Suodatus

Marc by Marc Jacobs aurinkolasit

 

Marc Jacobs perusti oman muotitalonsa, Marc by Marc Jacobsin, vuonna 1986, ja pian sen jälkeen hän perusti Marc Jacobs International -yhtiön liikekumppaninsa Robert Duffyn kanssa.

Viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana brändi on avannut vähintään 100 myymälää ympäri maailmaa, tarjoten valikoiman, johon kuuluu naisten ja miesten vaatteita, kenkiä, kelloja, hajuvesiä, silmälasikehyksiä ja aurinkolaseja. Marc by Marc Jacobs -aurinkolasikokoelmat yhdistävät erilaisia tyylejä jännittävällä, leikkisällä tavalla, herättäen nuoruutta ja vapautta kaikenikäisille käyttäjille.

Marc by Marc Jacobs -aurinkolasit ovat helposti tunnistettavissa ainutlaatuisen tyylinsä ansiosta. Ne sisältävät ylisuuria muotoja, neliöitä, perhoskehyksiä ja muokattuja lentäjätyylejä, mutta myös suosittuja, klassisempia muotoja malleissaan. Kokoelmat tarjoavat äärimmäisen monipuolisia luomuksia ja tyylejä, palvellen jokaisen sukupolven ihanteellisia aurinkolaseja.

Jos haluat irrottautua arkipäivästä ja kaipaat jotain jännittävää ja epätavallista, silloin Marc by Marc Jacobs aurinkolasit ovat täydellinen valinta! Marc by Marc Jacobs aurinkolasien tilaaminen verkossa on myös erinomainen valinta hintojen suhteen. Omista Marc by Marc Jacobs aurinkolasit verkko-ostoksilla, taaten paras hinta.