla täydellinen valinta myös naisille, jotka suosivat hieman suurempia linssejä ja kehyksiä.

Ray-Ban Justin -aurinkolasit

Ray-Ban: Korkealaatuiset aurinkolasit, laaja valikoima vaihtoehtoja

Tutustu valikoimaamme Ray-Banin naisten aurinkolaseja, Ray-Banin miesten aurinkolaseja ja Ray-Banin lasten aurinkolaseja ja löydä sinulle parhaiten sopivat Ray-Ban -aurinkolasimallit nyt todella edulliseen hintaan. Jos olet kiinnostunut muista Ray-Ban -kokoelmista, tutustu Ray-Ban Aviator -aurinkolaseihin, Ray-Ban Clubmaster -aurinkolaseihin, Ray-Ban Wayfarer -aurinkolaseihin, Ray-Ban Erika -aurinkolaseihin, Ray-Ban Hexagonal -aurinkolaseihin ja muihin Ray-Ban -aurinkolaseihin verkkokaupassamme.

Ray-Ban Justin -aurinkolasit polarisoituna

Useat meidän valikoimamme Justin -mallit sisältävät polarisoidut linssit, jotka suodattavat vaakasuunnassa tulevat häikäisevät valonsäteet, kuten ne, jotka heijastuvat vedestä, maasta ja erilaisista pinnoista. Ne myös vähentävät heijastumista, tarjoten meille paljon paremman visuaalisen kokemuksen. Ne voivat olla erinomainen valinta urheiluun, ajamiseen, kävelyyn tai jopa kalastukseen.

Ray-Ban -aurinkolasit eOptiikalla - Internetin optikko

On lukuisia verkkokauppoja, jotka myyvät ja jakavat optisia tuotteita, mutta on tärkeää ostaa luotettavilta, maineikkailta lähteiltä. Optikkokauppamme myy vain aitoja tuotteita, ja takuumme tuotteiden aitoudesta.

Verkkokaupassamme on yksi maan suurimmista valikoimista piilolinssejä, silmälaseja, aurinkolaseja, tietokoneen laseja, joissa tarjoamme aina parhaat hinnat.

Ray-Ban -aurinkolasit