Suodatus
Hinta (€)
€4,25 - €34,51
Mitä etsit?
Varastossa?
Merkki
Valmistaja
Koko
Tasoille

Menicon piilolinssiliuos

Meniconin päivittäiset tai viikoittaiset puhdistus- ja desinfiointiliuokset (MeniCare Plus, ManiCare Pure, Menicon Progen ja Menicon Spray & Clean) on suunniteltu erityisesti koville linsseille, jotta linssien käyttö olisi mahdollisimman miellyttävää ja terveellistä.

20Tuote
 

Menicon-liuokset ovat ihanteellisia kovien piilolinssien päivittäiseen ja viikoittaiseen puhdistukseen ja desinfiointiin.

Valikoima sisältää:

- MeniCare Plus, joka desinfioi ja puhdistaa kovat piilolinssit päivittäin.

- MeniCare Pure, uusi päivittäinen puhdistusliuos herkille silmille.

- Menicon Progent, kovien piilolinssien intensiiviseen viikoittaiseen proteiinien poistoon tarkoitettu liuos.

- Menicon Spray & Clean, päivittäiseen puhdistukseen ja kovien linssien pinnalla olevien saostumien poistoon.

 

MeniCare Plus on kovien piilolinssien monikäyttöinen liuos, joka täyttää kaikkien kaasua läpäisevien linssien käyttäjien korkeat odotukset. MeniCare Plussan avulla voidaan saavuttaa maksimaalinen käyttömukavuus parantamalla märkyyttä ja vähentämällä linssin kerrostumia.

MeniCare Pure -kosketuslinssiliuos on ensimmäinen luonnollisista ainesosista valmistettu liuos, jossa on desinfiointiaineita, C-vitamiiniglukosidia ja hyaluronihappoa. Lisäksi valmistuksen aikana on suoritettu kaksinkertainen suodatus, jolla poistetaan kaikki ei-toivotut hiukkaset, mutta myös varmistetaan liuoksen puhtaus.

Menicon Progent on proteiininpoistoaine, desinfiointiaine ja viikoittainen tehopuhdistusaine, joka on yhteensopiva kaikkien kaasua läpäisevien piilolinssien kanssa. Liuos puhdistaa ja poistaa proteiinit kovien piilolinssien pinnalta yksinkertaisesti liottamalla niitä nesteessä 30 minuutin ajan.

Menicon Spray & Clean on hellävarainen, hankaamaton ja säilöntäaineeton liuos, joka on yhteensopiva kaikkien kovien piilolinssien kanssa.