PureVision 2 Multi-Focal for Presbyopia (6 linssiä)

Piilolinssit
51,98
45,90
-12%
BC
PWR
ADD
kpl
BC
PWR
ADD
kpl
- +
BC
PWR
ADD
kpl
- +
Varastotiedot ovat käytettävissä parametrien valinnan jälkeen.

Info

Kaarevuus
8.6
Brändien
PureVision
Vaihtoväli
Kuukausittain
Valmistaja
BAUSCH+LOMB
UV filtteri
Ei
Pakkauksen koko
6
Hapen läpäisevyys
131
Vesipitoisuus
36
Luokat
Multifocal
Materiaali
Balafilcon A
Halkaisija
14.0 mm
Lisävahvuus
High,Low
Moniteholinssit
Kyllä
Yön yli käyttö
Kyllä
Artikkeli nro.
PV2MF6

Yksityiskohdat

Pakkaus: 6 kpl/laatikko

Säilyvyys: kuukausittain

BAUSCH+LOMB PureVision- piilolinssi oli ensimmäinen AerGel™-materiaalia käyttävä piilolinssi, joka antaa sinulle poikkeuksellisen kirkkauden ja mukavuuden. Ainutlaatuisen optisen rakenteensa ansiosta se vähentää onnistuneesti sfääristä aberraatiota. Erityisesti pyöristetty reuna takaa jokapäiväisen käyttömukavuuden.

AerGel™ tekee PureVision-linsseistä erittäin terveelliset ja mukavat. Se tuottaa silmään riittävästi happea ja estää proteiinikerrostumia.

Purevision 2 for Presbyopia on moniteholinssi piilolinssien valmistaja BAUSCH+LOMB. Nämä kuukausittain käytettävät linssit on suunniteltu presbyopian korjaamiseen.

Materiaalin ominaisuus

Purevision 2 for Presbyopia -kontaktilinssit on valmistettu silikonihydrogeelimateriaalista, joka tuottaa sarveiskalvolle tarvittavan määrän happea. Valmistajan ohjeiden mukaan näitä linssejä voidaan käyttää pitkäaikaiseen (yö)käyttöön. Älä käytä linssejä tällä tavoin ilman silmälääkärin lupaa!

Mukava käyttää

Purevision 2 for Presbyopia -kontaktilinssit tarjoavat terävän näön kaikilla etäisyyksillä. ComfortMoist-teknologian ansiosta piilolinssit ovat mukavat ensimmäisestä linssin asettamisesta lähtien.

Mielipiteet

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon kampanjoistamme ja uutisista.