Suodatus

Hugo Boss aurinkolasit

 

Hugo Boss Aurinkolasit - Tyyli, Luotettavuus, Huippulaatu

Hugo Boss perustettiin vuonna 1924 Hugo Ferdinand Bossin toimesta, saksalainen muotisuunnittelija ja liikemies. Alun perin yritys keskittyi arkivaatteiden valmistukseen, mutta kansallissosialistisen Saksan työväenpuolueen nousun myötä 1930-luvulla painopiste siirtyi sotilasunivormujen tuotantoon ja myyntiin, mikä merkitsi merkittävää myynnin kasvua tuolloin.

Toisen maailmansodan jälkeen ja perustajan Hugo Bossin kuoleman jälkeen 1950-luvulla siirryttiin univormuista miesten pukujen valmistukseen, mikä merkitsi uutta aikakautta yritykselle. Seuraava merkittävä virstanpylväs oli yrityksen pörssilistautuminen vuonna 1988, jonka jälkeen seurasi ensimmäisen tuoksuvalikoiman, miesten ja naisten vaatekokoelmien ja erityisesti lastenkokoelmien lanseeraus. Siitä lähtien brändi on kasvanut globaaliksi muotiverkoksi, työllistäen lähes 15 000 ihmistä vuoteen 2018 mennessä.

Hugo Boss aurinkolasit

Hugo Bossin silmälasikehykset ja aurinkolasit ovat aina edustaneet ja jatkavat edustamistaan huippulaatua muotiteollisuudessa. Heidän tuotteensa syntyvät hienostuneesta eleganssista ja tyylistä. Niiden käyttäminen on erinomainen valinta mihin tahansa tilanteeseen, olipa kyse sitten miellyttävästä vapaa-ajan aktiviteetista tai vakavasta liikeneuvottelusta. Selaa valikoimaamme Hugo Bossin miesten aurinkolaseja ja Hugo Bossin naisten aurinkolaseja ja löydä täydelliset naisten aurinkolasit tai miesten aurinkolasimallit sinulle todella edullisin hinnoin. Älä missaa monipuolisia brändättyjä aurinkolasien tarjouksiamme!

Hugo Boss Aurinkolasit

Aurinkolasien on täytettävä kolme tärkeää tekijää tarjotakseen optimaalisen suojan silmillemme haitalliselta UV-säteilyltä. Aurinkolasien sielu on ensisijaisesti linssi, jolla on oltava seuraavat ominaisuudet. Tärkeintä on, että se suodattaa haitalliset UV-säteet jopa 400 nanometriin (aurinkolasit merkitty UV 400). Tällä tavoin silmämme ovat suojassa ultraviolettisäteiltä. Kaikki Hugo Bossin aurinkolasimallimme täyttävät tämän kriteerin.

Toinen tärkeä elementti hyvissä aurinkolaseissa on tarjota meille riittävä visuaalinen mukavuus, jopa erittäin voimakkaassa auringonvalossa, jotta se suojaa meitä häikäisyltä ja silmiinpistäviltä valonsäteiltä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on tärkeää, että näemme laadukkaan, kontrastisen kuvan katsoessamme ulos aurinkolasien takaa. Jos nämä kolme ehtoa täyttyvät, voimme olla varmoja, että olemme valinneet hyvät aurinkolasit.

Hugo Boss Silmälasikehykset

Hugo Bossin silmälasikehyksen mallit, jotka seuraavat äärimmäisen hienostunutta ja eleganttia muotoilua, ovat tyylikkäiden miesten suosikkeja. Hugo Bossin silmälasikehyskokoelmat naisten laseille ja miesten lasikappaleille ovat siksi täydellisiä jokapäiväiseen käyttöön ja liike-elämään.

Hugo Boss Aurinkolasit Esittelytarjouksilla

Löydä uudet Hugo Boss -aurinkolasit hintaan, joka on alempi kuin vähittäismyyntihinta verkkokaupassamme. Verkkokaupassamme on maan suurin varasto piilolinssejä, laseja, aurinkolaseja ja tietokoneen laseja, joissa tarjoamme aina edullisimmat hinnat.

Myydämme vain aitoja tuotteita, ja takuumme tuotteien aitouden.