Suodatus
Hinta (€)
€11,98 - €34,51
Mitä etsit?
Varastossa?
Merkki
Valmistaja

Progent proteiiniliuotin

Silmien mukavuuden ja terveyden varmistamiseksi sekä kaasua läpäisevien linssien käyttöiän pidentämiseksi suositellaan, että potilaat käyttävät Progent-viikkoliuosta. Tämä on erittäin tehokas kerrostumien ja proteiinien poistoaine, ja se on yhteensopiva kaikkien kovien piilolinssien kanssa.

3Tuote

Meniconin Progent-linssiliuos on proteiininpoistoaine, desinfiointiaine ja viikoittainen tehopuhdistusaine, joka on yhteensopiva kaikkien kaasua läpäisevien piilolinssien kanssa. Liuos puhdistaa ja poistaa proteiinit kovien piilolinssien pinnalta yksinkertaisesti liottamalla niitä nesteessä 30 minuutin ajan.

Liuos vaikuttaa tehokkaasti ja nopeasti kaikkia piilolinssejä saastuttavia organismeja, kuten bakteereja, homeita, hiivoja ja viruksia vastaan.

Progent koostuu kahdesta steriilistä yhdisteestä: natriumhypokloriitista (Progent A) ja kaliumbromidista (Progent B). Kun komponentit A ja B sekoitetaan keskenään, ne saavat aikaan hapetus-pelkistysreaktion, joka desinfioi ja poistaa proteiinit ja roskat kovista linsseistä.

Progent kovien piilolinssien liuosta käytetään kerran viikossa poistamaan kerrostumia kaasua läpäisevistä linsseistä. Sitä suositellaan käytettäväksi yhdessä Menicare Plus- tai Menicare Pure -valmisteen kanssa.